Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - G. I. Joe: Megtorlás

2012.05.25. 07:56 | BlackSheep89 | 10 komment

Már egyszer, az első előzetesnél írtunk erről a filmről. Az első részt sokakkal ellentétben én speciel kifejezetten szerettem. Ostoba volt, de pörgős, szórakoztató, látványos és habkönnyű, amilyennek egy korrekt nyári limonádénak lennie kell. Már akkor se hittem, hogy a második lesz olyan szórakoztató, mint az. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy tényleg elcseszték, ugyanis a június végére ígért és azóta rendesen - mit rendesen? iszonyú dömpinggel - promózott filmet eltolták 2013 márciusára (!!!). A készítők szerint ennek az az oka, hogy rendesen át akarják konvertálni 3D-be (jajjj), a különböző netes vélemények - köztük az enyém - szerint viszont ez nagyon bűzlik. Komolyan ennyi pénzt akartak reklámra költeni, hogy aztán majdnem egy évvel eltolják a premiert és újrakezdhessék az egészet? Ennyire biztosak egy olyan film sikerében, aminek az első része is csak épphogy átcsusszant a nullszaldón? Vagy inkább csak megpróbálnak gyorsan minden fűszálba belekapaszkodni, hogy az elkerülhetetlen oltári buktát némiképp csökkentsék, és ezért a 3D (ami egyébként sem mentség, mert kell a f*sznak!)

Azt mondjuk még meg is érteném, ha eltolnák mondjuk őszre a premiert, hiszen a nyár közepén, a Sötét lovag, a Bourne és a Feláldozhatók között úgy sikkadt volna el ez a film, hogy azt öröm lett volna nézni. Na de március???

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr904544988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Locutus 2012.05.25. 09:03:01

Már minden baaad movie, ami nem Sötét lovag, meg Bourne?
Én szeretem a blogotokat, de ezek az "előre eldöntöm egy filmről, hogy rossz, mert filmértő faszagyerek vagyok" posztok... hááát...

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.05.25. 09:57:37

@Locutus: Egy szóval sem mondtam, hogy biztosan rossz lesz, de ne mondd nekem, hogy ez nem gyanús ennyi reklám után?

szkristof92 2012.05.25. 10:01:02

A Csatahajó irdatlan nagy buktája után valszeg betojtak, hogy a GI Joe 2 is úgy végzi de ez hogy ősz helyett március a 3D miatt...röhej.

Cs@tLós 2012.05.25. 13:55:03

@BlackSheep89: Nekem is fura, asszem az Avengers előtt volt a trailere, és az volt, hogy hamarosan, vagy nyár végén a mozikban vagy vmi ilyen duma. Arra mindig felfigyelek amikor 1 évvel később van a bemutató mint az előzetes, mint plö azon is elmosolyodtam, hogy hobbit ígymegúgy, aztán december. Nekem ez mindig kicsit korai...
Pedig a trailer alapján azt mondtam vna, hogy ez 1 korrekt kis popcornmozi lesz, nem értem ezt a csúsztatást. Vmi marketinges ott is nagyon hülye úgy látom...őszig bőven elég lett vna elcsúsztatni, és nem fog többet kaszálni 3D-vel sem. Én az avengers-re is 2D-ben akartam menni, csak azon egyszerűen nem volt hely, a 3D-n meg igen, úgyhogy oda ültünk be.

jptknight 2012.05.25. 15:36:08

Lesz új Bourne film? Nagyon régen láttam már az Ultimátumot, de ha jól emlékszem ott korrektül le lett zárva a story (nem mondom biztosra mert tényleg régen láttam). Most elkezdenek egy teljesen újat? Remélem nem azt akarják, hogy a trilógia sikere után most csak a pénz-pénz-pénz miatt csinálják meg. Mert hát ha az ember meglátja ezt a címet, biztos beül rá. Én ettől a J.I. Joe-tól nem sokat várok az első is "éppen szódával elmegy" kategória. Premiert se vártam, így nem nagyon érdekel az eltolása sem. :)

Kápi-András 2012.05.25. 16:15:34

Engem nem érdekel G.I. Joe 2. Már őszintén szólva az akcióbábu se érdekelt, hát még abból egy film (nagyjából Battleship feeling). Pont ezért ez a megjelenés eltolás nem is nagyon érdekelt. De azért ebből nem szabad arra következtetni, hogy rossz lesz a film. Anno a Fast Five-ot is csomóan már előre lehúzták, azt a végén még is egy bitang jó film lett.

