Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - A Good Old Fashioned Orgy

2012.02.13. 08:40 | BlackSheep89 | 6 komment

Keverjük a Nagyfiúkat (jajjj...) a Másnaposok szereplőgárdájának olcsó utánzataival! Hogy erre mi szükség volt...?

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr94099454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Near93 2012.02.13. 16:55:10

Hát mit mondjak.... elég volt az előzetes :D Tucat-vígjáték...

Near93 2012.02.13. 17:32:57

Jah, és még egy dolgot közölnék, amit lehet nem tudtok. Készülőben van a Silent Hill 2. Előzetese még nincs csak a forgatásról készült felvételek, képek. Minden esetre én várom!!! Talán a legjobb játék adaptáció amit csináltak valaha.

dankovics 2012.02.14. 10:57:51

Megnéztem az előzetest és ideges lettem.A szereplők már most annyira idegesítőek mint a Koszorúslányokban..Sorter,Blacksheep riasszátok a krokodilt meló van :)

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2012.02.14. 18:39:56

Hmmm....
Irónia: ON
Wow, annyira tetszett ez az előzetes! Szerintem egy nagyon vicces vígjáték lesz, sőt talán az évszázad vígjátéka! Ami nagyon tetszik ebben a filmben, hogy az alaphelyzete teljesen valósághű! Miért is ne lenne az, hiszen minden ember egy hatalmas orgiával zár le egy korszakot, sőt a csajok kifejezetten szeretnek orgiát tartani, sőt támogatják is az ötletet ahol csak tudják. Miért is ne támogatnák, hiszen egy orgia nem jelent semmit, hiszen alapvetően nagy értékkel rendelkező és intelligens nők szoktak orgiát tartani és ez az amúgy szende, okos lány értékrendjén úgy sem esik csorba. A színész gárda pedig az első pillanattól kezdve úgy néz ki, hogy szerethető és egy picit sem idegesítőek. Biztos vagyok benne hogy a történet vége nem lesz elcsépelt és tele lesz nagyszerűnél nagyszerűbb poénokkal!
Irónia: Off
Most komolyan, ezt mégis mi a francért kell? Úgy is tele van a filmipar mocskokkal, de ilyet minek? De most komolyan, szerintem ez lesz a világ legmagasabb költségvetésű pornófilmje.

Near93 2012.02.15. 17:07:00

Darth Revan Mester Egyetértek. Eleve kiölték belőlem a vígjáték imádatot az ilyen filmek miatt. Nem értem miért kell olyan vígjátékokat csinálni amin az ember kínosan érzi magát? Hogy már úgy érzi ciki hogy ezt ő leült és megnézte... Csak hát sokan olyan humorral rendelkeznek hogy ez egy hatalmas örömet okoz nekik... Én ennél nagyobb elvárású vagyok, és nem hiszem hogy ezzel én vagyok egyedül...
süti beállítások módosítása