Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

3. Filmelemző Oscar

2012.07.10. 09:39 | BlackSheep89 | 88 komment

oscar.jpgÚjra itt a nyár és a nyári szünet, újra itt a Filmelemzők Oscarja, ahol tavalyhoz és tavalyelőtthöz hasonlóan Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! A feladat továbbra is változatlan: Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el augusztus végéig. Hogy milyen filmről, azt teljes mértékig ti döntitek el, mi csak annyit kérünk, hogy adjatok bele mindent!

A szabályok nem sokat változtak:

- A videók linkjét a filmelemzooscar@gmail.com email címre lehet küldeni. A határidő augusztus 20, eddig küldhetitek be a videókat (persze, ha van valaki aki pár nap csúsztatást szeretne – eddig mindig volt – akkor egy-két napot még rá lehet tenni)

- Az emailbe MINDENKÉPPEN írjátok bele, hogy milyen néven neveztek

- A zsűritagok nem nevezhetnek (egyelőre Sorter és én vagyunk a zsűriben tutira, de még lehet hogy ez bővülni fog)

- Mindenki csak egy bemutatóval nevezhet, de egyszerre egy videót többen is készíthetnek, egy csapatban (ami ugyanúgy egy nevezésnek számít)

- Maximum két részből álló videót lehet egy filmről készíteni, és lehetőleg egy bemutató se legyen hosszabb 25-30 percnél

- Dicsérő és lehúzó kritikát egyaránt küldhettek

- Kezdővideósok és tapasztaltak is versenyezhetnek - tudom hogy igazságtalannak hangzik így, de eddig az volt a tapasztalatunk, hogy a kezdők alázni szoktak

- Intrót érdemes készíteni, mert ismét lesz legjobb intro-kategória különdíjjal, viszont nem kötelező, és a videó végső értékelésébe nem is számít bele (kivéve persze, ha szerves része a videónak, ahogy láttuk tavaly például Gabennél). Azért persze ha valaki az intró kategóriára gyúr is, valami videót rittyentsen hozzá, mert csak külön intrót nem tudunk elfogadni.

- Anime-, rajzfilm-, és sorozat bemutatásával egyaránt lehet nevezni (az egyetlen kizárt műfaj a pornó… tudjuk miért…)

- Természetesen idén is kikerül az oldalra minden nevező videója, amiket bármikor meg lehet nézni.

- Ha kérdésetek van, itt a kommentek között, vagy a fenti email-címen is feltehetitek

A Nyeremények:

Tavaly sajnos nem úgy sültek el a dolgok a nyeremények terén, ahogy szerettem volna, viszont ezúttal ígérem, hogy nem lesz ilyen. A videók számától függően 5 vagy 3 nyertes lesz, illetve ismét külön lesz egy legjobb intro kategória, ami teljesen független a videóktól.

Mindegyikük egy-egy oklevelet kap de az első 3 helyezett ezen felül még egy-egy filmet is hazavihet, de neki kell eldöntenie, hogy mit.

Ez valahogy úgy fog kinézni, hogy minden helyezett választhat egy gyöngyszem, egy klasszikus és egy friss film közül, de csak egyet. Természetesen Dvd-ről van szó (gondolkodtam a BluRay-en is, de a pénztárcám abba már nem egyezett bele), a friss filmek esetében mindenképpen a fullextrás változatra kell gondolni, a gyöngyszemek és klasszikusok esetében viszont attól függ, milyen kiadványban jelentek meg. Viszont igyekeztem úgy összeállítani a kategóriákat, hogy bármit válasszatok, biztosan jól járjatok. Íme:

3. helyezett:

gyöngyszem: A leggyorsabb indián (Megható, szép és baromi látványos road-movie egy öreg motorosról, aki gyorsasági rekordot akar dönteni. Anthony Hopkins életének legnagyobb alakítása látható ebben a mesterműben.)
klasszikus: Isten városa (Letaglózó erejű, monumentális gengszterfilm, ami a brazil nyomornegyedek világát mutatja be. Az egyik legjobb film, amit valaha láttam.)
friss: Az erő krónikája (Az utóbbi évek egyetlen áldoksis filmje, ami egyértelműen jól sikerült. Történetében és karaktereiben is erős, kreatív és meglepően zúzós látványfilm.)

