Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Hellraiser minden mennyiségben!!!

2009.05.26. 22:01 | BlackSheep89 | 25 komment

Címkék: rajongói/vendég videók

ZeromorphemX elkészítette a beígért Hellraisr-videókat. Mivel nem láttuk a filmet, nem tudjuk, egyetérsünk-e a véleményével, vagy sem, de az biztos, hogy a videók jól sikerültek.

Azért azt mindenképpen hozzá kell tenni, hogy a film költségvetése elképesztően alacsony volt, így nem annyira meglepőek a katasztrófális trükkök és effektek (bár némelyik tényleg brutálisan szar!).

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr831145772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZeromorphemX 2009.05.26. 23:02:58

Azt azért tegyük hozzá, hogy én nem a technikai kivitelezésre vegyok elsősorban kiakadva: a maszkok legtöbbje kifogástalan, és a költségvetést figyelembevéve az effektek is jók. Csak a film technikai alapszínvonalát alulmúló megoldásokat emeltem ki, azt például hangyabokányi költségvetéssel is illik tudni, hogy hogyan néz ki egy ember csontváza, meg aki meg tud csinálni egy maszkot hibátlanra, attól egy gány munka egyszerű trógerség, semmi más. Én a történet szövésére vagyok pipa leginkább.

csaky000 2009.05.27. 11:58:10

Én sem bírtam végignézni, pedig úgy álltam neki, mint egy nagyon jó horror filmnek, mivel mindenki azt mondta, hogy mennyire jó! Én azért nem tudtam végignézni, mert Julia karaktere valami olyan szinten irritáló lett (és erre a szinkron is rádob még egy lapáttal!), hogy az valami fenomenális!
Gondolj csak bele, ha te a padláson látnál egy ilyen gusztustalan szörcsögő micsodát, aki arra kér, hogy hozzál neki embereket, akikből majd ő aztán "normális" ember lesz, olyankor két lehetőség van:
1. megteszed, de akkor nem állsz neki szenvedni, mert eredendően gonosz vagy
2. nem teszed meg, de akkor nem te leszel a fő karakter a filmben, mert azonnal kinyírnak

Reich 2009.05.27. 14:04:46

Ez a film szerintem szar én is láttam de minek.És a többi 7 rész se kutya

Alkoholmentes pénztár 2009.05.27. 18:00:46

Üdv Sorter&Blacksheep!
írtam nektek e levelet, kérlek válaszoljatok rá!
köszi

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2009.05.27. 19:18:33

Na ja én is láttam hogy ebből még jó sok készült. A bemutató alapján és a cikkek alapján amit olvastam az első volt a legjobb. XD

ZeromorphemX 2009.05.27. 19:56:59

@Reich:
A hatodik rész szerintem nem is rossz, arra komolyan azt mondom, hogy jó film, jószerével csak egyetlen gubanc van benne (mondjuk az nem kicsi). Az amolyan lélektani jellegű horror egyébként.

ZeromorphemX 2009.05.27. 19:59:18

@csaky000:
Azaz! Mondjuk azért agyhúgykövet is kaptam volna, ha a fölállni sem tudó Frank képes kinyírni valakit :-) Lehet, hogy a legtöbben ilyen helyzetben csak jól fejentaposták volna, vagy ilyesmi.

Lamerdog 2009.05.27. 20:06:19

Lol....ez a film nagyon tud valamit !!! Elég bizarr az egész film ! XD ZeromorpemX egész szórakoztató videókat csínálsz !! XD Jók lettek a videók !!! Csak így tovább !! :P

zibi07 (törölt) 2009.05.27. 20:10:34

Kéne csinálnotok egy "Vérbeli szar filmek" rovatot és csak Jancsó Miklós filmeket bemutatni benne:D azok úgyis mind szarok

Alkoholmentes pénztár 2009.05.27. 20:40:23

mint PL az anyád a szúnyogook?
azt úgy hallottam egész jó...

csaky000 2009.05.27. 21:10:00

@ZeromorphemX:
Mondjuk igazad van, tényleg nem tudott volna kinyírni senkit se! Ellenben ha te a padlásodon találkoznál Frankkel, aki úgy néz ki, mint egy elcseszett sörreklám, meg egy 18 éven felülieknek készült Sebaj Tóbiás epizód szerelemgyermeke, te mit reagálnál? Mert én tuti nem állnék le vele beszélgetni...:)

csaky000 2009.05.27. 21:13:03

Az Anyád a szúnyogoknak meg valaki már elmesélhetné a történetét, mert arra (és az összes Jancsó-filmre) igaz, hogy csak jelenetek vannak egymás mögé pakolva, amikben a színészek egész jó poénokat mondanak! Ennyi! Kétszer láttam, de nem tudom mi a sztorija, és ez a nem mindegy...

