Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Anti-program szilveszterre

2008.12.29. 22:36 | BlackSheep89 | 2 komment

Először is a Baaad Movies szerkesztőinek nevében Boldog Újévet Kívánok mindenkinek!!!!!!

Na most, szerintem az tök jó, hogy régen szilveszter esténként a legfőbb kereskedelmi adók )itt most leginkább az RTL klub-ot és a tv2-t értem) kabarékat, vidám, szórakoztató műsorokat sugárzott, újakat és régieket egyaránt. Abszolút fair, hogy gondoltak azokra, akik nem akarnak szilveszter este egy hatalmas bulin pezsgőt vedelni, hanem inkább otthon, meghitt hangulatban, a családjukkal töltenék az év utolsó estélyét.

Idén azonban megbetegedhettek az RTL klub műsor-összeállítói. Volt pofájuk 22:25-re berakni a filmtörténelem egyik legelcseszettebb alkotását, a Csupasz pisztoly a (z)űrben c. szemetet.

Mielőtt bárki felkapná a fejét, hogy "Hú, új Csupasz pisztoly-film!", elmondom, hogy ennek a rakás takonynak az égvilágon semmi köze a legendás, megunhatatlan Csupasz pisztoly trilógiához. Az egész egy borzalmasan elcsépelt és erőltetett sci-fi paródia, amire sikerült megnyerni a műfaj atyaúristenét, Leslie Nielsent. Félreértés ne essék, én nagyon bírom Nielsent, elképesztő, ahogy egyetlem arcizom-rezdülés nélkül képes elmondani akkora baromságokat, hogy arra még Austin Powers is befizetne, de amit ebben a filmben művel, az megbocsáthatatlan. Mondjuk már maga a tény is az, hogy egyáltalán szerepel egy ennyire rossz filmben.

Konkrétan sokmindent nem lehet kiemelni a filmből. Néhány jó poén azért akad, például Nielsen "beosonása" az irodába, vagy amikor az ajtó burkolata a kezére ragad, de a film másfél órájából legalább egy óra húsz perc halálosan idegesítő poénok erőltetése, vagy éppen dögunalmas időhúzás. Konkrét film-paródiát nem nagyon kapunk, ez inkább amolyan műfajparódia akart lenni, csak kicsit (NAGYON!!!) félresikerült. A látványvilág még a Szuper Mario Bros-t is alulmúlja (a filmről hamarosan bőveben is értekezek...), a trükkök nevetségesen bénák, az egész nem látszik többnek néhány betépett füves kamasz rémálmánál. Ehhez képest a Superhero Movie egy eredeti poénokkal telepakolt remekmű.

Szóval, a lényeg, hogy véletlenül se dőljetek be az aljas és gusztustalan magyar címnek, ez a film nagyon messze evez a Csupasz pisztoly mögött.
Az év utolsó estélyét ne ezzel töltsétek! Komolyan!

Találtam egy előzetest, ami eléggé visszaadja a film ízléstelen atmoszféráját. Remélem, ezzel sikerül bizonyítanom a szavaimat:

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9847754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

traubisoda 2008.12.31. 07:46:16

na igen, ez egy vacak film. én anno felvettem videón és még megvan. nálam ez még határeset-kategória. nekem egyedül a film vége tetszett, amikor az operában vannak. meg a szereplők egy része is szimpatikus volt. pl: a kapitány, meg az android.

Zombieboy5 (törölt) 2008.12.31. 15:23:53

Szerintem nem olyan elcseszett szar,bár monduj az elődjei sokkal jobbak.De szilveszterkor azért ne,avval egyetértek. Ja és ha már TV2,akkor mi a francért van este Joshi Barat?Az mióta szilveszteri műsor?
süti beállítások módosítása