2. helyezett:

gyöngyszem: Perfect Blue (Az anime műfaj egyik legjobb darabja, amit mégsem sokan ismernek, talán mert nem annyira az anime-fanoknak készült, hanem mindenkinek, akik szeretik a David Lynch-hangulatot idéző, félelmetes thrillereket.)
klasszikus: Szárnyas fejvadász (Ezt talán nem kell bemutatni, az egyik legnagyobb etalonnak számító sci-fi.)
friss: A fehér pokol (Nálam az év egyik legnagyobb meglepetése volt ez a film, ahol Liam Neeson farkashúsra éhezik. ezért hát leugrik a tajgára ebédelni. Viccen kívül, nagyon jó fillm!)

1. helyezett:

gyöngyszem: Összeomlás (Jah! :-))
klasszikus: Az ördögűző (Erről elég sokat regéltem mostanában. Az egyik – ha nem A – legmeghatározóbb horrorfilm ami valaha készült. És persze a rendezői változatra kell gondolni, nehogy lemaradjatok a lépcsős jelenetről!)
friss: Bosszúállók (Ez adta magát. Bár gondolom mindenki látta már, én mégis úgy érzem, hogy ha van film idénről, amit nem lehet elégszer megnézni, akkor az ez!)

Oké, a leendő első helyezettel talán kicsit kib*sztam, mert nem lesz könnyű dolga, de ez már legyen az ő gondja :P

Javaslatok a videókhoz:

- Bármilyen videószerkesztő programot használhattok

- A hangbeállításokra, hangerőre, hanghibákra nagyon figyeljetek oda, mert tavaly és tavalyelőtt nem egy, egyébként remek videó csúszott le a dobogóról a hanghibák miatt!

- Lehetőleg ne húzzátok sokáig a bemutatót, inkább legyen rövid és tömör, mint hosszú és elnyújtott. Ez persze nem jelenti azt, hogy ötperces videókkal nevezzetek, de próbáljátok meg megtalálni azt a hosszt, amibe még minden belefér, de nem válik unalmassá!

- Próbáljatok lelkesen kommentálni! Ne unott, búvalbaszott hangon, mintha csak muszájból csinálnátok. Ezt nagyon szeretném hangsúlyozni, mert tavaly sok videó emiatt hasalt el.

- Feliratoknál – ha vannak – nagyon figyeljetek a helyesírási hibákra, mert rengeteget tudnak rontani az összképen!

- Ne siessétek el, ha még van idő inkább többször ellenőrizzétek a videót, hogy biztos olyan legyen, amilyennek szeretnétek!

- Ne fogjátok vissza a kreativitást, a humort, ha van jó ötletetek, bátran építsétek bele a bemutatóba (a káromkodást se bánjuk, de lehetőleg ne csak abból álljon a videó J )

Az első Oscarnál erős mezőny jött össze, a másodiknál még erősebb! Nagyon remélem, hogy idén is beleadtok mindent! Ne könnyítsétek meg a dolgunkat!

Sok sikert kívánunk minden nevezőnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr144639285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.10. 10:34:25

Én biztosan nevezek, jelenleg épp dolgozok egy videón, mely hosszú idő után az első videós kritikám lesz, de valószínűleg nem ezzel fogok nevezni, inkább csak bemelegítek, és a következőt küldöm el nektek.
Blacksheep, egy olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen programmal veszitek fel a hangotokat, hogy ilyen jó hangos és érthető lesz a felvétel?

