Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Évzáró - 2009 (1)

2010.01.22. 10:47 | BlackSheep89 | 38 komment

Íme 2009 kedvencei és anti-kedvencei, persze teljesen szubjektíven, csakis a saját véleményem alapján! Hamarosan összedobok egy kicsit lazább listát is a kedvenc jelenetekről, alakításokról, satöbbiről is, de egyelőre maradjunk csak a filmeknél!

Top 10, amiket a legjobban szerettem:

10. Coraline

A Volt, a Derült égből fasírt, a Fel, A hercegnő és a béka, a Jégkorszak 3 egyaránt nagyon szórakoztató filmek voltak, de a Coraline-hoz mégsem foghatók. Igazi groteszk horror hangulat, fantáziadús karakterek, vicces (kutyákkal teli nézőtér) és félelmetes (szemre varrt gombok) momentumok, mindez a világ talán legszenzációsabb technikájával elkészítve. A stop-motion 2009-ben is jött, látott, és győzött!

 

9. Avatar

Bár a történetet és a karaktereket tekintve messzire elkerült mindennemű eredetiséget (azért a na’vi-k haja egész ötletes volt), és a színészek is hullámzó teljesítményt nyújtottak, az Avatart mégis az év legkiemelkedőbb filmjei között kell említeni. Látvány terén olyan szintű grandiozitást és részletgazdagságot mutat be a film, amire még nem találtak ki megfelelő jelzőket. Az Avatar olyan élményt nyújt, amire legutóbb talán csak a King Kong volt képes, és akkor a forradalmi 3D-s technikát még meg sem említettem! Ott vagy a filmben, átéled, átérzed, elmerülsz benne, beleszeretsz, és sosem feleded! Nagybetűs MOZIÉLMÉNY!

 

8. A pankrátor

Mickey Rourke olyan elementáris alakítással tért vissza a köztudatba, amire még sokáig emlékezni fogunk. Randy „The Ram” Robinson története igazi mély, megható, emberközeli dráma, ami dokumentarista képi stílusának hála szinte közvetlen ismeretségbe hoz minket erőlködve talpra állni próbáló főhősével, egészen a torokszorító befejezésig. A pankrátor még a legkeményebb érzésű nézők szeméből is könnyeket csalhat elő.

 

7. Az utolsó ház balra

Az év legsokkolóbb, legfélelmetesebb, ugyanakkor egyik legemlékezetesebb filmje volt Wes Craven klasszikusának remake-je. Az emberi kegyetlenség mélységeit bemutató film egy másfél órás tortúra, rengeteg vérrel és brutalitással, ugyanakkor mindezt a realitás talaján, kendőzetlen hitelességgel ábrázolva. Az utolsó ház balra rendkívül erőteljes és igazi értékkel bíró horror, noha gyenge idegzetűek inkább ne próbálkozzanak vele.


6. Becstelen brigantyk

„Így mondják? Ez egy Bingó?!” Tarantino a gyenge Halálbiztos után egy magabiztos, ütős, lehengerlő filmmel tért vissza. A történelmet pofátlanul hamisító háborús filmben egymást érik a beteg karakterek, hihetetlen párbeszédek, feszült helyzetek és elképesztő színészi alakítások. Christoph Waltz Hans Landa tábornokként a filmtörténelem legemlékezetesebb gonosz karakterei közé írta be magát, a nyitójelenet, a párbeszéd a pincében, a mozi leégése, a rétes megevése - mind örökérvényű momentumokká váltak. A film befejező mondata pedig mintha csak Tarantino önigazoló véleménye lenne: „Azt hiszem, ez lett a mesterművem!”

 

5. Star Trek

Soha egyetlen részt nem láttam a sorozatból, egyetlen könyvet se olvastam, és egy árva jelenetet nem láttam a korábbi filmekből sem. Ezt is csak azért néztem meg, mert épp nem volt más, és nem is vártam tőle sokat. Aztán tátva maradt a szám! Úgy bámultam a vásznon látottakat, mint egy hatéves kisgyerek a bűvészmutatványokat, és képtelen voltam betelni vele. Igazi űr-sci-fit láttam, rengeteg fantáziával, profin kivitelezett, félelmetes látvánnyal, bombasztikus akciójelenetekkel és mindennel, amitől egy film szórakoztató lehet. A Start Trek egy kiváló, gondosan megmunkált és remekül előadott űreposz, ami magában hordoz minden olyan jegyet, amiért a sci-fi műfajt imádom!