@jptknight: Nem közvetlen folytatás lesz és a főszereplő nem is Jason Bourne lesz, ami már önmagában rossz ómen szerintem. Lényegében az előzetes információk alapján magáról a projektről lesz elsősorban szó, illetve egy másik alanyról. Ezzel csak annyi a probléma, hogy a Bourne Identity-ben leállítottak az egészet, másrészről meg ki az a barom, aki Bourne ámokfutása után, újra megpróbál egy hasonló gyilkoló gépet létrehozni (mert bizony, megemlítik Bourne-t és az ő pusztítását). Szóval összességében jó nagy lehúzás lesz.

jptknight 2012.05.25. 17:06:17

@Kápi-András: Kicsit utána néztem, de nem lettem boldogabb. Ha jól értem, akkor kb. el akarják adni újra ugyan azt mint ami az első három részben volt, csak más főszereplővel. Legalábbis szerintem a trailer az tök ugyan az, mint Bourne visszaemlékezései és tényleg csak annyi, hogy nem Jason Bourne ül a székben. Nem húzom le előre, mert nem szokásom előre leírni a filmeket, habár az már most borítékolható, hogy az első három nyomába nem fog érni(épp azért, mert csak egy reboot), de attól még lehet egy akciódús, jól kidolgozott, szórakoztató film.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2012.05.25. 20:59:38

@jptknight: Igen, bennem is sok félsz volt a Bourne-hagyatékkal kapcsolatban, de aztán a sok előzetes információ, és végül maga a trailer meggyőzött. Igaz, hogy Matt Damon hiányzik, de legalább nem Jason Bourne-t akarják újra eladni másik színésszel, tehát legalább nem köpték szemen a rajongókat és az alapanyagot, és ezen kívül nekem minden nagyon bejött benne. Abban a két percben tökéletesen benne volt az a feeling, ami csak egy Bourne-filmben lehet. Ahogy meg volt vágva, a zene, a látvány... Csak remélni tudom, hogy a végeredmény is hasonló lesz, és akkor kapunk majd egy spin-off-ot, ami méltó lesz a műfajteremtő elődjéhez, és együtt lehet majd emlegetni vele. Egyébként vicces volt amikor BlackSheep-né meglátta a címet, és megkérdezte, hogy akkor ez most nem a Hawkeye-film? Jót nevettem, de így belegondolva, azért jogos... :)

Ja, és holnap délelőtt új videó!

FaKe.beL1eVe 2012.05.25. 21:56:46

A 3D miatt elnyújtani ennyire a premiert?! Ezt a pofátlanságot!
De az International trailer-e az kimondottan cool szerintem:
www.youtube.com/watch?v=Xpjxt4JgbHc

jptknight 2012.05.26. 13:07:35

@BlackSheep89: "de legalább nem Jason Bourne-t akarják újra eladni másik színésszel". Dehogynem! A különbség annyi, hogy más a színész (Hawkeye ugyebár :D) meg máshogy hívják a karaktert de ugyan olyan mint Bourne. Legalábbis én ezt vettem le a trailerből. Persze annak örülhetünk, hogy nem ténylegesen Bourne karakterét gondolják újra, így nem kúrhatják el. Ettől függetlenül remélem igazad lesz azzal kapcsolatban, hogy nem erőszakolják meg az elődöt és nem köpik szemen a rajongókat. Bizakodjunk.
süti beállítások módosítása