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.10. 10:59:23

Isten városa...a napokban láttam, és ledöbbentett, hogy milyen eszméletlenül jô film volt...
Azt hiszem, eljött az én időm a jelentkezés terén:D
Egyébként, nem tervezem, de filmes top listát lehetne küldeni?

gyurci97 2012.07.10. 11:16:55

Egy videót mondjuk csinálnék én is, de nincs nagyon merszem...egyszer csináltam egy blogot, de eléggé csúfos vége lett...:D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.07.10. 11:31:22

Ezt a posztot már régóta vártam. Ahogy az utóbbi két évben, úgy most is számíthattok rám srácok, ismét nevezni fogok!

thermo-nukleáris csatacickany 2012.07.10. 14:43:04

Lehet idén én is bepróbálkozom, hátha :D

Egy másik kérdés, a Kérdezz-Felelek maradéka mikor kerül fel?

FuckYeahCetli 2012.07.10. 14:59:35

Jó, vagy rossz filmről kell? :D

FuckYeahCetli 2012.07.10. 15:00:16

@Balint_bacsi: Te hol a picsában vagy, úgy volt folytatod a blogod bazz.

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.10. 15:28:55

@Eflek: Jogos, de, ahogy az itt kommentelő gyurcinak máshol leírtam, akkoriban sok szopás volt a géppel, a problémàk megszűnése után meg égett a pofám, hogy szó nélkül abbahagytam, úgyhogy nem tértem vissza, pedig óriási kezdőlöketeket kaptam.
De ha érdekel, már 112 dobozom van, és ezzel nem álltam le :)
A Filmelemzőkre meg már megvolt a "brainstorming", és van alanyom is:D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.07.10. 15:41:49

@Eflek: khm..

"- Dicsérő és lehúzó kritikát egyaránt küldhettek"

FuckYeahCetli 2012.07.10. 16:10:40

@Balint_bacsi: Annyit írhatnál a blogra, hogy bocs de nem lesz több poszt. 112? Hát van még mit gyűjteni.. :D

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.10. 16:25:11

@Eflek: Mostmár èn is így látom, de már nem látom értelmét...
Ez nem kétséges :D De van benne pár igazi ritkaság:)

freddyD 2012.07.10. 18:13:46

Na, remélem idén nem felejtek el nevezni valamivel

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.10. 18:26:06

@Eflek: Heroine, 69 Sex Drink, Rockstar Strong Cola
Nade, ne offoljunk :)
@freddyD: Tavalyra milyen filmmel készültél volna?:) Márha volt bemutató ötleted.

HegeRoberto 2012.07.10. 18:32:43

Király! Nem tudom, hogy indulok-e idén, bár jó poén lenne :3
Majd még meglátom

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.10. 18:44:17

És ha csapatok jelentkeznek, akkor is csak egy film jár a helyezettnek?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.10. 19:27:04

@Balint_bacsi: Fogalmazzunk úgy, hogy érdemes egy filmmel nevezni, de akár többel is lehet.

@gyurci97: Szerintem meg legyen merszed! Mit veszíthetsz? Maximum nem nyersz, de legalább megpróbáltad! :-)

xx18Rolandxx 2012.07.10. 19:56:07

Még nem tudom hogy nevezzek-e az idén ,majd még meglátom!

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.07.10. 20:55:22

@BlackSheep89: Írtam nektek egy üzenetet az Oscar háttérmunkálataival kapcsolatban. :D

lagzilajcsiforever 2012.07.10. 21:10:03

Én nem indulok mert egyáltalán nem tudok videót csinálni, ha tudnék akkor csinálnék de így nem fogok.

(OFF: ha a death note valóság lenne akkor a világ országai most hódolnának be Yagami light-nak)

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.10. 21:11:16

@BlackSheep89: Én is küldtem egy e-mailt, de én nem az Oscarral kapcsolatban, viszont nagyon fontos lenne számomra, hogy válaszoljatok!

