Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - Zombieland

2013.04.22. 07:56 | BlackSheep89 | 6 komment

Azt jó tudni, hogy a 2009-es Zombieland című remekmű ötlete eredetileg tévésorozatnak indult, tehát a moziba küldés nem szerepelt az eredeti elképzelések között. Végül mégis megtörtént, mindannyiunk szerencséjére, hiszen gazdagabbak lettünk egy térdcsapkodós, kreatív horror-vígjátékkal, amit nem az alapötlete vitt el a hátán, hanem a négy főszereplő kiváló összjátéka. Hamarosan jön is a második rész (aminek már rég jönnie kellett volna, csak a rendező valamiért inkább rendezett egy gyenge sablonfilmet 30 perc, vagy annyi se címmel), de előbb még útjára indítanak egy webfilmet is - vagy minek nevezik ezeket a direkt webes letöltésre szánt filmeket -, ami a trailere alapján egy siralmas, harmatgyenge másolata lesz az eredetinek. Nem tudom, mi szükség volt erre, de ha erre akarnak ráépíteni egy tévésorozatot, akkor az nem sokáig fog talpon maradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr375238557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GoldenHeartChris 2013.04.22. 12:36:29

Ez egy tévésorozat pilot epizódja és hogy ha kellően népszerű lesz, akkor berendelnek belőle egy teljes évadot.

Jómagam is úgy voltam vele, hogy amikor ránéztem a trailerre, azt mondtam, hogy ez irtó gagyi lesz. Főleg a mozifilm után. És állítólag nagyon kellemesen csalódtak benne a nézők, ugyanis sokkal jobb, mint amilyennek a trailer sugallja. (Igen, azóta már leadták.) Állítólag az első 10 perc után már simán el tudsz vonatkoztatni a mozifilmtől, mert megáll a saját lábán, ráadásul szórakoztató is. Mindezt úgy mondom, hogy még nem láttam, de nagyon sok a pozitív visszajelzés róla.

Near93 2013.04.22. 17:07:36

Hát őszinte leszek, a kissrác már most szimpatikusabb mint a filmbeli. Azt a színészt nem bírom. Azt sem tudom mit keres Hollywoodban, amikor kb egy Asylum filmbe illő színészi játéka van. Semmire nem képes a srác....

Nem tűnik rossznak.... de a zombik háááát.... már elég unalmasak...

Locutus 2013.04.23. 11:28:19

Azért Woody Harrelson helyett ez a pali...
Az a gond, hogy lehet jó lesz, de mindenképpen a filmhez viszonyítja úgyis mindenki. Azzal szemben meg biztosan alulmarad.

Locutus 2013.05.20. 20:40:31

Éééés ennyi is volt.
A pilot után el is kaszálták, állítólag a nézői reakciókra reagálva. A kezdeti pozitív fogadtatás után sokan lehúzták később?
Az már régen rossz, ha a nagy többség fogja ezek után eldönteni, hogy mit folytathatnak, és mit nullázzanak le.
Az emberek többségének ugyanis tetszik-nem tetszik, de egy rakás fos az ízlése. Ráadásul egy nyílt netes szavaztatás amúgy is necces, mert nem lehet kivédeni az agyatlan troll társadalmat, akik merő gonoszságból már csakazértis alátesznek a projektnek.
süti beállítások módosítása