 

4. Zombieland

Feel good-hangulat az apokalipszis küszöbén túl! Ilyet tényleg ritkán látni. A Zombieland vértől fröcsögő képsorokkal tarkítva mesél a család, a barátság fontosságáról, az élet szeretetéről, mindezt négy betegesen bájos és nagyon szerethető karakterrel a középpontban. Eszméletlen hangulat, parádézó színészek (Woody Harrelson egy állat!!!), fergeteges poénok, pörgő cselekmény… mi kell még?

 

3. Elrabolva

Öveket becsatolni! Lélegzetet visszafojtani! Szemet kerekíteni! Állat leejteni! Liam Neeson megérkezett Párizsba, és két nap alatt porig zúzta azt, a nézők és kritikusok minden negatív előérzetével együtt. Az Elrabolva egy eszméletlen tempóval száguldó, másfél órás adrenalin-bomba, ami után csak egyetlen gondolat marad a fejünkben: Ez bizony minden percet megért!

 

2. Gran Torino

Clint Eastwood talán legjobb filmje egy rendkívül megható és őszinte, elgondolkodtató történet az emberi kapcsolatok fontosságáról, az életről, a halálról, a szeretetről, mindezt giccs nélkül, lehengerlő eleganciával és olyan mértékű profizmussal tálalva, amire kizárólag a filmkészítés legnagyobb mestere, Clint Eastwood lehet képes. Többet nem is érdemes mondani, mindenki számára kötelező darab!

 

1. District 9

Mert bár sokat szomorkodtam, hogy miért nincs egyetlen igazán eredeti, igazán ütős, igazán lehengerlő film mostanában, arra nem számítottam, hogy ekkora volumenű, grandiózus alkotással fogok találkozni, mint a District 9. Lehetetlen körülírni azt az elképesztő, döbbenetes hatást, amit ez a film kiváltott belőlem. Egyszerűen bekebelezett és azóta sem eresztett. A District 9 egyszerre sokkoló holokauszt-dráma, féldokumentarista vízió egy bizarr társadalmi helyzetről, ijesztő alternatív jövő-kép és hihetetlen látványvilágú, robbanásokkal és rengeteg vérrel színezett brutális akciófilm. És minden tekintetben kiváló. Minden jelenetnek, mondatnak, mozzanatnak súlya van. Nem karakterek mozognak a vásznon, hanem élő emberek, nem csak bámuljuk a vásznat, hanem ott vagyunk benne, nem csak izgulunk a szereplőkért, hanem a körmünket rágjuk! Nem filmet látunk, hanem a valóságot! A District 9 elborzaszt és elkápráztat egyszerre, mindezt hiba nélkül, a létező legprofibb módon teszi.

 

Top 10, amiket a legjobban utáltam:

10. Spirit – A sikító város

Frank Miller rémálmáról sokmindent elmondtunk a bemutató során, nem is nagyon tudom mivel kiegészíteni. Legyen elég annyi, hogy ez a film igazán jó is lehetett volna, de a látványon kívül minden el lett rontva.

 

9. Fűrész V.

A Fűrész sorozat már a harmadik rész óta rendesen a bögyömben volt, de amit itt előadnak, az még nekem is sok volt. A nyitójelenetet leszámítva nem látunk érdemleges kínzást, vagy gyilkosságot, a flashback-ek olyan szinten eluralkodtak a filmen, hogy teljesen élvezhetetlenné tették, a sztori pedig már rég kicsúszott a készítők kezéből, de azért még muszáj megcsavarni huszonötször, hogy még érthetetlenebb legyen! Nem vitás, a Fűrész V a sorozat (eddigi) mélypontja.

 

8. A pláza ásza

Ez a film annyira kínos, hogy a néző hiszi magát kínosnak tőle! Kevin James szörnyű erőlködésén túl a forgatókönyv olyan elbaltázott jeleneteket, vérciki poénokat és erőltetett csavarokat tartalmaz, amiért minimum akasztás járna. Ráadásul a befejezés olyan giccses, hogy szinte elfolyik tőle a képernyő.