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.10. 21:12:33

@BlackSheep89: Természetesen a rendes címre küldtem, nem az oscarosra.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.10. 21:18:47

Na végre! Már vártam mikor lesz! Hamarosan küldöm a videót!
@freddyD: Ha valóban nevezel akkor megtiszteltetés lenne egy ilyen kaliberű videós ellen megmérkőzni! :)

freddyD 2012.07.11. 07:16:28

@Rainse: Az elsőre már neveztem anno a Hősök Pokla filmmel indavideo.hu/video/Filmbemutato_A_Hosok_Pokla Nem szeretném, ha megmérkőzésről lenne szó, ez egy poénos kis pályázatnak tekintem ezt, ami miatt szívesen részt is veszek ebben. De ennek ellenére sok sikert mindenkinek

@Balint_bacsi: Már nem is emlékszem pontosan. Mintha a Boris Karloff féle Frankenstein-re gondoltam volna, de aztán kifogytam az időből, na meg aztán James Rolfe (Nerd) is elkészített egy bemutatót róla, ami nagyjából ugyanazt mondta el, amit én akartam, szóval teljesen felesleges lett

lagzilajcsiforever 2012.07.11. 10:50:41

@BlackSheep89: MrBloodbunny (a tavalyi nyertes) azt állítja hogy nem kapta meg a nyereményét.

HegeRoberto 2012.07.11. 10:55:31

Szóval csak filmmel. Sorozattal semmi képpen se?

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.11. 13:39:29

@freddyD: Én sem vérre menő küzdelemre gondoltam! :)

zoli35 2012.07.11. 16:41:41

én is neveznék de minek ? ha freddyd benevez akkor őt biztos nem pontozza le a zsűri, hisz haverok. ha meg mrbloodbunny is nevez mint tavaly akkor meg pláne semmi esély senkinek, ő erre született, lehet van valami újságíró végzettsége vagy ilyesmi nem tudom de őt senki nem szárnyalja túl ebben az biztos, esetleg Dancsó Péter tudná őt megszorítani de más senki. És a zsűrivel is vannak kételyeim, lehetne pld: 5-6 tagú zsűri is, bevehetnének olyanokat akik már rég csinálják ezt, és rég nyomon követik ezt a blogot pld: sparow, vagy power.

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.07.11. 17:20:18

@zoli35: Az Első Oscaron is ott volt freddyD, mégsem Ő nyert.

zoli35 2012.07.11. 17:49:33

ilyen arctalan szarággó bandának nem küldök filmet. igaza volt Bighouse-nak ti arctalan senkik vagytok habár ő nem így mondta de akkor is arctalanok vagytok ez a lényeg. és a filmkillerrel is azért megy a harc mert töröltétek a kommentjét amiben semmi trágárkodás nem volt csak leírta hogy ilyen filmről egy 5 éves is megmondja hogy rossz film. és teljesen igazat adok Bighouse-nak abban is hogy a negativ kritikát nem szabad törölni mert az visszaüt, ha törlitek valaki kritikáját azzal megsértitek mert olyan mintha a szóláshoz való jogát vennétek el, de hát volt kitől tanuljatok mert freddyd is ezt csinálja akinek az oldaláról koppintottátok ezt a blogot. freddyd sem bírja a negativ kritikát akárcsak ti. sajnos hogy vannak ilyen arctalan de a kritikát nem bíró emberek jobb lenne ha megtisztulna már a magyar videózás az ilyen alakoktól, és követőitől.

zoli35 2012.07.11. 17:54:29

jah és még annyi, hogy ha valaki betámad itt titeket akkor egyből a filmkillerre fogjátok mert nektek jobb érzés ha csak egy emberre kenhetitek a dolgot, és nem bírjátok elviselni hogy több ember is létezhet akinek nem tetszik amit csináltok.

