Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Halálbiztos

2008.08.23. 22:46 | BlackSheep89 | 15 komment

Címkék: 1. évad

Kár érte.

Ezt a kifejezést sokszor szoktam használni, de még talán egy filmre se illett rá annyira, mint Guentin Tarantino tavalyi Grindhouse-eposzára. Nem az alapötlettel van baj, de még csak nem is a színészekkel, vagy az akciókkal (a filmvégi autós üldözésből nem tudtam sokat bevágni, pedig tényleg fenomenális lett!). Itt a rendezés és a forgatókönyv lettek csúnyán elkúrva. És mindkettő Q.T. munkája.

Én messzemenőkig tisztelem Tarantinot, de éppen ezért annyira fájó, amikor egy ötletből, ami első látásra adná magát, egy másodrendű alkotást hoz össze csupán, mely minden pozitívuma ellenére csak egy dögunalmas másfél órát tesz ki. Kár érte...

 

Ja, igen! Ez az első évad utolsó előtti videója, szóval két hét múlva várható egy kis összeállítás az eddigi filmekből, illetve tervezünk egy meglepetés-videót is... reméljük tetszeni fog majd. Ha valakinek van további ötlete, mivel lehetne még az évadzárást feldobni, írjon! Előre is köszi!

BlackSheep

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr25629784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

traubisoda 2008.08.24. 08:26:50

tényleg megnyugtató volt hogy bevágted a Nincs kettő négy nélkül c. filmet. az egyik kedvencem az.
azt mondtad, hogy Uwe Boll-tól talán be lesz mutatva az Alone in the dark c. film. én láttam múltkor, és ha az ember tényleg érteni akarja a hibákat, akkor a '92-es Alone inthe dark-ot, is meg kell néznie.
Sok sikert a többi videóhoz!

Lamerdog 2008.08.27. 21:18:42

Sajnálom hogy Tarantinonak is van ilyen fosadéka ! :S
De aaszem inkább ezt nézem meg mint a Maszk fiát !!!! XD

Strom 2008.08.28. 16:27:30

Üdv.
A videó megint faxa mint mindig.
Nem tudom láttátok-e már ezt a filmet:
666: A Gyermek
Kegyetlen sz@r,egy moslék.
Ajánlom figyelmetekbe:D

Panz3Division 2008.08.28. 21:16:40

Hát ez valmi eszméletlen szar! :D de komolyan ez ígazi xD

scorsesefan 2008.10.20. 23:58:56

Csak hogy legyen egy ellenvélemény is: nekem tetszett. :)
Szerintem nem volt unalmas, bár első nézésre az eleje kicsit kikezdett. A második csajos hármas meg jobb és viccesebb volt az elsőnél. Amúgy szerintem a párbeszédek nem voltak rosszul megírva, csak baromi sok volt. Stuntman Mike uralkodik természetesen.
Tarantino az egyik kedvenc rendezőm, szóval nyilván elfogult vagyok egy szinten.
Amúgy az eddigi filmjei alapján inkább ez volt várható tőle (vagy vmi ilyesmi), mint egy Planet Terror féle dolog. Bár tény, hogy elég rosszul volt bereklámozva, mert én is horrort vártam (és ez egyáltalán nem az).
ÉÉÉs még talán csak annyit, hogy a Grindhouse filmek azért nemcsak hentelések voltak...:)

Bocsánat, kicsit hosszú voltam. A véleménykülönbségünk ellenére maga a videó tökre tetszett, és a Nincs kettő..-n majd besz*rtam. XD
Remélem nincs harag. :)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2008.10.21. 09:25:51

Hát jól néznénk ki, ha emiatt lenne harag, scorsesefan (és ezek szerint Tarantinofan is :-) )
Amúgy én is igyekeztem többször kitérni rá, hogy nem olyan rossz film ez, de mondjuk nekem speciel az eleje jobban tetszett, lehet, hogy azért, mert ott még valami ilyesmire is számítottam, hogy egy csomó csajszi dumál. És igazából a második szövegeléssel se lenne nagy gondom (na jó, azért lenne), ha úgy fejezik be a filmet, hogy Stuntman Mike (Kurt Russel rulez!!!) szépen kinyírja mindet, és elhajt a sivatagban, a naplementében... én valami ilyesmit képzelek el tökéletes fináléként :-)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2008.12.11. 22:22:23

a Halalbiztos szerintem egy marha jo film, zavar a parbeszed, mit varsz egy tarantino filmtol, de most komolyan? nem az a lenyeg, amit mond sokszok, hanem ahogy mondja, profi munka szerintem
mellesleg ha szerinted nem olyan rossz film, akkor miert egy baad movies sorozatban mutogatod? senkit nem erdekel a szovegeles?! ezt igy nem kene kijelenteni, en nagyon birtam a parbeszedeket...

kilijohanna 2009.05.10. 19:20:31

Najó... próbálok lehiggadni, mert az összes többi videótok marhajó, a tv-ben kéne játszani, de!
Egy T-A-R-A-N-T-I-N-O filmet.. én nem tudom feldolgozni, hogy rakhattatok be ide!!!!!!!!!!
Quentin az abszolút filmrendező, hogy lehet a filmjét fikázni? Pláne ezt, ez egy nagyon jó film, olyannyira, hogy én már vagy 200x láttam.
Nem is volt, nem is lesz nála jobb filmrendező számomra...
Őszintén sajnálom, hogy a halálbiztos bekerült ide.

hakuso 2009.08.14. 01:02:28

@kilijohanna: ebben tökéletesen egyet értek. A halálbiztos nagyon jó és a szövegek jók. Nem fogom megismételni de egy Tarantino filmnek a duma az alapja!

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2010.04.26. 14:51:03

Most nagy sebbet ejtettek rajtam.

Összeverték gyerekkorom hősét. Jack O'neil alezredes, Todd őrmester, Dave Grant, Snake Pilssken most porba hult!!!!!

Áhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!

RoLLeN89 2010.07.04. 17:38:18

A Tarantino filmei azok a filmek amikben nem unod a sok dumát.:D

KongFan 2010.08.03. 13:04:13

Tarantino egyetlen filmje amit úgy utálok mint a szart :)
Borzasztó, Blacksheep gakorlatilag elmondta a véleményemet a filmről.
Egyébként de meghal Mike. The End felirat után van még egy jelet. A csaj eltöri a nyakát :(

zoliboy94 2010.09.26. 15:08:24

Nekem még régebben megvolt ez a film és én csak az első gyilkosságot meg vmi rendőrök is voltak benne ott az öreg előtt egy jó poént meg ezt az ucsó üldözést néztem meg belőle. Előre tudtam h uncsi lesz mert figyelmeztettek a haverok hogy csak ez a 3 jelenet ami értékelhető belőle. Am teljessen feldobta a hangulatomat mikor bevágtad azt a kis bunyót. :)

goró 2010.10.17. 20:21:13

üdv az én nevem goró és szeretnék felajálani egy filmet a baaad movies-re a cime halálvölgye véres bill bosszúja tök szar az eleje tök maszlag és ojan szar hogy csak a zenéig néztem meg mikor kiáltam a gépből hogy mongyam ojan mintha leszarnánk freddy-t és jason-t és lehuznák wc papir nélkül nagyon rosz én csak ezt akartam nektek felajálani a baaad movies-eknek üdv megint GORÓ
süti beállítások módosítása