 

7. A túlvilág szülötte

Na ne! Ez még viccnek is rossz! Láttam már néhány horrornak szánt B-kategóriás erőlködést, de ez még így is baromi durva volt! Egy dolog, hogy a filmnek se eleje, se közepe, se vége, másik dolog, hogy minden egyes jelenetet máshonnan loptak, de az már elég gáz, hogy a félelmetesnek szánt jelenetek leginkább masszív röhögő-görcsöt okoznak a nézőnek. Hihetetlen, hogy még 2009-ben is vannak, akik ehhez hasonló mocskok készítésére szánják a pénzüket.

 

6. Csimpilóták

Hallottam, hogy rossz a film, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire félresikerült. Űrbe utazó asztronauta majmokról szól az egész, ami nem is vészes, de hogy lehet az, hogy egy viccesnek szánt animációs filmben nincs egyetlen vicces pillanat sem? Azért egy ilyen bravúr véghezviteléhez kell némi tehetség!

 

5. A csajok háborúja

Elmondom, miről szól a film, és értitek, mi vele a gond: két barátnőnek ugyanazon a napon és helyen lenne az esküvője, ezért elkezdenek harcolni egymással… jaj, már attól feláll a szőr a hátamon, hogy leírom!

 

4. Álom.net

Hát, velünk együtt néztétek meg, ha minden igaz, úgyhogy ismeritek a véleményünket. Alaposan beégettük magunkat újra a Kis Vuk után, úgyhogy csak így tovább, hátha felfigyel ránk végre Hollywood, és akkor legalább ők is röhöghetnek egy jót!

 

3. Hannah Montana – A film

Jaj!... Egyelőre ennyi, a többit majd a bemutatóban!

 

2. Egy boltkóros naplója

Rebecca Bloomwood tragikus történetéről már mindent tudhattok, ha megnéztétek a belőle készült videónkat. A film egy rendkívül visszataszító és gusztustalan szörnyeteg, ami gyorsabban képes gyilkolni az ember agysejtjeit, mint a 80 fokos üzemi pálinka!

 

1. A szállító 3

Van úgy, hogy az ember nem számít túl sok jóra, de mégis meglepődik az okádék láttán, amt kap. A szállító és A szállító 2 egyaránt korrekt, ártalmatlan akciófilmek voltak, nem sok extrával, de szórakoztató körítéssel. Ellenben ez a harmadik az akció-műfaj meggyalázása. Nem lenne nagy gond, ha a sztori nem túl eredeti, vagy nem tökéletesen logikus, elvégre nem Memento-t, vagy Tökéletes trükköt várunk, na de itt minden percben olyan irtózatos átgondolatlanságok, logaikai bakik, értelmetlen, hiteltelen párbeszédek és elképesztő blődségek váltogatják egymást, hogy az már tényleg elképzelhetetlen. A színészek gyötrelmesek, kezdve Jason Statham-mel, kinek szörnyen fáradt fizimiskájáról és alakításáról lerí, hogy ő maga is a háta közepére kívánta az egészet, csak ugye kellett a pénz, gondolom. Natalya Rudakova-ról ne is beszéljünk, olyan szintű ripacskodást mutat be, amihez képest Queen Latifah az Ameikai taxi-ból Oscar díjat érdemelt volna! Az akciójelenetek pedig katasztrofálisak, kezdve az autós üldözéstől (remélem kirúgták a vágót a p*csába!), az összes verekedős részen keresztül a filmvégi vonatos baromságig bezárólag. Visszataszító, szörnyen elkúrt film A szállító 3, még a B-kategóriás tévéfilmek is ezerszer jobbak ennél!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr591692268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gunny · http://gamesandmovies.blog.hu/ 2010.01.22. 12:29:02

hát nagyjából egyetértek...mondjuk nálam a Becstelen Brigantik az első...