mykola · http://megosztanam.blog.hu/ 2012.07.11. 19:11:51

Üdv!
Megtetszett ez az oscar-os dolog és gondoltam poén lenne nevezni, de még életemben nem csináltam ilyesmit, azt szeretném kérdezni, hogy milyen (lehetőleg free) videó szerkesztőt szerezzek be? Eddig a Lightworks törte le a kedvem, mert nem kezdőknek szánták szerintem, egy másik pedig egy kellemes "DEMO" vízjelet nyomott a kép kellős közepére.

zecske 2012.07.11. 19:43:04

@tiltottfilmkiller:

o,engem ez abszult,nem izgat,unalmas már, tul van bonyolitva.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.11. 19:44:36

@zoli35: Na, akkor most megkérlek szépen, hogy lassan, nyugodtan, minden szóra külön figyelve olvasd el a következő 100%-ig igaz mondatot:
NEM! TÖRÖLTÜK! LE! FILMKILLER! KOMMENTJÉT! Oké? Nem töröltük le! Ott van, látható, olvasható a mai napig! (a Denevérek, az emberfalók videó alatt) Válaszoltunk is rá és a válasz is ott van!!! Ezt anno megírtuk Bighousenak is, hogy csak filmkiller kitalálta hogy mi letöröltük! Nem igazán értem hogy miért hisztek el mindent éppen neki??? Miért nem néztek utána?

Az anyázós kommentjeit tényleg töröltük (meg azokat is amiket ezerötszázszor elküld!), de érdekes módon ezt nem nagyon reklámozza senki!

Filmkillerrel teljesen korrektek voltunk, amikor nevezett, csak annyira szóltuk le a videóját, amennyire tényleg szükségesnek éreztük. Nem röhögtük ki, nem gúnyolódtunk rajta, és bár nyilvánvaló, hogy a közönségszavazás győztese valójában nem ő volt, akkor is elkértem a címét, hogy elküldjem az oklevelet (persze nem adta meg). Most nem azért, de ezek után szerintem nem mi vagyunk itt a rosszfiúk!

Az arctalanságról meg annyit, hogy nem az arcunk a lényeg, hanem a mondandónk. Az akkor sem fog változni, ha megmutatjuk az arcunkat (amit egyébként meglepetésként terveztem az évadzárásnál, de ezek után nem tudom, érdemes-e...)

gyurci97 2012.07.11. 19:47:36

@zoli35: Nem akarok veled vitába keveredni, de azért felment bennem a pumpa. Ember, direkt a Kérdezz-Felelekben elmondták, hogy azért filmekkel kapcsolatos a blogjuk, mert játékkritikás már sok volt, és eléggé kevés köze van az RPCJS-hez. Meg ha így is lenne, akkor is jótól másolni nem bűn...meg lehet, hogy egy 5 éves is elmondja, hogy rossz, de azon nem röhögsz ennyit, Bighouse is fantasztikus, úgy leoltja az Armageddont, a Transformerst, mintha nézhetetlen szarok lennének. És én is be fogok küldeni egy videót, pedig még sosem csináltam, és nem is hiszem, hogy olyan jó lesz, de jó buli, egyáltalán nem érdekel, hogy nyerek-e, vagy sem...

@mykola: Windows Movie Maker, ha jól tudom alapból rajta van a Windowson, de ingyenesen is le lehet tölteni.

gyurci97 2012.07.11. 19:52:26

@BlackSheep89: Ne hallgass a trollokra, még mindig többen vagyunk mi, rajongók, mint "ezek". Ti vagytok a legjobbak! (és szerintem érdemes lenne, sokaknak okoznál örömet)

freddyD 2012.07.11. 20:34:24

@BlackSheep89: Ne etesd a trollt. Ugyanaz a baromarc 719. profiljával. Bannold a retekbe. HA valaki előhözze filmkillert, az csak ő maga lehet, mert saját magán kívül a rohadtul nem érdekel senkit

És trollocskám (úgyis tudom, hogy olvasod, mert nincs más dolgod) ezt kapd ki: Azért nem nyertél semmit, mert rohadtul szarok a videód.Pont.