Todd. PT 2009.05.28. 10:24:45

Valahogy nem jön be a videó és a stílus se.
Sorter és fekete bárány valóban utálja és szarnak tartja a legtöbb itt bemutatott filmet, és sok érdekességgel meg észrevétellel bombáznak.
Na most ebből a 3 videóból pont nem jön át, h te mennyire utálod és milyen szar film ez és egyébként azért dícséred is. Továbbá sztem egyáltalán nem szar film, tehát az itt bemutatott filmek eggyikéhez se tudnám hasonlítani.
Amúgy a kövér szemüveges GE-NO-CI-DA mindig megnevettet :)
És nem tudom melyik rész az, de a későbbi 5-6 részeg mind feelingbe mind megvalósításban jobbak lettek.

dexexe 2009.05.28. 12:53:01

én ezzel a videóval nem értek egyet.én imádom ezt a sorozatot én nagy rajongója vagyok neki és barkernek is.kezdjük azt hogy barker a könyvet vitte át filmre,pontról pontra (mint stephen king ragyogását) mellesleg az effektek 1987-ben fantasztikusak voltak.akkor nagyon ütött a film.(nem véletlenül lett világsiker,de ezt a második résznek köszönheti mert az odabasz szó szerint erőszakban) a másik amin kiakadtam hogy ez a film "félelmetes akart lenni???" bazz barker a belekre,vérre megy nem a parás részekre.neki a lelki világa a belek meg a szörny maszkok :) vannak benne hibák de mit vártok egy olcsó költségvetésű "amatőr" szerű filmtől.ti jobbat tudnátok csinálni?????hajrá.jah meg akárki akármit mondd a hellraiser világsiker lett.ez a lényeg. :) ajánlom barker játékát a JEricho-t.az a játék szörnyekkel meg vérrel va tele (nem félelemmel) barker ilyen,ezt el kell fogadni

csaky000 2009.05.28. 15:38:16

@dexexe:
Én is imádom Clive Barker-t, mert egy roppant tehetséges arc, de ez tényleg annyira nem jött össze (ellenben pl. az Undying című játékkal, ami a mai napig kedvencem!)!
Ne feledjük azt sem, hogy a Ragyogás eredetileg Stanley Kubrick minőségi produkciója nem tetszett King-nek, és ehelyett leforgatott egy közepesen szar tévéfilmet a saját szája íze szerint...

ZeromorphemX 2009.05.28. 16:03:14

@dexexe:
Na persze, ízlések és pofonok :-) Sok könyv megfilmesítése lesz szar, illetve bizonyos könyveket nem is lehet megfilmesíteni, ez tény.

"bazz barker a belekre,vérre megy"
Tudom, első videó 3:50-4:36. És mivel te Hellraiser rajongó vagy, rád alapból nem vonatkozhat semmi, amit a filmben kritizáltam :-) hisz te pont azt keresed benne, ami ez a film: vér és belek. A második részben igazad van, nem véletlen, hogy a videót az első részről csináltam, nem a másodikból.

(sóhaj)Na még egyszer :-) Egyszer sem kritizáltam az effekteket. Egy darab nagyon szar (amatőr filmhez mérten is szar) maszkot és egy darab nem tudom, hogy micsodát (Frank feltámadása) hordtam le, meg egy szar (és teljesen fölösleges) bábut. Viszont elismertem több jól sikerült megoldást: első 5:47-8:34, második 1:10-1:16, 2:42-3:00, harmadik 4:10-4:26. szal nem mondhatod, hogy egyoldalú anyázást művelek :-) De ami minősíthetetlen, az minősíthetetlen, ráadásul elég lett volna kölcsönkérniük egy műanyag csontvázat egy középiskolás biológiszertárból, hogy normális legyen.

"világsiker": persze, ezért "Kultuszfilmek" a sorozat címe :-) Olyan többé-kevésbé sikeres filmeket mutatok be, amelyek mégis tele vannak súlyos hibákkal. Nem ótvarszarokat, mint Sorterék, azt a kategóriát ők lestipistopizták, persze valamennyi embernek minden film tetszik, de van ami keveseknek. Nem tagadtam a videóban sem, hogy van Hellraiser rajongótábor, hisz vannak, akiknek az ilyen filmek tetszenek éppen (első 1:05-1:20) ezzel semmi baj, nekem azzal van bajom a film kapcsán, hogy Barker - szerintem - elhanyagolta a filmhez szükséges egyéb momentumokat. Olyan cenobita-maszkok után/mellett már igenis nem szabad "amatőr-szerűnek" látszania a filmnek. És nem is amatőrfilmként nézi az ember általában, a bevezető jelenet után azért elvárásaim voltak.

@Todd. PT:
De hát én nem is utálom a filmet. Csak addig utáltam, amíg másodjára meg nem néztem (első 1:24-2:17) Azóta csak nem szeretem. De hát milyen kritika volna az, ahol letagadom a pozitívumokat :-) Te magad is azt mondtad, hogy nem olyan szar, mint a Sorterék által bemutatott rossz filmek (kultusz- nélkül) A stílusom persze lehet, hogy tényleg szar :-) azt nem az én dolgom meghatározni. Egyébként a kenobita-cenobita kiejtéssel azért vagyok gondban, mert a Hellraiser kapcsán a köztudatba kenobita kiejtéssel került be, de az első részben még - legalábbis a magyar szinkronban - helyesen cenobitának ejtődik az aszkéta szerzetesek szoros együttélésére vonatkozó szakkifejezés.