KongFan 2010.01.22. 12:38:01

Érdekes lista, a jók közül nálam is bevan pakolva egy pár darab, a rosszakról nem készítek inkább mert az nálam gyorsan tud változni, de spec. szerintem az év legrosszabb filmje a Transformes 2. Nekem egyáltalán nen jött be. De ott van még a Rémségek cirkusza, az is egy köpedék.
A fűrész a 3 rész óta lejtőn van szerintem is, mondjuk én már azt se tudom mi van az elején, az ingás rész?
A 6 se lett egy nagy "vaszizdasz" de 3-6 részig bezárólag talán az a legszínvonalasabb, viszont ott is már annyi flashback van meg történet toldozgatás hogy már szinte értelmetelen az egész

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.01.22. 13:04:01

Én nemrégiben neten néztem a Fűrész ööö nemtudom hanyat vagy 5 vagy 6, de az elején az ingás rész nagyon tetszett, az durwa volt. De mivel mint mondtam neten néztem, balasult a netemés nem töltött tovább, tehát nekem jó emlékeim vannak a filmről xD

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2010.01.22. 14:16:42

A pláza ásza című filmmel nem értek egyet. A családommal végig röhögtük a filmet (és ezt szó szerint lehet venni). Leginkább a laza poénokon nevettünk. Igaz, hogy másodszóra már nem olyan vicces a film, de egyszer szerintem bárki megtudja nézni. Én csak ajánlani tudom.

Mangekyo22 2010.01.22. 15:40:44

HANNAH MONTANNA FILM?????? MÁR ILYEN IS LTEZIK???
NA NE!!!

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.01.22. 16:02:44

Megnéztem a District 9-t. Uhh... Nagyon jó film :) Szerencsére/szerencsétlenségre elég folytatás gyanús.

Evangelion 2010.01.22. 16:04:23

Szerintem a top 10 filmek között nehéz rangsort felállítani. 2009-ben sok jó filmet csináltak.

ARSENAL4EVER 2010.01.22. 16:20:15

Én azt kérdezném hol van a Másnaposok?Szerintem azaz év filmje.Esze-veszett poénok rohadt jó karakterek és rohadt jó színészek, aki nem látta gyorsan pótolja, mert itt nem lesz olyan, hogy nem röhögsz, hihetetlen a film.

Crash 2010.01.22. 16:42:56

Na ez... EZ az amiben NEM értek egyet :P
A szállító 3, tényleg a legborzalmasabb film, és a sorozat megszégyenítése, a gond csak az, hogy a rossz embert pécéztétek ki.
Abszolút nem a vágó hibája a látvány, ő volt a legkreatívabb az egész film során. Mert abból a selejt videóanyagokból jobbat nem lehetett kihozni. Be van optimizálva az egész, zenei bejátszásoknál, amikor csak a várost mutatják felülről (Budapest FAIL), meg legtöbb helyen, akciók közben, amik csak ezért maradtak látványosak (már amennyire)
Sokkal több baj van a forgatókönyvvel!, rendezéssel, és erőltetettséggel(ami jellemző az egész filmre!!!)
Jason arcáról szerintem lerí, hogy azért olyan fáradt, mert legszívesebben kidobná azt a csajt az ablakon. Rohadt irritáló, és egyáltalán nem illett a filmbe, egyszerűen látszott, hogy azt erőltették, hogy ezzel kell összejönnie, és kész, nem gondolták át egyáltalán. Magyarul Stathamnek el kell játszania, hogy ekkora lúzer..
Teljesen logikátlan az egész film, abban igazad van, kedvenc részem mikor a JÓfiúkat öli meg a szállító, úgy, hogy leküldi az árokba, ahol felrobban. Mintha ez lenne a cél, azok elvileg meg akarták menteni a lány életét...

És ott az ablak FAIL, bár gondolom nem emlékszel, de miután kinyírta a miniszter embereit, akkor a robbanás után egy filmes jelenet, hogy megáll, és letekeri az ablakot, és kinéz.. nos ez nagyon cool, csak éppen NEM tekerhette le az ablakot, mert pár órával előtte ő maga rúgta ki, amikor a kocsi után rohant :D

De az az ember, aki kitalálta ezeket a jeleneteket:
"az előbb azt mondta búvalbélelt vagyok most meg hogy ne legyek boldog, döntse el" és a többi irritáló hülyeség, ami a film 75%-ában ment, azt komolyan mondom meg kéne vizsgálni egy intézetben.

