Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Adrien vs. Predator

2010.03.21. 19:44 | Sorter | 6 komment

Végre nyilvánosságra került Antal Nimród és Robert Rodriguez közös vállalkozásának, a Predators-nak az első előzetese (mely a The expendables és az Inception mellett a nyár legjobban várt filmje szerintünk)! Az idei év nagyon a '80-as évek stílusában fog zajlani, elég csak a Predators mellett a Machete-re, a The Expendables-re, vagy a Szupercsapat remake-jére gondolni. Ennek persze mi csak örülünk!

Nem sok jót vártak ettől a filmtől, speciel mi sem, de így első ránézésre király lesz a végeredmény. Bár sokat nem látunk a ragadozókból, amennyit igen, az alapján örülhetünk, hogy a készítők nem akartak mindenáron valami forradalmian újjal előrukkolni. A predatorok úgy néznek ki, mint eredetileg, és az emberi szereplőgárda alapján túl sok filozófiai elmélkedést sem kell végighallgatnunk majd (Laurence Fishbourne, Danny Trejo és a rendesen kigyúrt Adrien Brody). Marad a látványos és agyatlan akció! Reméljük, minél több!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr471857451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evangelion 2010.03.22. 10:24:34

Top 3 várt filmbe benne van. Sztem Nimród barátunk nem rontja el.

T-rex 2010.03.22. 14:19:08

Amúgy tudtátok SPOILER aki semmitsem akar tudni a filmről

SPOILER
hogy a predik elrabolták őket és a predik bolygóján fognak majd menekülni?Aprediknek meg lesz valami kutya meg sólyom féleségük és az edjik katona már régebb óta ott van a predik bolygóján.
SPOILER

zecske 2010.03.22. 18:12:01

akkor ennek semmi köze a reamekhez.az 1-rész az a predator a többi gyönge-gyönge utánzat.erre se mondok semmit inkább majd ha láttuk elözetes alapján lehet nem lesz rossz.

Terror Dzsoni 2010.03.22. 20:20:21

Nézősnek látom a dolgot én is! De nyugtával dícsérd a napot...

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.03.22. 21:33:44

Mi a manó? Az AVP:R utána végre egy jó kis film legalább az egyik szörnnyel? Alig várom.
Elvileg elkészül az AVP3 is, remélem azt már nem basszák el annyira mint az AVP:R-t.
Meg ha jól tudom az Alien sorozatot is folytatják. Majd meglátjuk. :)
Először jöjjenek a VADÁSZOK. :)

Horrorfan96 2010.04.08. 15:24:56

Király filmnek néz ki az előzetes alapján a Predators.Szeretettel várom.
süti beállítások módosítása