Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Versus Part5

2009.06.19. 14:46 | BlackSheep89 | 17 komment

Címkék: 3. évad

Isys romantikázik, Simon annyira kemény, hogy az sem zavarja, ha fejbelövik, HubbaBubba társaságra vágyik, a többi köcsög pedig sorra pusztul, mint a Fűrész szereplői...

...avagy elkészült az ötödik Versus videó!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr871195536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Derre 2009.06.19. 17:28:38

nézzétek meg hogy a levágott kezü szarunak hosszabb a levágott keze mint a másik:D Ja és a videó eszméletlen

csaky000 2009.06.19. 20:04:46

Szerintem Mexikóma béka, olyan a Mars Szellemébe (emlékeztek?) oltott Gollam! Valami elképesztően idegesítő...:)

Mangekyo22 2009.06.19. 21:49:56

Klassz vidi lett!
Mexikóma béka-tól már a síró görcs fogott el.
A Simon vs Mindenki harc engem nagyon emlékeztett a
Holtak Házában lévő "Zombi mészárlásra"!
Nem volt ebben a filmben Uwe Boll keze is?

Todd. PT 2009.06.19. 23:23:52

várom a következőt :)

KongFan 2009.06.20. 20:45:00

én nem tudom lejátszani ezt a vidit.
csak egy x van a bal felső sarokban. de minden más vivdit lejátszik most akkor mi van?

Bad Reactor 2009.06.20. 21:34:31

Játszd le Youtube-on nekem is ott sikerült:)

Polski gyerek · http://korn.blog.hu 2009.06.21. 08:59:59

csak nekem vagy máshol is nem jön be a vidi? én ugy néztem meg hogy youtubon rákerestem mert ittt..... egy iksz XD

kilijohanna 2009.06.21. 12:01:28

@Derre: Hát ja. Egy kicsit sem feltűnő! :S
Én is youtube-on játszottam le...
A dél-srílankai mexikómabéka kibaszott jóXD én nem tudtam sírjak-e vagy nevessek, de mivel pont nemrég játszották azt a southpark részt, szakadtam a röhögéstől. És frankón olyan! Pont mint a mexikómabéka :D

Terror Dzsoni 2009.06.23. 03:42:30

Röviden: Mi fasz ez?

Hosszabban: Eddig - nyilvánvalóan rossz mivolta mellett - nekem nem tűnt azért teljesen elképzeléstennek a film. De miután hibát-hibára halmoztak, baromságot-baromságra dögivel, azt kell mondjam, ez a minimális logikát is nélkülözi. Teleportálgatnak, mindenki zombi - még a főszereplő is az - , mindenkit százszor kell megölni.

Ezt a Pinket sem értem, eliveleg neki kibaszták a szemeit, meg a fején is volt egy kiba nagy luk! A napszemcsis poén másodszorra azért már tényleg nem ül. A zsaru levágott keze valóban hosszabb, de vajon ki látta el? Ugyanis egy ilyen csonkolással sokáig nem lehet ám futkosni! Vérveszteség, sokk, meg ilyenek. de ez az egész film egy nagy SOKK!

A következő videjóban a sztoriról lesz szó? Mért, van itt olyan?!

Terror Dzsoni 2009.06.23. 05:04:20

Felülbírálva az utolsó mondtatom, összeszedem mit is tudtunk az eddig a történetről!

A főhős megszökik a balfasz zsaruktól, akik az üldözésre indúlnak. A főhős és társa valahogyan a megbeszélt helyre érkezik, ahol is találkozik a Csipet-csapattal! Miután jó összekonfliktushelyzetezték egymást - némi lövöldözéssel meg zombulással fűszerezve - főhős megpattan a Ísyssel, akiről nem tudunk meg semmit, ellenben ő a Nagy Megmondó ember! "Meg van írva, hogy ti ketten megküzdötök!"

Egy kis futkosás, sok-sok fegyveres zombi támad, Csipet-csapat féllábon állva hanyagul végez velük. Körülbellül félóra értelmetlen futkosás meg értelmetlen párharcok után megkapjuk az első fordulatot, megjelenik a Gonosz Főnök meg az emberei! A gonosz emberei leszeletelik a balfaszokat, akik visszatértükbe viszont a gonosz főnököt szolgálják! Hogy is van ez?

Egy kis kitérő: Elnézve Mexikómát meg a bajtársait, nem is tudom elképzelni, hogyan gondolták, hogy bealázzák a gonosz főnököt, aki egy varázsló-zombi-vámpír-madárvédő-golyóelkapkodó! Mi lehet a motiváció? Nem kapták meg az esedékes havi gumicukor adagjukat, vagy mi?