Ami Robert Kneppert illeti, sajnálom, mert őt nem így kellett volna látni. Hatalmas egyén, és fantasztikus lett volna saját szerepére, egész jól bírta a színészkedést, ahhoz képest, amilyen hülyét kellett csinálnia magából is. Ez egyszerűen ordít magáról, amikor nézzük a filmet.

Ez az én véleményem.

Crash 2010.01.22. 16:46:01

Na mindegy, a lényeg, hogy mind a ketten azt a filmet utáltuk a legjobban :D

T-rex 2010.01.22. 19:01:43

Én szinte mindennel egyet értek kivéve a Zombileand-el.Én azért amiket olvastam róla többet vártam...De azért még tetszett csak nem olyan film lesz az életembe mint például a Csupasz pisztoly és Nagy durranás sorozat.

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2010.01.22. 19:08:52

A Becstelen Brigantik minden idők legrosszabb Tarantino filmje. De...lehet csak azért, mert nem bírja a gyenge szívem nézni, hogy ZSIDÓK ölnek nácikat...valahogy nem tudja ezt a film letolni a torkomon. Brad Pitt egy ripacs idióta...és érdekes, pont ezért az "alakításért" dícsérik. Nem tudom átérezni.

Előbb nézem végig a Jacky Brown-t még egyszer, mint hogy 5 percet kínlódjak a becstelen brigantikon...

A lista többi részével érdekes, egyetértek. :)

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.01.22. 21:20:36

@Wolfgang Shärfke: Hát, nekem nagyon bejött az ötlet... Zsidók nem lehetnek katonák, vagy mi a fos? Nekem igenis baromi jól esett milor a köcsög nácikat egy bottal szanaszét verték ;)

KongFan 2010.01.22. 22:06:20

jajj, a legrosszabbak közül kihagytam a Paranormal Activityt(lehet rosszul írtam) az a film az év átverése.
A héten még láttam Peter Jackson új filmjét a Komfortos Mennyországot, nagyon tetszett, szívszorító film.

ARSENAL4EVER 2010.01.22. 22:20:58

@KongFan: Hát szerintem a Paranormal Activity egy jó kis horror film, ha bele éled magad, akkor biztos be fogsz tőle fosni és még akár azt is elképzelheted, hogy igaz történet.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2010.01.22. 22:57:23

Hannah Montana be lesz mutatva? LOL XD
Igazából a filmet nem láttam, mert marhára nem érdekel. A sorozatból láttam már pár részt, hát még úgy elmegy, de inkább csajoknak.

Egyébként egyetértek a többivel.

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2010.01.22. 23:02:01

A Becstelen Brygantik őszintén nem tetszett, pedig nekem még a DzsekiBrán is bejött (többé kevésbé).

Az eleje egész jó volt kocsmai lövöldözés után, néztem hogy WTF? Ilyen hülyék a nácik sem lehetnek bakker, ez "Shosannás" (vagy minek hívták szál úgy tönkrevágta az egészet, mint a pinty.

És nem a gerilláskodó ripacsokkal volt baj, hanem, hogy nem róluk szólt a film. És mondjuk lehetett volna pörgősebb is.

Szerintem egyértelműen gyenge volt, az erős kezdés ellenére.

U.I.: Egyébként nem vagyok nácibarát, de szerintem ennél azért okosabbak voltak.

Desaster 2010.01.22. 23:30:35

A becstelen brigantik egy taldumista köcsögés, kibaszott zsidóseggnyalás. Két analfabéta, dorgos, amcsi kurvapecér (cigánytarntino és jewroth) blőd okádása. Hébi kizsákmányolóink meg jót röhögnek, a sok európai balfasz igényt tart erre a szarra. Érdekes: egy zsidó bármikor lehet politikailag inkorrekt, mert nekik mindent szabad!
Szerencsétlenek: Vagyétak már észre, h a zsarnokjaink csak és kizárólag a saját maguk dicsőítésére hozták létre ezt a filmnak nevezett cionista förmedvény!

