Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

End of Ötödik Filmelemző Oscar, beginning of Kaptár-maraton!

2014.10.17. 06:50 | BlackSheep89 | 3 komment

Elérkezett a perc, amikor "hivatalosan" is lezárjuk az Ötödik Filmelemző Oscar nevezési idejét. Mostantól több videót már nem fogadunk el. Aki még mindig csak félig van kész, az se csüggedjen, több mint valószínű hogy jövőre is lesz Oscar! ;)

Összesen 16 videó érkezett, amiket ITT megnézhettek. Vagy a blog bal oldalán, ha eddig még nem vettétek észre... minek írom ezt le? Úgyis észrevettétek! Tavaly és tavalyelőtt valamivel több volt, de ez így is nagyon szép mennyiség, úgyhogy nagyon örülünk, hogy megint jó sokan küldtetek bemutatókat. És természetesen mindenkinek köszönjük szépen a nevezést!

A dolog úgy fog kinézni, ahogy tavaly is: lesz egy értékelő videó, amiben Sorter és én szépen végigmegyünk az összes nevezőn, és mindről mondunk néhány szót. Itt még nem áruljuk el a nyerteseket, azt majd egy következő videóban, még aznap este. Hogy ez pontosan melyik este lesz, azt egyelőre nem tudjuk (egy fokkal nehezebb már összeegyeztetni az ilyen időpontokkal kapcsolatos dolgokat), de nagyon valószínű, hogy a jövő hét végén, vagy az azutáni hét folyamán valamikor.

Hogy miért csak akkor?

Mert addig KAPTÁROZUNK!!!

Hacsak a jósors közbe nem szól, még ma este este felkerül a Kaptár-maraton első része, majd öt napon keresztül minden este egy újabb rész fog megjelenni. Így jövő hét keddre remélhetőleg már olyan szintű Kaptár-csömörötök lesz, mint... nekem most...

Azután pedig természetesen kezdődik a Baaad Movies 9. évada, ahogy kell!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr866800779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezustsilver · http://www.gportal.hu/virincredibles 2014.10.17. 18:00:25

Akkor most már lehet is szavazni a videókra?

EASZ 2014.10.17. 18:00:30

Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet szavazni a videókra? Itt, vagy a videóknál, esetleg egy harmadik helyen?

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2014.10.17. 18:16:55

@ezustsilver: @EASZ: Igen, lehet. Kimaradt a cikkből a szavazás, köszi hogy szóltatok! (professzionalizmus!!!!!!!)
süti beállítások módosítása