Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Utazás a Föld középpontjába

2010.03.22. 19:29 | Sorter | 9 komment

Címkék: 4. évad

Hihetetlen ez az Asylum stúdió! Az ember azt hinné, hogy már látta tőlük az igazi mélypontot, de elég megnézni egy következő filmjüket, és rögtön rájön, hogy tévedett. Az Utazás a Föld középpontjába pontosan ezt a hatást érte el nálunk.

A filmet köszönjük Mangekyo-nak!

Jó szórakozást a videóhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr821860396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ffixer · http://www.clonewars.blog.hu 2010.03.22. 19:50:31

Egyébként ez is egy másolat, mert a Verne regényből már csináltak filmet (port.hu/utazas_a_fold_kozeppontja_fele_journey_to_the_center_of_the_earth/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=38443&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2), csak az teljesen másról szól.
Ott is inkább egy mezőre hasonlít a föld középpontja, de ott nem olyan röhejes, és mivel amikor ezt a könyvet írták, gondolom még nem tudták, hogy pontosan milyen a belseje, ezért ez egy ilyen "fantasztikus" elképzlés volt.
Itt viszont hülyeség, mert ez a film már a mondern világban játszódik, és tök értelmetlen.

Mangekyo22 2010.03.22. 20:15:01

Na, láttom az Asylum stúdió újra lecsapott!
Én már az első 15 perc után abbahagytam, s elküldtem nektek postán, de hogy a film hátralévő része még az első 15 percnél is sz*rabb volt, az nem semmi!

A videó nagyon jó lett, mint eddig!

Sorter 2010.03.22. 21:08:13

@Mangekyo22: Sajnos későn jutott eszembe említeni, hogy tőled kaptuk a filmet! Bocs és még egyszer köszi!

Terror Dzsoni 2010.03.22. 21:33:28

Még hogy a föld középpontjában nem vízesések, meg hegyek, meg égbolt, na meg nap van! Sorter! Te egy műveletlen paraj vagy! XD

Jó a videó, mert megint sikerült felhúznod magad! :D

Omy 2010.03.22. 21:42:40

te, lehet h ide megyek nyaralni, ha már ien jó meleg van...XD
am aszontad "amikor először néztem a filmet", hányszor kellett megnézned miattunk?
am Mucsi rohadt jó voltXD

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2010.03.22. 22:01:24

Üdv!

Vedd figyelembe, hogy ez egy Verne regényből készült. Verne idejében még a leghaloványabb lepkefingjuk sem volt arról, hogy milyen lehet a Föld középpontja. És ha megfigyeled, az összes ilyen "Utazás a Föld középpontja felé" sztori, mind ilyen erdős, mezős, őshüllős sztori. Általában rosszabb, de néha jobb megvalósításban. Én nem azon akadtam ki, hogy van kék ég, meg víz, meg madarak, mert ez minden feldolgozás sajátja, inkább az dühítő hogy ennyire igénytelenül csinálták meg az egészet. Szóval ez borzalmas, de tényleg.

Beneg^ 2010.03.22. 22:09:21

Kész... Ezt most k*rvára nem hiszem el. Szerintem telljesen tudják, hogy megkora hülyeséget csinának, csakis kizárólag a pénz miatt készült.... Ebben telljesen biztos vagyok. Mint ahogy a videóban is említetted, a plakát egész jóra sikerült. Ezek a filmek DVD-re mennek. Az ember megnézni "Hmmm, ez egy jó kis kalandfilm, megveszem". Amúgy sokkal rosszabb CGI-re számítottam :D Meglepődtem, most ez azért ezerszer jobbb, mint amit a gigászi cápába, vagy a alien versus hunterbe produkáltak. De ez még nem azt jelenti hogy jó, mert kurva szar. A Jurrasic Park 1993-ba készült, és már akkor, olyan látványvilágot voltak képesek produkálni, hogy az még minden kétség nélkül napjainkban is megállja a helyét. Amúgy ki pénzeli ezeket a filmeket? Nem tudjátok véletlenül?
Apro pó, a videó végénn az a bevágás, a Left4Dead2 paródiából tetszett:D Szoktatok a játékkal játszani? Nekem tökéletes feszültséglevezető akármikor.
Üdv: Beneg^

SuperGT 2010.03.23. 14:39:38

most megmentettétek az életemet ! ma akartam ezt megnézni!
(persze nem tudtam hogy az asylum csinálta)

Húzzunk bele! 2010.05.18. 21:31:14

Sorter honnan tudod, hogy 600 kmre alattunk nem mező van lávával pár db pókkal néhány t-rexxel, meg most már pár db muffal:D???

Mint minden videótok, fasza, és igazán jó kis videót tudtok csinálni egy szar szemét filmből.
süti beállítások módosítása