Én sem nyertem egyébként az elsőn, mert ezek szerint volt nálam is jobb és nincs ezzel semmi baj. Neked csak az a baj, hogy nálad konkrétan mindenki jobb volt. Még az is, aki nem csinált videót.

tiltottfilmkiller 2012.07.11. 20:40:01

freddyd mintha ideges lennél :)

freddyD 2012.07.11. 20:42:13

@tiltottfilmkiller: Senki sem ideges. Rajtad kívül

tiltottfilmkiller 2012.07.11. 20:43:09

jah freddyd tudom már mi a bajod, téged nem említettelek meg a videóban, bocs de te nem érsz annyit :)

freddyD 2012.07.11. 20:44:40

@tiltottfilmkiller: Tőlem nyugodtan megemlíthetsz, úgysem nézi senki

tiltottfilmkiller 2012.07.11. 20:49:18

na jó nem állok én itt most le freddyd-vel a nagy mösterrel (mekk-mester) vitázni, én már nem vitázom arctalanokkal, nem engedhetem meg magamnak az után, hogy én vállaltam magam, nem úgy mint te:) én már csak arcosokkal vitázhatom :)

Balint_bacsi · http://energiaitaloka-z.blog.hu/ 2012.07.11. 20:56:22

@BlackSheep89: Támogatom az arcbemutatós ötletet, ez a troll pedig szerintem ugyanúgy Filmkiller egyik profilja, pontosan azért ismétli annyiszor, hogy nem az övé. Csak nézzétek meg, hogy mikor regisztrált :)
Bighouse-ban meg rendesen csalódtam, ha igaz, amit filmkiller, vagy zoli, tökmindegy, mondott...
Na mindegy, én nem etetem tovább, várom az évadzárót,meg a többi videót!
Egyébként csodállak, Blacksheep, hogy mindig nyugodtan reagálsz a kommentjeire, nekem elfogyna a tûrelmem...

gyurci97 2012.07.11. 21:05:52

Istenem Filmkiller nincs jobb dolgod, mint itt trollkodni? Senki le se szar téged...mekkora egy bumburnyák vagy...

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.07.11. 21:09:30

@BlackSheep89: Bennem is felmerült az a kérdés, mint HegeRoberto-ban, de úgy látom, hogy még válasz nem érkezett rá. Szóval csak film bemutatásával lehet nevezni? Sorozattal nem?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.11. 21:15:04

@Powerful900: @HegeRoberto: Igen, lehet, a szabályzatban is írva vagyon. Asszem talán volt is még az elsőben kritika sorozatról (anime-sorozatról) Szóval nyugodtan!

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.07.11. 21:17:37

@BlackSheep89: Oh tényleg. Ezek szerint, amikor először olvastam átsiklottam felette. Köszönöm a gyors választ!

thermo-nukleáris csatacickany 2012.07.11. 21:40:15

@BlackSheep89: Előreláthatólag a Kérdezz-Felelek mikor folytatódik?

KatLevente · www.youtube.com/c/Hunbadfear 2012.07.11. 21:54:49

Sajnálom, hogy pont itt a baaadmovies-on ennyire elfajulnak a dolgok, és azt is, hogy Bighouse-sal megromlott a kapcsolat, pedig a videó alapján egy nagyon szimpatikus embernek tűnik. Mondjuk néhány embernek feltenném a kérdést, hogy miért kéne megmutatni az embernek az arcát egy bármilyen videóban. Az csak egy arc. Nem jelent semmit. Akinek mégis, az egy nagyon felszínes ember.
Nem is értem min megy itt a vita. Nem kötelező videót beküldeni, és ez a verseny sosem volt semmilyen pátoszfelhővel körülfújva. Néha kicsit gondolkozzatok mielőtt megszólaltok. Ez már nagyon hiányzik az internetes társadalomból.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.12. 00:11:13

Ne etesd a trollokat de egy szót küldök neki: SZÁNALMAS! Remélem jól laktál! XD

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.12. 06:44:56

@thermo-nukleáris csatacickany: Most eléggé el vagyunk vele csúszva, de hétvégére szeretnék egy maratoni adagot felrakni.