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.01.22. 23:35:00

@Desaster: Az! Emiatt a felfogás miatt tarunk, ott ahol tartunk.. PFFF

Desaster 2010.01.23. 10:03:58

@Atilye: Kapcsold ki a buzi játékaidat, és nézz körül az országban, te kis kocka! A kisemberek nyomorognak, a kis-; és középvállakozók a csőd szélén, tombol a cigányterrorizmus, az oktatás, az egészségügy romokban, a jelenlegi komcsi kormány népnyűzása nem ismer határokat! És még te beszélsz szar felfogásról, meg köcsög nácikról? Le merném fogadni h vmi kis 2. kerültei, újgazdag ficsúr vagy, akit a szülei kurva magas életszínvonalon tartanak, és nagy ívben baszik arra, h mi történik a többi, csóringer vesztessel. Persze, a kisemberek a hibásak, amiért nem halnak önként éhen, véletlenül sem a karvalytőkések, áh, dehogy...

"Nekem igenis baromi jól esett milor a köcsög nácikat egy bottal szanaszét verték ;) "

1., Nem köcsög náci, hanem egy bátor katona, aki az életét adta a társaiért! Tudod, hülyegyerek, ilyen német, magyar, finn, spanyol, stb. katonák védték a te és az én nagyszüleimet is, a '40-es évek első felében, a komcsi férgektől!
2., Igazi kis übertoleráns vagy! Zsidózni nem szabad, de azért a köcsög nácikat jól esik bottal szétverni, mi? Tudod mit? Nekem meg az esne jól, ha az összes kis liberális balfaszt, akik még most is (amikor Magyarország romokban hever) náciveszélyt kiállt, ugyanolyan elbánásban részesítenék, amilyenben 2006.10.23.-án a rendőrség részesítette a békésen megemlékezőket, Budapesten! Néhány törött borda rátok férne, libsi seggfejek!

zecske 2010.01.23. 10:25:19

kedves daaad movies vigyázni kéne milyen filmröl beszéltek.(sajnos) egyszerü véleménynyilvánitásbol beszélnek mindenröl csak nem a filmröl .borzalom.mondjuk nem tom miért veszik ennyire komolyan eszt a filmet hitler tán meghalt moziban nem.

mynameisearl 2010.01.23. 12:26:26

a gran torino 2008-as:)

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2010.01.23. 12:48:38

@Desaster:
Szabad a véleménynyilvánítás, nekünk is megvan a véleményünk a társadalmi helyzetről, de jó ha tudod, hogy az ilyen stílusban írt hozzászólásokat nem tűrjük. Megkérlek, hogy legközelebb kulturált hangnemben írd le, amit gondolsz, és ne degradálj le másokat, akiket nem ismersz, fogalmad sincs, milyen körülmények között él, milyen ember. Anyázás nélkül is kifejtheted a véleményedet. Még egy ilyen, és törlöm a kommentjeidet, valamint kitiltalak az oldalról!
Én a Becstelen Brigantyk-at nem a politikai háttere miatt szerettem, hanem mert jó film volt, és élveztem nézni. Ha hiszed, ha nem, ezt ilyen egyszerűen is fel lehet fogni!
@mynameisearl:
A magyar mozik alapján csináltam a listát, nem az amerikai bemutatók alapján, azért kerültek be.

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.01.23. 14:29:16

@Desaster: Ilyen a magyar nép ;) Próbálja másra fogni, hogy lop, csal, hazudik. Jelenleg az a bevett állás, hogy "Hülye izé zsidó szétlop mindent" Be kéne látni, hogy nem a zsidók lopnak hanem az emberek legyen zsidó, magyar, buthista, üzbég teljsen mindegy. Ugyanúgy lop, csal hazudik... Csak próbálja másra ráfogni, jelenesetben a zsidókra.

"Nem köcsög náci, hanem egy bátor katona, aki az életét adta a társaiért!"

Hát ha egy icipicit is tisztában lennél a történelemmel, akkor nem azt mondanád, hogy "bátor katona", hanem, hogy egy gyarló ember aki ha éhes volt és nem volt mit enni, megölte a társát majd megette.

ARSENAL4EVER 2010.01.23. 14:55:12

@Atilye: Én teljesen egyet értek veled.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2010.01.23. 16:33:58

@ARSENAL4EVER:
Imádjuk a Másnaposokat, a legjobb vígjáték volt idén, de kicsúszott a legjobb tízből sajna.