Folytatva a rendkívüli izgalmakat. Főhös mindenkit lever - sosem nyerne, ha nem jönne mindíg valami közbe az ellenfélnek - egyesével, kivéve a Gonosz Főnököt, akivel egy inter-dimenzionális-teleport-transzport segítségével elhúz valahova. Ott végre fejbetrafálják, s gondolná a gyanutlan néző, hogy IGEN VÉGE ENNEK A SZARNAk, DE NEM...

A főhős valami isteni turbó-módra vált a halála által -biztos bepötyögte az IDDQD és a IDKFA parancsot a konzolba (aki nem tudja mik ezek, az googlizzon rá, s írja mellé doom szócskát is) - , valahonnan lesz egy manga hősöket megszégyenítő - egyébként használhatatlan - óriás kardja is, meg fél szeme, meg ereje! Lefájtolja az összes bezombult és kevésbé bezombult ellenfelét, s vidáman tekinget a jővőbe...

Még egy - költői- kérdés: Mekkora már ez az erdő! Bárki bármerere indúl, előbb vagy utóbb összefut ezzel a Pop-Simonnal!

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.06.23. 16:16:52

Nos, Dzsoni, valami ilyesmit szeretnék én is előadni a videóban, azzal a különbséggel, hogy megmutatok még néhány odamondást Isys részéről (na nehogy azt hidd, hogy ezeknek több értelme lesz, mint az előzőeknek), illetve egy körülbelül tíz perces részt, ami Simon halála és újraéledése között telik el. Na meg egy frenetikus párbeszédet Isys és Hubba Bubba között, amiben szintén elképesztő csavarok fognak kiderülni. Szóval sztori az nincs, csak valami értelmetléen, kaotikus zagyvaság, viszont ez annyira rossz, hogy megérdemel egy külön videót... viszont valószínűleg csak jövő hét elején fog felkerülni, mert addig nincs időm foglalkozni vele sajnos.

Bad Reactor 2009.06.28. 22:51:21

megnéztem a Versus leírását. És hát azt írták hogy mindneki imádja, hogy szeretik, hogy fanatikussá tette az embereket, Simon kaszabolása, meg Mexikómabéka ugymondd vicces viselkedése. Most akkor mi van? Ezt csak azért írták hogy minél többen megnézzék? Vagy tényleg jó film csak ti nem szeretitek?

LeonSKennedy 2009.07.04. 19:31:36

@Bad Reactor: Valójában télleg sokan el vannak alélva ettől a filmtől. Ennek különböző okai vannak. Például a "vicces" jelenetek mint Mexikómabéka meg Isys folytonos leütögetése na meg hogy a film télleg nem veszi magát komolyan és ezzel mindenki tisztában van-még a rendező is bevallotta hogy a szereplők borzalmasan játszanak de szerinte és sokan szerin ez vicces. Aztán sokan bírták a misztikus Simont és a névnélküli karaktereket. Na meg a stíluskavalda hisz ez egy akció horror szamuráj-jakuza film egy kis paródiával. De amin a legjobban meglepődtem az az hogy egyesek szerint a bámulatos harcok koreográfiája a legjobb. Merthogy a rendező koreografálta meg az itteni harcokat is meg egy elég jó videójáték a metal gear solid akciójeleneteit is (amik elég kemények voltak). Szal erről ennyit.

Geminicorazon 2011.03.12. 05:14:02

@BlackSheep89:
Most komolyan!
Néztem a földbefúros részt, illetve a fejeket, amiket a béka csinál!
Nem lehet, hogy ez paródia?
Direkt zagyva a sok zagyva film kiparodizálására?
Ilyen butaságokat nem lehetett úgy filmre vinni, hogy ezt komolyan gondolják!
A filmipar is egy szakma!

sabres139 2011.12.19. 01:55:20

Valaki mondja meg nekem, hogy annál a résznél, mikor Simon újraéled, és lelövi Easy Ridert, honnan a jó büdös francból lett nála hirtelen egy bazi nagy fegyver?????

Kibernetika 2017.05.03. 20:15:06

Pont a két legszimpatikusabb szereplő: Presszer és Merilin szerepelt a legkevesebbet a filmben. lol

Kibernetika 2021.02.01. 15:18:34

Jav.: Merilin és Ifjabb Takeshi Kitano. Utólag vettem csak észre, hogy rosszul írtam: D.
süti beállítások módosítása