Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - Nagyfiúk 2

2013.04.03. 10:51 | BlackSheep89 | 6 komment

Anno az első rész kapcsán valami olyasmi járt az eszemben, hogy bármennyire pocsék is ez a film, legalább egyetlen Alkonyat-sztár sincs benne... hát, köszi!

Amúgy ez dekára ugyanaz, mint az első. Ugyanazok a színészek, ugyanazok a poénok (Kevin James kövér... hahaha!), és ha ezek a poénok rosszak, akkor ugyanúgy röhögnek majd Sandlerék helyettünk is. A Jack és Jill és az Apaég! után majdhogynem nézhetőnek tűnik!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr955190346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callinicus 2013.04.03. 11:03:58

Van egy olyan elméletem, hogyha van Isten, akkor valahányszor valaki megnéz egy Adam Sandler filmet, nyer egy évet a pokolban, mert Isten mindent lát és mindent hall.
Képzeljétek csak el, a Jack és Jill zúg minden nap ezerszer a fejetekben, Jim Carry már az imákat is nehezen viselte el a Minden6óban.
Természetesen az alatt az év alatt, folyamatosan Adam Sandler filmeket kell nézni.

Terrordrone 2013.04.03. 20:34:38

Amikor megjelent a szarvas az volt az első gondolatom, hogy ez elég abszurd, jól is elsülhet. Erre arcba hugyozza azt a nyomi Sandlert...

Mustang4244 2013.04.04. 06:47:43

Azt hiszem még egy film amiért nyomós okom van NEM moziba járni :)

zecske 2013.04.04. 14:59:12

szokásomhoz hiven nem erröl mondanék véleményt igaz nem is láttam,de abszolute nem is érdekel,nálllam pokolfajzat utánn nincs filmje.

No A hivás( the call ) cimü Halle Berry föszereplésével nyagyon melegen miazhogy tüzforron ajánlom ,amilyen szar volt macskanöben itt annyira istenkirály ha lesz idehaza moziba kedves feketebárány ki ne hagyd, akinek ez élete elsö tréllere az tutira csontig mondom nem tulzás csontig lerágja körmét egyy pillanatig nem tod levenni szemed eseményekröl,pedig bitang egyszerü mint a faék sztorija.

Még mindig hatása alatt vagyok mit mondjak kibaszott nagy film,de természetesen hazai premiernek nyomát se látom.

KongFan 2013.04.05. 07:15:19

@zecske: Pokolfajzat?
Te a Sátánkára gondolsz :)
süti beállítások módosítása