Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

R'ha

2013.06.12. 08:19 | BlackSheep89 | 4 komment

Egy kedves kommentelőnk hívta fel a figyelmünket erre a filléres amatőr sci-fi rövidfilmre, amit egy Kaleb Lechowski nevű animátor készített minimális költségvetésből, de olyan kivételesen kimunkált látványt sikerült összehoznia, hogy nem kizárt: hamarosan egy többmilliós blockbuster stáblistáján is viszontláthatjuk majd a nevét.

A videó alig több, mint 6 perces, szóval nemhogy semmi időbe nem kerül végignézni, de nagyon meg is éri, hiszen a lenyűgöző látvány mellé még egész jó sztorit is kapunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr455356853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Callinicus 2013.06.12. 17:30:12

Nagyon ügyes munka, klasszikus sci-fi novella hangulat.

Az külön tetszik, hogy érzelmeket tudott varázsolni egy száj nélküli, idegen arcra.

Lenne is egy-két tippem, miket kéne animálnia az illetőnek... bár sajnos kétlem, hogy meghívnák hollywoodba. Egy Iron Sky jellegű európai projecthez esetleg. (Szerintem az űrhajók abban kifejezetten jól néztek ki.)

cdn.obsidianportal.com/assets/95209/Classic_BattleTech_Technical_Readout.jpg

ÁDÁZ a SÜN! · http://adaz.blog.hu/ 2013.06.18. 06:48:32

Nekem nagyon bejött, szívesen megnéznék belőle egy egész estés filmet. Amúgy a gép hangja rohadt jó lett.

vsmith 2013.07.21. 10:10:35

A film tényleg profin van összerakva. :) Nekem a város rész tetszett a legjobban. Bár gyanítom abban több az utómunka ezért olyan szép, azért nagyon ott van. :)
Nem akarom elkiabálni előre, de ha minden jól megy hamarosan egy ennél hosszabb hasonlóan igényes hazai animációs film is napvilágra kerül. Már több hónapja dolgozunk rajta keményen minimális pénzből, maximális odaadással...: Aki esetleg bekapcsolódna, érdeklődne keressen bátran.:)
www.bain.npictures.com/film.html

Geminicorazon 2013.09.06. 06:45:53

Az IMDb-n már van egy R'ha 2015 évi tervezett bemutatással.
süti beállítások módosítása