Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - Ender's Game

2013.05.10. 07:36 | BlackSheep89 | 7 komment

Az biztos, hogy szép a látvány, és a színészgárda is kecsegtető. De vajon több lesz-e egy űrben játszódó Utolsó léghajlítónál?

Plusz egy kis videó-update a végére: Tegnap este megkíséreltem felmondani a kommentárt, és amikor a végére értem, akkor vettem észre, hogy semmit nem vett fel, úgyhogy valszeg csak jövő héten hétfőn lesz csak kész a videó. 
Aki videózásba akar fogni, fogadja meg a tanácsomat: sose egyben vegyétek fel a szöveget, mindig szakaszokban, mert különben előfordulhat, hogy úgy jártok mint én tegnap! :(

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr855292384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Near93 2013.05.10. 10:48:48

Hááááát nem tudom. Lehet velem van a hiba, de engem a zöld háttérre felvett digitális képsorok sosem nyűgöztek le annyira, hogy megnézzek egy akármilyen filmet.

Manapság ha egy film buta, és telepakolják idiótábbnál idiótább párbeszédekkel, akkor azt rögtön a látvánnyal próbálják kompenzálni.

Symat 2013.05.11. 23:40:50

Mi ez a sci-fi áradat ami csiklandozza a testünket? o.O
Star Trek
After Earth
Oblivion
Ender's Game
Pacific Rim
Elysium
The Hunger Games: Catching Fire
és még vannak...

Vagy csak én érzem hogy tunkolják most nagyon belénk? :D mondjuk nem panaszkodok jöhetnek csak fura :D Bezzeg Zombie filmekből csak 2 remekművet várunk a közeli World war Z meg a kicsit távoli Zombieland 2 amit egy gagyi sorozat fog megelőzni aminél tán a warm bodies is jobb -.- (jah meg gondolom lesz új Resi is de az már kicsit uncsi az csak úgy van)

Callinicus 2013.05.11. 23:40:54

@Near93: Szerintem ez kék háttér előtt készült, így már csábítóbb? :)

Callinicus 2013.05.11. 23:41:50

Nekem szimpatikus, az egyetlen baja, hogy még mindig nem Battletech és Harrison Ford nem Hanse Daviont, vagy Ulrich Kerenszkijt játssza. (Most tudatosult csak bennem, mennyire illene rá a pofázmánya, hát nem?)

Az elején felmondott szöveg alapján először azt hittem, - először cím nélkül láttam ezt a trailert - hogy ez a függetlenség napja 2 lesz, ami arról fog szólni, hogy most mi megyünk oda szájon vágni az idegeneket. :)
Ezt az ötletet meg kéne küldeni az Asylumnak, hátha kifogytak forgatókönyvekből.

Ezeket a qrva gyerekszereplőket nem kéne erőltetni. :( Nekem már az új ST gárdája is túl fiatal volt, ez meg lemegy SW1 szintre. :( Remélem a 3. vagy 4. Expendables már az űrben fog játszódni, a CoD-ok meg a Gyilkos Kobold filmek is elmentek a jövőig, igazán beleférne. :)

Mellesleg ez valami könyvadaptáció, a könyvről ki tud valamit és mit? Szól valamiről? Annak is ez a gagyi címe van?

Azt hittem már rég leszoktál arról, hogy egyben vedd fel a hangot. :) Használj gramofont, azzal nincs ilyen gond, ha tekered, vesz. Digitalizálni már kicsit macerásabb.

Fáradt vagyok, kínosan sokszor használtam a hittem szót. :/ Azt hittem ennél jobban oda tudok figyelni a szóismétlésekre.

Near93 2013.05.12. 21:53:02

@Callinicus: Egy kutya. :D Én már az Evil Dead-et várom... ott meglepő módon csak egy-két jelenetnél használtak CGI-t. (Amit máshogy nem tudtak élethűvé varázsolni) Az összes többi maszk és sminkmunka.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2013.05.14. 12:40:04

@Callinicus: Ott a pont a Battletech-es beszólásnál! :)
A hangot természetesen nem egy szuszra veszem fel (az a régi szép időkben volt), de a felvétel úgy a legkényelmesebb, ha lemegy egyben, hibákkal együtt, amiket aztán kivágok. Ha minden bekezdésnél leállítom, elmentem a hangfájlt és újra elindítom az logikusabb és biztonságosabb megoldás, csak az a baj hogy kiesek a ritmusból.

BryonH 2013.05.23. 06:48:17

A könyv nagyon jó volt. Mind a történet, a karakterek szempontjából és még elég elgondolkodtató is, nagyon érdemes elolvasni. A filmben pedig csak reménykedek, hogyha más nem is a pár csavar ami a történetben van ütni fog.

U.I.: Az Ender-t játszó nemrégen színész csinált egy ilyen kérdezz-felelek szerűséget redditen : www.reddit.com/r/IAmA/comments/1dxm81/i_am_asa_butterfield_star_of_films_such_as_hugo/
süti beállítások módosítása