Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Félidő

2009.06.28. 23:24 | BlackSheep89 | 21 komment

Eltelt az év első fele (megjegyzem: eléggé gyorsan!). Sok jó filmet láthattunk eddig idén, de sajna szarokból is kaptunk bőven. Ebben a bejegyzésben összeírtunk néhány címet, melyeket szerintünk érdemes elkerülni, illetve amiket a leginkább bánunk, hogy megnéztük. Plusz olyanokat is, amik önmagukban nem voltak rosszak, csak a várthoz képes csalódást okoztak.

És hogy ne csak rosszak legyenek, néhány gyöngyszemet is leírtunk, melyekből jó eséllyel videót is készítünk!

U.i.: A Versus hatodik része félig kész, de a szinkront nem tudom rárakni, mivel egész héten vagy én nem leszek itthon, vagy vendégeink lesznek. Szóval sajnos átcsúszik a dolog a hét végére, vagy jövő hét elejére.

 

 

Csalódások:

Babylon AD: A Vin Diesel főszereplésével készült mozi eredetileg 3 órás lett volna, de a könnyebb fogyaszthatóság kedvéért tulajdonképpen minden második jelenetet kivágtak belőle. Talán mégiscsak meg kellett volna hagyni a hosszt, mert így egyedül az alapötleten látszik, hogy van benne fantázia, minden más összecsapott és sekélyes.

Valkűr: Bár a film második fele elég izgalmas, ez nem mentség az első egy órában látható sablonokkal dúsított dögunalomra. Azért egy próbát megér.

Halálos iram: Nem vártunk sokat, de így sem kaptunk eleget. A filmet egyedül a faszán sikerült üldözések miatt érdemes megnézni. Ha történetet, karaktereket, feszültséget, vagy akármi hasonlót kerestek, inkább válasszatok valami mást.

Resident Evil - Bioterror: Dettó ugyanaz a helyzet, mint a Halálos Iramnál: Jó akciók – bugyuta, zavaros sztori. Az egyetlen mentsége, hogy még így is ötletesebb és átélhetőbb, mint az összes eddigi élőszereplős Resident Evil rész.

Tintaszív: Különleges képességű kisgyerek, varázserővel bíró könyv, furábbnál furább lények… ismerős? Akkor csapjátok még mellé a logikátlan, unalmas és semmitmondó történetet és meg is van egy átlagos gyerek-fantasy receptje. Azt meg egyszerűen még most sem hiszem el, hogy Helen Mirren ilyen iszonyatosan rosszul is képes alakítani!

 

Rosszak:

Fűrész 5: Ez a sorozat aztán pusztul rendesen! Míg az első vérbeli mestermű volt, ez az ötödik már csak egy reménytelen kísérlet, hogy kihozzanak valami értelmeset ebből az egyre kuszább és egyre fölöslegesebb katyvaszból, amit „Fűrész”-nek hívnak.

Spirit - a sikító város: Minden adott volt, hogy egy, a Sin City-hez hasonló alkotás szülessen, de az egész úgy-ahogy van el lett cseszve. Hamarosan jön is róla a bemutató!

Ong Bak 2: Amilyen friss és eredeti volt aqz első, olyan unalmas és elcsépelt a második, melynek a címén és főszereplőjén kívül az égvilágon semmi köze nincs az előzőhöz. Karakterek tulajsonképpen nincsenek, ahogy történet és mondanivaló sincs. Egyedül az akciók jók, de a Sárkány bosszújához vagy az Ong Bakhoz képest nagyon lagymatagok.

Egy boltkóros naplója: Most őszintén, hogyan tudna bárki szeretni egy filmet, aminek a főszereplője egy vásárlási mániában szenvedő plázacica??? A nyitójelenetet azóta se hevertük ki!

Csajok háborúja: Két barátnő, akik kisgyerekkoruk óta imádják egymást, azon kezd majdhogynem vérre menő harcot vívni, hogy kinek lesz hamarabb az esküvője! Félelmetesen buta film, tele értelmetlen fordulatokkal és botrányosan rossz poénokkal. Anne Hathaway azért jól alakított, de ez a legtöbb pozitívum, amit el lehet mondani!

Dragonball – Evolúció: Bármennyire is rossz a híre, annyira azért nem vészes a film. Ha nem Dragonball rajongó az ember (ahogy mi se vagyunk azok), egyszer képes lehet végignézni, és az sem kizárt, hogy néhány jelenetet szórakoztatónak fog találni (ahogy mi is). Viszont a DB fanok nehogy megnézzék, mert tutira kiveri náluk a biztosítékot…teljesen jogosan.