Desaster 2010.01.23. 17:19:45

@Atilye: "Ilyen a magyar nép ;) Próbálja másra fogni, hogy lop, csal, hazudik."
Dolgozz te is napi 8 órában, 3 műszakban, és a hó végén az utolsó filléreidet kuporgasd, h enni adj gyermekeidnek, és majd amikor azt látod, h minél többet gürizel, annál hitványabbul élsz, na majd akkor kezdj el okoskodni arról, h ki és mennyit lop!

"Hát ha egy icipicit is tisztában lennél a történelemmel, akkor nem azt mondanád, hogy "bátor katona", hanem, hogy egy gyarló ember aki ha éhes volt és nem volt mit enni, megölte a társát majd megette."

Nemtom te Sztálingrádnál mennyi átéhezett nap után fanyalodtál volna rá az olyan finomságokra, mint a ó, a patkányhús, stb. Mindenesetre a német katonák többsége rohadtul nem a NS ideológiában hitt, hanem a hazáját szolgálta. De ahogy elnézem, a te történelemtanárod a nagy tarantino lehetett...

@ARSENAL4EVER: majd nem fogsz, ha kikerülsz a nagybetűs életbe...

ARSENAL4EVER 2010.01.23. 17:34:12

@BlackSheep89: Hát mondjuk szerintem olyan 3 lehetett volna, mert a Zombieland jó volt, de a másnaposok jobb.

Sorter 2010.01.23. 18:07:28

Szerintem BalckSheep rohadtul nem azért rakta ki ezt a listát, hogy a magyar nép meg a nácik életmódján vitatkozzunk, de most már úgy érzem, nekem is muszáj szólni a dologhoz.

@Desaster:
Elmondtad a véleményedet és ha mindenáron vitatkozni akarsz, akkor kulturáltan tedd, és ne szidd a többi látogatót csak azért, mert nem értenek egyet veled. Ha ezt akarod csinálni, keress olyan blogot, ahol eltűrik az ilyen modort.

@ARSENAL4EVER:
Nekem is jobban tetszett a Zombieland, mint a Másnaposok, de azért azt meg kell hagyni, hogy a Másnaposok végén majdnem kiestem a székből, úgy röhögtem. :-)

Feco1000 2010.01.23. 18:36:57

@ARSENAL4EVER: Szerintem is Paranormal Activity egy nagyon jó kis horror film nekem tedszett

Torrentboy · http://shadowminer.info/ 2010.01.24. 19:57:19

heló benne vagytok egy linkcserében? www.justplay.hu írjátok meg valahova chatre

KRT 2010.01.24. 22:42:14

@Crash: Az ablakos jelenethez még annyit hogy ráadásul még golyóálló is lett késöbb :D Jó szar film lett...

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2010.01.26. 16:23:41

Desaster:

Hogy oda ne rohamjak b*, te "háromműszakbandolgozóéhezőtüntetésenszétrertegyetlenigazmagyar", mi köze van ennek a filmnek a magyarországon lévő helyzethez, akik csinálták azt sem tudják hol van!

Épen a bottal szétvert fejűnél volt jól kihozva az, hogy a náci tiszt utolsó szava az volt (a kitüntetésére nézve, hogy "Bátorságért!", ez igaz is hisz ők haltak meg a főnökeik helyett.

Mindegy úgyse láttad a filmet... Meg úgy egyébként is kíváncsi vagyok mit kerestél egy ilyen "libsi" helyen.

Ennek ellenére nekem nem tetszett, pedig voltak jó pillanatai.

DzsonMeklén · http://defenderdown.gportal.hu 2010.01.26. 16:56:17

Izé, más:

A Star Trek tényleg jó volt! Nem tudtam eldönteni, hogy érdemes-e megnézni, de kösz hogy szóltál. :)

Elég szórakoztató volt! Jó sztori, egész jó alakítás, LÁTVÁNY! :)