ZeromorphemX 2009.05.28. 16:05:03

@dexexe:
Na persze, ízlések és pofonok :-) Sok könyv megfilmesítése lesz szar, illetve bizonyos könyveket nem is lehet megfilmesíteni, ez tény.

"bazz barker a belekre,vérre megy"
Tudom, első videó 3:50-4:36. És mivel te Hellraiser rajongó vagy, rád alapból nem vonatkozhat semmi, amit a filmben kritizáltam :-) hisz te pont azt keresed benne, ami ez a film: vér és belek. A második részben igazad van, nem véletlen, hogy a videót az első részről csináltam, nem a másodikból.

(sóhaj)Na még egyszer :-) Egyszer sem kritizáltam az effekteket. Egy darab nagyon szar (amatőr filmhez mérten is szar) maszkot és egy darab nem tudom, hogy micsodát (Frank feltámadása) hordtam le, meg egy szar (és teljesen fölösleges) bábut. Viszont elismertem több jól sikerült megoldást: első 5:47-8:34, második 1:10-1:16, 2:42-3:00, harmadik 4:10-4:26. szal nem mondhatod, hogy egyoldalú anyázást művelek :-) De ami minősíthetetlen, az minősíthetetlen, ráadásul elég lett volna kölcsönkérniük egy műanyag csontvázat egy középiskolás biológiszertárból, hogy normális legyen.

"világsiker": persze, ezért "Kultuszfilmek" a sorozat címe :-) Olyan többé-kevésbé sikeres filmeket mutatok be, amelyek mégis tele vannak súlyos hibákkal. Nem ótvarszarokat, mint Sorterék, azt a kategóriát ők lestipistopizták, persze valamennyi embernek minden film tetszik, de van ami keveseknek. Nem tagadtam a videóban sem, hogy van Hellraiser rajongótábor, hisz vannak, akiknek az ilyen filmek tetszenek éppen (első 1:05-1:20) ezzel semmi baj, nekem azzal van bajom a film kapcsán, hogy Barker - szerintem - elhanyagolta a filmhez szükséges egyéb momentumokat. Olyan cenobita-maszkok után/mellett már igenis nem szabad "amatőr-szerűnek" látszania a filmnek. És nem is amatőrfilmként nézi az ember általában, a bevezető jelenet után azért elvárásaim voltak.

Terror Dzsoni 2009.05.28. 19:27:31

Régen láttam a videokorszak kezdetén, piacon vásárolt hangalámondásos szarrámásolt verzióban! :D Akkor baromira ijesztnek tűnt, így visszanézve, nem is annyira para.

Clive Barker remek író, aki H. P.Lovecraft nyomdokaiban halad, s méltó a gótikus nagy elődhöz. Mondjuk nem véletlen , hogy utánna már nem sok filmet rendezett.

A videó jól sikerült, bár nyúúújtottad, mint a rétestésztát, ezt 2 részbe is össze lehetett volna szedni.

dexexe 2009.05.28. 20:11:39

egyébként barker fogja rendezni a remake-et.nem tudom mikor lesz moziban de aki pinheadet játszotta doug bradley,azt nem lehet helyettesiteni,olyan mint freddyt játszó robert englund (annak is készül a remakeje) egyébként jó a videó,de tényleg.nekem tetszett.szerintem folytasd a videó készitést.léci.mert már 2x megnéztem a kaptár videót is és nagyon jó :)

dexexe 2009.05.28. 20:13:44

ja és barker amugy csalódott az undying-ban mert azt szinte nélküle csinálták meg.a jericho-t nem csinálhatták barker nélkül.mindenb ebeleszólt.ha nem tetszett neki egy szörny ujrarajzoltatta.és már készül a jericho 2 (nem egy film a játék előzményeiről) és barker igy mondta: "ez még csak egy kis izelitő volt,még semmit sem láttunk" hát kiváncsi leszek :)

KongFan 2009.06.19. 19:47:51

Mi annak a zenének a neve ami az eslő és harmadik videó elején megy?

ZeromorphemX 2009.06.30. 22:11:26

@KongFan: Cradle of filth - től a 'Scorched Earth Erotica' Az alatta lévő klip pedig a youtube-ról van: 'Clip parodie of scorched earth erotia' nem én csináltam :-)

KongFan 2009.07.01. 12:01:05

THX!
Azt sejtettem hogy nem te ugráltál kikenve :D

tammasibela 2009.08.08. 22:26:22

Ne fikázzuk szegényt:D a korához képest elég jóra sikeredett;) igazi klasszikus;)


-------------------------
medkit.hu > kedvezményes viagra, cialis potencianövelő!

Stout804 2010.01.30. 20:11:03

nem tudom nekem azért tetszett ez a film bár nem a kedvencem a sorozatbol.egyedül a végén lévő csontmadár vagy mi a fene volt az tünt nekem naggyon szarnak
süti beállítások módosítása