Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Paranormal Activity: Tokyo Night

2015.07.15. 11:16 | BlackSheep89 | 16 komment

Címkék: 9. évad

Sűrű bocsánatkérésekkel kell kezdenem a bejegyzést, mert nagyon sokáig tartott a videó elkészítése, és emellett még nem is lett tökéletes a végeredmény. Ennek az az oka, hogy egy nehezen beszerezhető filmről van szó, amiből csak egy olyan verziót sikerült letöltenem, amire holland felirat volt ráégetve (ez a kisebbik gond, mert a bevágásoknál könnyen ki tudtam takarni, egyébként meg talán nem olyan zavaró), illetve annyira rettenetesen sötét a kép, hogy konvertálásnál automatikusan kivilágította a program a sötét jeleneteket (főleg a kamerás részeket), amit így utólag kellett vissza-sötétítenem, hogy legalább nagyjából visszatükrözzék a filmben látottakat. Nem sikerült teljesen ugyanolyanra visszaállítanom, de talán nem is baj, mert az eredeti kép még a videóban látottnál is sötétebb, szóval esélyes hogy semmit sem láttatok volna a filmből, ha sikerül. 

A másik dolog, ami miatt ennyit csúszott a videó, az a következő medencetisztító-rész, amit ehhez a bemutatóhoz szerettem volna elkészíteni. Csinálgattam is rendesen, de még mindig van vele sok munka, a hét további részében viszont nem nagyon lett volna időm rá. Nem akartam még tovább, a jövő hét közepéig halogatni a videót emiatt, így inkább arra jutottam, hogy majd a következő bemutatóhoz csapom hozzá a medencetisztító-részt.

De ennyi magyarázkodás elég is, a lényeg hogy itt a videó! Technikailag nem ez lesz a munkásságom csúcspontja, de remélem azért tetszik majd nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr517629428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.07.15. 13:31:37

Elvileg ez az első rész japán verziója, mégis alapból egy kamerasztás csávó van benne míg az első PA ben legalább a ház volt bekamerázva. Ezek a japcsik tudták, hogy mi lesz a divat! XDDD

Amúgy meg már unom ezeket a íjesztó kislányokat a legnagyobb sablon. Nem azért annak idején tényleg íjesztőek voltak, mint pl: Fear Almája :D de már marhára lejáratott dolog. Habár egy két jó jelenetig még mindig (isten tudja miért) jól meg tud íjeszteni egy KISLÁNY! :D Gondolom ezért lesz az új PA ben is egy kis csaj. Habár az meg nem az a tipikus ijesztgetős kislány szóval nem tom.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.07.15. 14:14:20

Jó volt ez, BlackSheep, nekem tetszett. Mondjuk mikor megláttam a videó címét, elgondolkodtam, ez már a hányadik lerángatott bőr erről a szériáról, aminek a legelső részét se láttam, annyira nem is érdekel.
Amúgy amikor megjelent a szelleműző bácsit, hirtelen azt hittem, egy felmosó van a kezében, néztem is hogy mi a retek XD .

EASZ 2015.07.15. 16:59:07

Nagyon jól sikerült ez a videó, kedved hoztad a Parajelenségekhez - mármint a ti bemutatóitokhoz.

Off topic 1.: Ez elsősorban Blacksheep-nek szól, ugyanis kíváncsi vagyok, hogy mit szólsz ahhoz, hogy a Monopoly-ból filmet fognak csinálni? Szerintem, noha egy kicsit jobb mint a Torpedó alapötlete, de attól még szerintem 80%-ban elég nagy hülyeségnek tartom.

Off topic 2.: Nagy valószínűleg nagyon elfoglaltak vagytok, és tudom, hogy a Filmelemzők Oscar-jához nagyon sok munka kell, viszont mostanában nagyon rákaptam az ízére, többször is meghallgattam a véleményeteket az elmúlt 3 évből és már szívesen dolgoznék rajta, csakhogy bizonytalan vagyok így megkérdem: lesz-e esetleg 6. Filmelemzők Oscar-ja. Nem kell dátumot leírni, nekem elegendő egy olyan válasz is, hogy "Lesz".

Egyébként eddig nekem ez az évad tetszik a legjobban, csak így tovább!

KRT 2015.07.15. 17:56:37

Elég sok időt nyerhettek ezekkel a leállásokkal. Mondjuk ha a kamera elállítása okozta volna, akkor nem onnan folytatódik a kép ahol leállt.