Ninbikun 2012.07.12. 11:24:45

Én az erő krónikáját terveztem lehúzni, de most, hogy látom, nektek tetszett, kicsit elbizonytalanodtam... (lehet, mégis csak azt az utolsó szemét District 9 lesz az alan <-poén . :P

Ninbikun 2012.07.12. 11:27:58

@Ninbikun: Na jó, nem poén, mert a District 9-t tényleg ki nem állhatom. Ki hozok valamit a chronicleből.

A Hülyék Pörölye 2012.07.12. 12:35:28

Érdekelne egy D9-os videó, mármint, hogy abban mi a rossz

HegeRoberto 2012.07.12. 12:52:38

@BlackSheep89: JA! Tényleg ^^' Nem tudom miért nem láttam. Fura, hogy sosem találjuk azt amit keresünk, pedig direkt még egyszer átfutottam a cikket mielőtt feltetten volna a kérdést. Köszi a választ!

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2012.07.12. 13:24:49

@Ninbikun: Szerintem abból nem lehet jó videót csinálni. Olyan szürke maga a film, hogy a videóra rányomná a bélyegét. De azért sok sikert, a tavalyi videód is tetszett. :)

23junior23 2012.07.12. 19:43:17

Én már előre megcsináltam ;) Első vidim és szerintem nem is sikerült rosszul :))

Ninbikun 2012.07.12. 20:09:58

@FroG: Húha, nagyon szépen köszönöm. Igyekezni fogok. Van már egy régi D9 kritikám indavideón, de annyira ki nem állhatom a filmet, hogy nem tudnék vele poénkodni, úgyhogy az oszkárra nem jó alany.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.12. 20:11:38

Nekem is alakul a videóm, de még van vele tennivaló bőven. Szerintem valamikor hétvégén küldöm.

Puzzleman · http://puzzleprojector.blogspot.com/ 2012.07.12. 21:52:51

@Ninbikun: Arra kíváncsi leszek. Hajrá! :D Nekem volt valami hiányérzetem a film nézése után.

Az intróval már megvagyok. Még meg kell nézni harmadszor az alanyt, hogy teljes legyen a jegyzet.

Mindenkinek jó munkát! :)

RicsiXD 2012.07.12. 22:45:38

Full OFF: Ez az este... 21:05-től Katasztrófafilm TV2-n
23:00-tól Tank Girl a Filmmánián vagy min

23junior23 2012.07.13. 13:07:21

@tiltottfilmkiller: EZ most egy vicc??? Pont te osztanád meg a videós társadalmat???!!! Egy videód nem éri el az 1000 megtekintést!!! Ilyen szar videókkal még csak csúnyán se néznék a baaadmoviesosokra!

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.13. 14:38:39

@23junior23: Ne foglalkozz vele épp ezt akarj! Én a legszívesebben leköpném de félek, hogy koszos lesz a nyálam! XD

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.13. 23:11:19

Elküldtem a nevezésem, srácok!

23junior23 2012.07.14. 10:17:20

Már én is elküldtem :)

Allip Sky 2012.07.14. 13:57:25

Kik lesznek még benne a zsűriben?

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.14. 14:14:45

Nem tudom hova siettek én még alig kezdtem el.... :)

Mick Kramer · www.youmustread.blog.hu 2012.07.14. 17:23:11

Bocsi az OFFért!

