Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Double Snow, Double White!

2011.11.17. 08:00 | BlackSheep89 | 6 komment

Mielőtt továbbhaladtok, nézzétek meg Gaben (aki anno az Oscaron is kellemes meglepetést okozott tripla-bemutatójával) top 10-es listáját a Filmelemzők oldalán. Úgy tűnik, nagyon rákaptatok az ilyen listákra!

Úgy tűnik, Hollywoodban ketten is ráharaptak az örök klasszikus Hófehérke és a hét törpére. Disney meséjéből jövőre két nagyszabású film is készül, mindkettő alternatív nézőpontból közelíti meg a témát, de hogy őszinte legyek én csak az egyiket várom.

Az első versenyzőnk egy kezdő rendező, Rupert Sanders munkája, és egy leginkább a Narnia Krónikáira és Az arany iránytűre hajazó fantasy-nek néz ki, Kristen Stewart-tal (Ajjajj!) a főszerepben. Törpök sehol, de helyette van jóképű vadász és csatajelenetek (!!!) A látvány jónak tűnik, de az Alice csodaországban és a Piroska és a farkas után nem tudom, mennyire bizakodhatunk. Ja, és még valami! Mégis melyik vakegér találta ki, hogy Kristen "folyton bőgök" Stewart szebb, mint Charlize "Aeon Flux" Theron??? Azért legyünk már eszünknél, férfitársaim!

 

 

A ring másik sarkában pedig a Mirror, Mirror című darab, ami rendező, Tarsem Singh (Zuhanás, Halhatatlanok, A sejt) személyét tekintve jóval ígéretesebbnek tűnik. Ezúttal a gonosz mostoha áll a történet középpontjában, akit Julia Roberts alakít. Nem rajongok különösen Roberts kisasszonyért, de már az előzetes alapján látszik, hogy lubickolni fog a szerepben. A látvány pedig egészen elképesztő lesz, erre a rendező neve a garancia.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr843388945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Danton01 2011.11.17. 12:26:35

Szerintem mindkét film abszolúte felesleges, a legjobb Hófehérke feldolgozást a Rammstein csinálta :D www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0

gyurci97 2011.11.17. 14:22:59

Mind a kettő tűrhetőnek néz ki,bár az utóbbi egy kicsit fárasztó,de nem vészes! Ami viszont szerintem nagyon jó lesz az az Act of Valor. Nem tudom,hogy ismeritek-e,de szerintem jó lesz. www.youtube.com/watch?v=ZnlPgo9TaGo

KongFan 2011.11.17. 19:40:06

Kristen Stewart sokkal szebb nő mint Charlize Theron, ez teljesen egyértelmű. A törpök meg ott bandukolnak 1:10-nél, legyünk már kicsit figyelmesebbek milőtt nekiesünk valaminek.

Gaben No.1 2011.11.17. 21:19:38

Kösz, hogy kiraktátok! :D

Amúgy egyszerűen nem értem, mit láthatnak a rendezők ebben a Kristen Stewartban. Az egy dolog, hogy bűn ronda, de már 5 filmet (Pánikszoba, Nők hálójában, Út a vadonba, Alkonyat, Alkonyat 2.) láttam tőle és egyikben sem tudta elérni, még a közepes alakítást sem :S

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2011.11.18. 07:04:31

@KongFan: Hoppá, biztos épp pislogtam 1:10-nél. Én mindenki ízlését tiszteletben tartom, a tiédet is, na de hogy Kristen Stewart sokkal szebb nő, mint Charlize Theron??? Mindegy, ilyesmin nem érdemes vitatkozni, ízlések és pofonok.
süti beállítások módosítása