A szállító 3: Az abszolút mélypont, az idei év eddigi legrosszabb filmje! Míg az első és a második felhőtlen szórakozás volt, addig ez egy szánalmas, rosszul megrendezett, borzalmas celluloidhulladék. Minden jelenet halálosan ciki, az akciók bénák és kapkodnak, Jason Statham élete legrosszabb formáját hozza, a kötelező kiscsaj annyira idegesítő, hogy az ember inkább vért hugyozna, minthogy drukkoljon neki, a történet súlytalan és értelmetlen, az autós üldözés pedig az eddigi legrosszabb, amit valaha ember készített (igen, rosszabb, mint a Vámpírok alkonyában, mert azt legalább követni lehetett). Órákig tudnám sorolni a hibákat és kínos pillanatokat.
Ez nem film, hanem büntetés!

Csimpilóták: Vajon lehet jó egy animációs film, amiben nincsenek jópofa szereplők, nincsenek jó poénok, nincs varázslatos történet, mondanivaló, tanulság, vagy egyedi látvány, vagy… vagy akármi? Szerintem nem!

Veszélyes Bangok: Nic Cage sokadik égése. Bérgyilkosként se jobb, mint motoros démonként vagy jövőbe látó csalóként. A film nem nézhetetlen, hála a gyönyörű zenének és a nyomasztó hangulatnak, de nagyon unalmas és semmitmondó.


Meglepetések:

Spíler: Guy Ritchie feltámadása! Sziporkázó párbeszédek, őrült történet és emlékezetes karakterek! Jó nézni ezt a filmet, jó beszélni róla, jó emlékezni rá!

Szextúra: A Cooltúra és az Eurotúra jogos párja lehetne a Szextúra, ami az előzőekhez hasonlóan őrült és vicces road movie, kellően extrém helyzetekkel és aranyos szereplőkkel.

Dance of the dead: Hát…ez…BETEEEEEEG!!!!!!!! Zombitámadás, tinédzserek, techno-zene, gyilok, és mindehhez nagyszerű fekete humor! Igazi bűnös élvezet, melyet nem lehet nem imádni!

Punisher - War Zone: Ha már bűnös élvezetről volt szó…Erről a filmről márt írtunk részletesen is, így most nem nagyon megyek bele, legyen elég annyi: Számunkra az év egyik legjobb filmje, az év meglepetése és az utóbbi évek legmocskosabb szórakozása!
I-M-Á-D-J-U-K!!!!

J.C.V.D.: Jean Claude Van Damme életéről, munkásságáról szól ez a nagyon egyedi, rendkívül hangulatos, remek sztorival bíró filmecske, melyet sajnos nem nagyon kaptak fel, pedig megérdemelte volna. Van Damme szó szerint lubickol sajátmaga eljátszásában, így még soha nem láttuk korábban a belga spárgabajnokot. A J.C.V.D. nem túl vidám, de nagyon szerethető és igazán felejthetetlen film.

Star Trek: Igaz, hogy ezt nem mutatnánk be a gyöngyszemekbe, mivel elég nagy siker volt és tulajdonképpen mindenki ismeri, de meg akartunk emlékezni erről a filmről is, mely eddig a legjobb blockbuster volt idén. Mindenképpen tegyetek vele egy próbát, még akkor is, ha nem mond nektek semmit a Star Trek univerzuma (tőlünk is nagyon messze áll), higgyétek el, ennél jobb szórakozást kívánni sem lehetne!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr681214584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nabopolasszar 2009.06.28. 23:44:34

A Terminatorral és a Transzformerszel hogy álltok?

Alkoholmentes pénztár 2009.06.29. 02:23:14

Szép kis lista:P
kár h ezekből csak az ong bak 2-t a szállító 3 at meg a resident evil-t láttam... Engem a szállítóban az háborított fel a cafkán kívül ahogy magyarországot ábrázolták -.-
inkább ukrajnára hasonlít:P:D

Alkoholmentes pénztár 2009.06.29. 02:24:30

Jah és ismét írtam egy levelet... pls válaszoljatok:D

Vardar 2009.06.29. 09:16:09

Nekem még az Éjszaka a múzeumban 2. volt nagy csalódás. Szégyellem magam, hogy képes voltam pénzt adni arra a szennyre...

csaky000 2009.06.29. 11:43:46

Szervusztok!