Buccaccio 2010.01.30. 08:23:36

A Gran Torino egy nagyon fergeteges film lett humorral, az emberi értékek felsorolásával és a tragédiával. Basszus, a filmet többször megnéztem és el kell mondanom, hogy rég láttam ilyen mélyreható filmet! Nemhiába, egyre inkább az a véleményem, hogy Clint Eastwood nem csak a Colt, hanem a kamera mögött is jól teszi a dolgát.
A Zombieland szerintem nagyon ütős lett, Woody Harrelson pedig nagyon jól adja a gyermekien bekattant mészárost (ld. a vidámpark-részt)! Aki a zombi-írtástól majd elélvez. Fergeteges! Én a moziban nagyon jól éreztem magam, végre egy olyan film, amire az utóbbi időkben megérte kiadni a pénzt!
A Star Trek azért nem tetszett, mert a William Shatner alakította Kirk kapitányt mindennek el tudtam volna képzelni, csak annak nem, hogy egy kiskan dúvad legyen! Én elhiszem, hogy az Egybesült Állatokban menő a kőkemény, bőrdzsekis, macsó James Dean kan, de basszus, muszáj ezt pont egy sci-fiben??? Már csak az verte volna jobban ki a biztosítékot, ha a Star Warsban Anakin Skyw. lepedőakrobata spr*ccbajnok lett volna, aki két (fény)kardcsapás között legalább 25 nőt kielégít! Ne már... Hol van az a régi jó udvarlás (pl. Birodalom Visszavág Han-Leia effektus)? Én megértem, hogy új szelek fújnak, de akkor is. Tudjátok, régi vicc:
- Szia. Hazakísérhetlek?
- Meg hát!
vagy:
- Haza??? Itt helyben!
Becstelen Brigantyk: nem láttam a filmet, de igazából nem is akarom. Már tele van a hócipőm a sok német/náci leírtásával! Annyira idegesít, hogy őrület! Főleg, hogy a német katonák 99%-a ultrabirodalmi-féltaktikai lúzer! Kérdem én a filmkészítőktől: hogy a ****-be tudták ezek a lúzerek végigverni Európát??? És ha az amcsik nem segítik meg a ruszkikat (és az imádnivaló, tök édes, aranyos, okos, kedves, jólelkű Sztálint), akkor valószínűleg a ruszkiknak is kampec! Sajnos nagyon kevés realisztikus, átgondolt, profi alkotás van e téren (ld. Elitalakulat, ami gyöngyszem, illetve a Ryan közlegény megmentése sem rossz, pedig azt a zsidó származású Steven Spielberg rendezte, de meglepő módon a németeket is nagyjából úgy ábrázolta, ahogy kell. Követendő példa!!!). Mellesleg Rommelről is csinálhatnának filmet, igazán megérdemelné, annak ellenére, hogy propaganda-figura lett belőle (Hitler kedvenc kirakatbábúja), hírneve megérdemelt és még a szövetségesek is (!!!) messzemenőkig tisztelték! Szóval téma van, de kiaknázásra vár...
District 9: nem tetszett. Őszintén, ha megjelenne valahol egy hi-tech kultúra, a fegyvereikért és a cuccaikért biztosan kitörne valami helyi háború (az amcsik, a ruszkik és a kínaiak között biztosan, mert akié a tech, azé a főnyeremény). Ha meg nem tudják felhasználni, akkor a sok-sok macskakajáért biztosan zsoldba vették volna a rákokat, hogy ők daráljanak! Szóval még jó pár ellentmondás és átgondolatlanság van a filmben! És még egy: ahogy bántak az idegenekkel (pl. tojások elégetése, stb.), hát hogy is mondjam... MENNYIRE EMBERI! Igen, ilyen sz*rháziak vagyunk. Ilyen képmutató, de szinte végletekig aljas lények. Hatalom = megtehetem, tehát meg is teszem! Jaj, csak vissza ne lőjenek...!!! Mintha pár haveromat hallanám, vmi katasztrófa hallatán: Kit érdekel...??? Hjaa, kérem! Hát igen. Úgyhogy vannak jó és igencsak elkeserítő momentumai a filmnek. Azok jól sikerültek!
Pláza Ásza: gázos. Két székrekedés között is jobbat rendezek. Pedig nem is értek hozzá.
Szállító3: a filmet nem láttam, de pontosan olyan lehet, mint a legtöbb Homowood-i alkotás 2.,3., 4. 100. stb. része: gyenge, a saját felépített világának az ellehetetlenítése, meggyalázása, bőrlehúzás. Garantálom, hogy a fűrész ikszedik részét is tinik nézik meg, mer' sikk! Mi va'? Még nem láttad? Fúúúú....
Na igen.
Hát egyelőre ennyit összegzésként.
Maradok tisztelettel: Buccaccio
süti beállítások módosítása