Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Néma - Az első magyar King-adaptáció

2013.01.25. 07:34 | BlackSheep89 | 6 komment

Anno már láthattatok egy interjút erről a magyar független rövidfilmről, mely a a világhírű író tudtával és engedélyével készül egy amatőr filmkészítő csapat keze alatt. A Néma címre hallgató alkotás azóta elkészült, és mozipremiere is lesz február 23-án, a budapesti Tabán moziban. A filmről részletesebben ITT, a premierről pedig ITT tudhattok meg többet.

Az alkotóknak hatalmas gratula, amiért sikerült összehozniuk a filmet, és remélem hogy valahogy majd sikerül nekem is megnéznem (sajnos Budapest még mindig nagyon messze van :(   ).

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr545042475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

psamy 2013.01.26. 11:28:49

Ígéretes darab, bár vannak aggályaim :) Király pityut lehet nagyon jól adaptálni, de szerintem mellé is lehet lőni. Hátha a függetlenségből adódó fantázia teljes szabadsága jó irányba viszi a filmet, nagyon reménykedem :) Kis költségvetésből is lehet ütős filmeket csinálni, na meg egy ilyen történetnél ahogy a riportban is mondják elég sok dolog adott. Személy szerint örülnék, ha sikeres lenne, ki tudja, talán kis hazánk is alkotna végre valami maradandót a filmtörténelemben.
Irány a premier, és meglássuk :D

Agytörzsy Professzor 2013.01.27. 16:47:56

" talán kis hazánk is alkotna végre valami maradandót a filmtörténelemben."

1990 előtt bőven alkottak maradandót :D Igaz azóta halott a magyar filmipar. Kútfejek? Macskafogó2? KIS VUK?! Ne már.

Terrordrone 2013.01.28. 08:26:27

Nem értem, hogy a Macskafogó 2-t mért kell szidni, egyértelmű, hogy az első rész jobb, de egy ugyanolyat nem lehetett volna újra csinálni, szerintem a második rész is jó, igaz a stílusa más.

psamy 2013.01.29. 21:18:43

Jó persze, nem úgy értettem hogy soha nem hallott még senki Magyarországról, akkor úgy fogalmazok, hogy kezdünk kihalni a médiából. A legtöbb magyar film az általad említett '90-es évek óta megragadt a magyar piacon (pedig szerintem azért pl a Kontroll simán megért volna egy kisebb világ körüli utat) és tucatjára jönnek az elcsépeltnél elcsépeltebb, humorosnak szánt "vígjátékok", és ezek mellett ha készült is komolyabb mű, gyorsan elveszett a süllyesztőben. Szerintem. Ezzel a filmmel talán elkezdődhet egy egyensúlyozási hullám, és időről időre piacra tudunk dobni valami kicsit nemzetközibben is fogyaszthatót.
Természetesen nem mondom hogy nekem van igazam, lehet hogy most orbitális nagy baromságokat írtam, ez csupán a személyes meglátásom :D
Hátha ez a független film ösztönző példa lesz a nagyobb filmstúdiók számára :)

dexexe 2013.01.31. 13:11:00

nálam 3 nagyon jó magyar film van : Kontroll,Dealer,Taxidermia...a taxidermia a ledbetegebb,legdurvább film amit valaha láttam,annyira beteg hogy ez már nekem néha sok volt (kibelezett disznó megdugása,a csávó nemiszervébe belecsip a csirke,stb) és nem láccik rajta az hogy magyar lenne.kötelező darab !!!!

psamy 2013.01.31. 19:24:19

Akkor javaslom a Szerb film-et :) ott nem épp kibelezett disznókat erőszakolnak meg...
süti beállítások módosítása