A Punisher: War Zone (magyar címe a felejthetetlen Háborús Övezet hehe!) egy iszonyatosan jó film! Szerintem megérdemelne egy bemutatót ez a nyíltan B-kategóriás akciófilm, ami nem is akar többnek látszani, mint ami valójában...

A Fűrész-sorozat pedig számomra befejeződött a 3. résszel! A mai napig átkozom azt a napot, amikor kifizettem 2990 Ft-ot a 4. részért...

Bikula$ · http://jampikuma.blog.hu 2009.07.01. 12:31:16

@Alkoholnemtes pénztár: Azt a jelenetet is Ogyesszában vehették föl, mert a háttérben ukrán rendszámú Trabantok álltak.
Szerintem nem egy kimondottan rossz film, bár a csajon sokat idegeskedtem.

KongFan 2009.07.01. 19:31:46

Szerintem a Valkűr és a Resident Evil jó filmek lettek.
A fűrész 5 sem annyira rosz a 3. volt eddig a legbénább.
A szállítót meg sem nézem már az első kettő is nézhetetlen volt.
A Punisher meg úgy rossz ahogy van a 2004-es 1000+1szer jobb volt.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.07.02. 20:45:27

@Nabopolasszar:
A Terminator 4 tetszett mindkettőnknek, a Transformers 2 igazából egyikünknek sem. Sorter még csak-csak elvolt vele, de nálam kivágta a biztosítékot. Sajnos.

Zomb!eboy 2009.07.05. 17:24:15

@KongFan: A 2 szállító film szerintem abszolút nem nézhetetlen, nekem tetszett az első legalábbis.

KongFan 2009.07.06. 16:56:20

@Zomb!eboy: Hát nem tudom engem nagyon nem kötött le az a film.

KongFan 2009.07.06. 16:58:08

ja a Terminator 4 Qrwa jó lett de a transformers 2 az maga az agyhalál. számomra hatalmas cslódás lett az első rész után :(

KongFan 2009.07.07. 19:54:12

www.filmkatalogus.hu/forum-19115

BlackSheepnek és Sorternek szól leginkább ez a link a 40. hózászólásból szemezgethettek nyugodtan :D
Én nem akartam elhinni hogy ilyen filmek vannak de mégis.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.07.07. 20:06:52

@KongFan:
Ez nagyon érdekes. Nem is egyet láttunk már (természetesen az Alien vs Hunter még ebben az évadban terítékre kerül, és két további darab is a listáról), és sokról hallottunk, de nem gondoltam, hogy ennyi filmet lekopiztak már. Elég szomorú, hogy ilyen szutykokra van pénzük, de például a Halo mozit még mindig nem voltak képesek összehozni!

KongFan 2009.07.07. 20:10:24

@BlackSheep89:
nahát igen, a Halo film már ki tudja mióta húzódik...
na de persze lesz kaptár 4 és transformers 3 pfff

LeonSKennedy 2009.07.07. 20:30:10

A legeslegrosszab koppintás amit valaha láttam az a 2007-es Transmorphers (Transformers koppintás gondolom kitaláltátok). A kaptár 4- miatt meg minden csaj oda van mert lehet hogy a Jensen Ackless (Véres valentín, Odaát: Dean) fogja benne játszani Leont a főhőst.

KongFan 2009.07.07. 20:45:07

www.youtube.com/watch?v=hZAxN9M0Ehs&feature=related

ehehehe ez se lesz rossz! Lorenzo Lamas a főhős oh je

LevKriHUN 2009.07.07. 21:27:00

lol
először F-15-ös,aztán F-18-as, aztán az F-15 tükrözve, aztán megint F-18, a végén meg talán egy F-22-es?

KongFan 2009.07.11. 22:42:39

Ja amúgy a Watchment láttátok már?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2009.07.13. 08:27:00

@KongFan:
Láttuk, nem voltunk elájulva tőle, mint oly sokan, de azért egyszer meg lehet nézni (szerintem)!

Benegege 2009.07.14. 10:19:55

@LeonSKennedy: Én nagyon bírom Jensen Acklest, egyik kedvenc színészem :) Ha ő játsza a főhőst akkor biztos megnézem. (Nem vagyok csaj)


A Watchmen-t lehet szeretni vagy utálni :D Én 2-szer néztem meg moziba és 2.-ra már nagyon tetszett :D Tuljadonképpen ez nem egy Szuperhősös popcornmozi hanem egészen más műfaj. Nem tudom hova tudnám sorolni, de hogy értsd rendesen a filmet előbb el kell olvasni a képregényt.

Üdv: Bene Gergő
süti beállítások módosítása