Szóval jó volt a videót nézned, amin a srác veszi a felvett videót a tévén, amit valaki holland felirattal vett fel a monitorról, amin még az avast is felugrott? Azért, hogy mennyi ideig volt a képen elárulja, mennyire is nézte az a valaki a videót.

xx18Rolandxx 2015.07.16. 06:58:18

Már azt hittem nem is lesz bemutatva pedig a 4. rész bemutatója óta vártam rá :)

Az superfact tény, hogy a japcsik értenek a horrorhoz a Tokió-t elpusztító óriáshüllőkön át a videókazettán kísértő szellemcsajokig bezárólag, kár, hogy ez a legtöbb horroranimére nem igazán igaz mert azokat olyan szinten el tudják rontani hogy az már művészet. Ilyen például a Devilman 1. szériája ami a mangához képest egy jellemtelen semmi, a Highschool of the Dead ami akár jó is lehetett volna ha nem basszák el az egészet az indokolatlan fanservice-el és végül az egyik legfrissebb ilyen élmény a Tokyo Ghoul. A különbség anime és manga között akkora mint a távolság a Nap és a Plútó között.A manga nagyon jó , erre fogják az egészet a készítők és csináltak belőle egy Elfen Lied 2.0-át. Az egész nem szól másról mint,hogy folyamatosan és minél véresebben döglik meg mindenki miközben a főhős folyamatosan rinyálja, hogy ő ember nem ghoul.

A fekete hajú kislányszellemet viszont valszeg sose fogja kinőni a japán horroripar.Amúgy abban igazad van, hogy japánban a szellemek jobban elfogadott dolgok de ez sokszor rávetül a hétköznapi életükre is. Még régebben olvastam egy cikket, hogy egy csomó iskolás gyerek egyszerre lett rosszul és mi volt az 1. gondolatuk a felnőtteknek: Szellemek műve volt! És csak nagysokára hívtak mentőket. Ez azért kicsit durva!

Amúgy ha igazán jó japán horrort akartok akkor olvassátok el az Uzumaki mangát. Nem valami hosszú de garantálom, hogy befostok tőle. Igaz a vége eléggé összecsapott de akkor is megéri elolvasni!

Szijj Norbert 2015.07.16. 06:58:27

Jó videó volt de az eredetiben azért nem mutatják a szörnyet mert nem szellem hanem elvileg démon.

FaKe.beL1eVe 2015.07.16. 09:42:57

Nagyszerű bemutató lett így is, Blacksheep! Grat! :)
"Megterítettek a kamerának". Ezen nagyon jót nevettem. :D
Ahogy a szelleműző kántálásán is. :D

Szijj Norbert 2015.07.16. 10:59:43

A Monopoly-ról most hallok először de szerintem tök jó filmet lehetne ebből kihozni egy rakás gazdag ember ahogyan egymással folyton ki*asznak. Mondjuk egy jó maffia sztorit el tudnék képzelni.

EASZ 2015.07.16. 12:12:27

@Szijj Norbert: Akkor el kell, hogy szomorítsalak, mivelhogy nem ilyen típusú filmet szeretnének csinálni belőle, hanem egy ilyet: www.pcguru.hu/hirek/film-keszul-a-monopoly-alapjan/32692

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2015.07.16. 12:16:37

@EASZ: Most látom, hogy Andrew Niccol írja a Monopoly forgatókönyvét. Ő pont az a fazon, akitől bármi kitelik, a mesterműtől a hülyeségig.

A Filmelemző Oscar-ral kapcsolatban egy rossz és egy jó hírünk van. A rossz, hogy idén nem lesz. Nem sokára lesz róla egy bejegyzés is, hogy miért, de idén biztosan elmarad.
A jó hír viszont, hogy jövő nyáron garantáltan 100% hogy lesz.

FoosssIndapass 2015.07.16. 13:55:56

Szia!

A Paranormal Activity: The Ghost Dimension-ről is lesz majd video?

FoosssIndapass 2015.07.16. 13:56:02

Jah, és az Akasztófát nem nézted még meg? Ha már a producer úgyanaz, aki a Paranormal activity-nek :).

Mangekyo22 2015.07.17. 16:23:53

Jó kritika volt! ;)

Mondjuk a japán horrorok is kezdenek unalmassá válni, de olyan szinten, hogy már 1988-as horror mangákból készítenek előszereplős horror filmeket, mert nem tudnak újat kitalálni.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2015.07.17. 21:04:04

@tajti93: Biztosan lesz, de egyelőre nem tudom mikor, mert még mindig nem volt lelkierőm megnézni. :)

Near93 2015.07.22. 20:56:33

BlackSheep, ha egy valóban jó japán Found Footage horrort szeretnél látni, akkor nézd meg a Noroi című 2005-ös filmet. Egyrészt, ekkor még nem volt a PA által teremtett szarhullám, másrészt a film igyekszik valódi dokumentumfilmnek tűnni. Jah és két órás, ami tényleg ritkaság ebben a műfajban.
süti beállítások módosítása