@Rainse: Küldtem neked egy e-mailt a jelentkezéseddel kapcsolatban néhány napja, de még nem írtál vissza. Gondoltam szólok valahogy, hátha csak nem kaptad meg.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2012.07.14. 18:26:54

@Mick Kramer: Köszi, hogy szóltál! Nem néztem rá egy ideje arra az email fiókra mert nem azt szoktam általában használni. A többit majd skypeon! :)

zecske 2012.07.14. 19:07:59

szomoru hir stallone fia Sage meghalt

LaciG · http://spoilerfilm.blog.hu/ 2012.07.15. 19:23:55

@BlackSheep89: Én egy olyan videót készítettem, amit letiltott a youtube, de azzal szeretnék nevezni. Meg lehetne valahogy oldani?

23junior23 2012.07.15. 23:51:37

@BlackSheep89: Már elküldtem a vidit de nem raktátok ki
(pedig már 12-én elküldtem) most elküldtem újra, Juniorként neveztem. ;)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.16. 09:39:40

@LaciG: ahogy írták is, rakd fel indavideora, az nem kurvult el még úgy mint a youtube

Lecsouszky 2012.07.18. 16:15:52

ezek szerint a Bosszuálók megjelent DVD-n ?? mikor ??

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.20. 11:31:20

@Lecsouszky: Még nem jelent meg, de mire lejár a határidő, és kihirdetjük a győzteseket, már meg fog.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.07.20. 12:41:31

@BlackSheep89: És az eredményhirdetés ugye még megesik a nyári szünetben? Csak mert én szeptemberben megyek osztálykirándulásra, és nem akarok lemaradni az eredményhirdetésről.

freddyD 2012.07.22. 21:21:41

Az baj, ha a videóban nem spoilerezem el a végét? Szeretném ha a bemutató hatására megnéznék az emberek és nem csak egy teljes összefoglalást látnának

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.23. 09:43:14

@freddyD: Nem baj, sőt, szerintem jó ha az ember nem mond el minden részletet (főleg ha jó filmről van szó, rossznál annyira nem érdekes)

Wrathe CN · http://www.youtube.com/channel/UCyeYGrliSe3C7ab78ylvhIQ 2012.07.24. 07:29:29

Lehet hogy tudatlan vagyok,de pontosan mi is ez a vita Bighouseal? Mert nekem ez valahogy kimaradt.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.07.25. 08:36:32

@Wrathe CN: Nem volt semmi vita, csak a csávó fogta magát és szó nélkül teljesen passzívvá vált. Nem csinál az égadta világon semmit, teljesen félbehagyott mindent, csak egyszer tért vissza, akkor is csak azért, hogy minket kiosszon egy olyan dolog miatt, aminek ha utánanézett volna, láthatta volna hogy nem is történt meg (ez volt a filmkiller hisztije, hogy kitöröltük az egyik kommentjét, holott még mindig olvasható). Aztán megint eltűnt. Így aztán megszakítottuk vele a kapcsolatot.
Nem azért, elhiszem, hogy elfoglalt és nincs ideje, de akkor fogja magát és felrak egy bejegyzést a blogra, ahol közli hogy bocsi, abbahagyom, vagy bocsi, most x hónap szünet jön. Még csak azt se kell leírnia hogy miért, csak legalább ennyit közölhetett volna. Ez körülbelül öt percet vesz igénybe, annyi ideje meg nem hiszem hogy nincs.

@Sparrow: Megpróbáljuk valamikor augusztus végén, de nem ígérek semmit.

HegeRoberto 2012.07.25. 09:59:54

Bocs, hogy megint zavarok, de pattognak a fejemben az ötletek, és kíváncsi vagyok melyik valósítható meg a legjobban. Van 2 film ami ugyanazt a témát dolgozza fel, ráadásul nagyon hasonló történettel is, de mégis vannak nagy különbségek. Összehasonlító kritikát szabad csinálni erről a 2 filmről?
süti beállítások módosítása