Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movie? - The Hungover Games

2013.12.11. 11:57 | BlackSheep89 | 5 komment

Alig várom, hogy megnézhessem ezt a borzalmat... a Starving Games után!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr555685866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bacchusz 2013.12.11. 17:12:44

Mindig felmerül a kérdés ilyenkor, hogy mi végre kellenek ezek a celluloidszörnyek a filmiparnak? Jó, a választ lehet tudni, s Ti is érintettétek már nemegyszer a témát, de hogy most két különálló paródiafilm is ugyanazt a franchise-t vegye alaptörténetnek és hű de viccesre átírva a címet, nem igazán értem. Kíváncsi vagyok a fordítók milyen címeket adnak majd nekik. :D
Hiába lesz mindkét film egymásra dobált jelentek és 'utalások' tömkelege, hogyha már mindenképpen kínozni akarod magad BlackSheep. akkor inkább ezt ajánlanám, mert a két trailer-t megnézve, inkább ebben látom egy hangyányit a kreativitás és a beletett energia halvány megcsillanását.

Cervantes444 2013.12.11. 20:12:20

Ebben legalább volt egy aranyos poén.
"Tudod...tizenhét vagyok."
"LÁLÁLÁLÁ"

Végső Norbert 2013.12.12. 11:14:21

Szerintem ez egy fokkal jobbnak néz ki mint a Starving Games, poénok és "minőség" terén is, de valószínű nem lesz sokkal de sokkal jobb. Egy esélyt lehet adok neki:)

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2013.12.12. 11:15:56

Ez nem tűnik olyan szánalmasnak mint a másik, habár rezeg a léc és, hogy kinek jutott eszébe ezt a két filmet összerakni, hogy egyszerre parodizálhassák ki, nem tudom!

Locutus 2013.12.13. 13:27:48

@Bacchusz:
Mégis van ezeknek a filmeknek közönsége, akik röhögnek a "pofánhányom a másikat" típusú "poénokon".
Ugyanúgy, ahogy az Asylum filmeknek is van egy kialakult nézőbázisa, akik saját bevallásuk szerint pont a gagyifilm mivolta miatt imádják a stúdió műveit.
Asylum-al kapcsolatban kivétel nélkül mindíg felbukkan a következő hozzászólás: "haverokkal sörözés közben kurva nagyokat lehet röhögni".
Aláírom, hogy ez egyszer-kétszer talán eljátszható. De kérdezem én, hogy mégis mennyi sört kell inni ahhoz, hogy a sokadik utáni gagyicápás hulladék szaron is telipofával lehessen röhögni?
Lehet, hogy én vagyok a savanyújóska, de csak azért nem szeretném szivacsosra inni az agyam, hogy szórakozni tudjak az Asylum gyöngyszemeken. Józanul meg rohadt unalmas már a másodjára is bármelyik filmjük, a rengeteg baromság, és gagyi jelenet ellenére is.
Tehát, hogy a kérdésedre válaszoljak, azért készülnek ezek a filmek, mert van közönségük. Még mindíg van közönségük.
süti beállítások módosítása