Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Kicsik, sárgák és ennivalóan édesek!

2012.10.26. 18:56 | Logan89 | 2 komment

Mi az, kicsik, sárgák, édesek és a legtöbben szeretik?

Minyonok.

P1011931.JPG

Na, de ez nem cukrász oldal. Így hát a megfejtés:

Gru kis minionjai.

minion01.jpg


Én a Gru-t egy mozimaraton keretén belül láttam, 2X is. Először féltem, de csak így jött ki jól, hogy ne kelljen sokat várnom két előadás között. Tehát megnéztem Gru-t és mit ne mondjak örültem, hogy
 még egyszer beválasztottam. Egy este alatt kétszer megnéztem és ugyanúgy élveztem. Szerencsém is volt, mivel az első adás után rohannom kellett a következő filmre(Száguldó Bomba) és nem láttam a stáblista alatt levő kis jeleneteket, ahol eszméletlen jó volt a 3D. Itt végre azt láttam, amit elvárnék egy "3D-s" filmtől. Kicsit elkalandoztam, de a lényeg, hogy én nagyon megszerettem a Gru mesét, de nem éppen az emberi karakterek miatt. Ne értsetek félre, szerethetőek ők is, de akik iszonyatosan nagyot dobnak a filmen, azok a Minionok. Egyszerűen imádni valók. Majdnem leírhatatlan miért, egyszerűen azok. A bénázásaik, az a vicces agresszivitásuk, a vékonyka hangjuk(amik ugyanolyan jók eredeti nyelven, mint magyarul), félig érthető beszédük, meg hát az egész lényük. Úgy ahogy vannak totálisan eltalált, vicces karakterek. Nem túlerőltetettek, mint egyéb más mesékben, a hasonló szereppel megáldott karakterek. Kicsit olyanok, mint a Worms kis kukackái. Azt vártam végig a film alatt, hogy mikor bukkannak fel már megint.

És most... Kaptak egy 3 perces videót, amiben ugyanúgy hozzák azt, amiért Én annyira bírom Őket. Remélem Nektek is annyira fog tetszeni, mint Nekem.

Ráadásként a Gru 2 előzetes(már nagyon várom a filmet):

Ui.: Eddig fel se tűnt az előzetesben, de úgy tűnik elég banán mániások ezek a kis minionok. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr204871913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callinicus 2012.10.26. 21:05:16

"Kicsik, sárgák és ennivalóan édesek!"

Fehérmájú japán lányok?

Waking_Waste 2012.10.27. 06:08:16

Hát az első kettő igaz a harmadik meg háát, inkább idegesítőek.

Callinicus : XDbazd:D
süti beállítások módosítása