Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - A mamut (Part 2)

2015.03.13. 19:01 | Sorter | 7 komment

Címkék: 9. évad

A hátralévő részek a filmből, amik néha már annyira elrugaszkodnak mindenféle racionális talajtól, hogy az valósággal fájdalmas.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr607266367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.03.13. 20:19:06

Oké, hogy a készítők nem gondolták komolyan, de ez akkor is vállalhatatlan. Az ilyen és ehhez hasonló filmeknél mindig azt érzem, a készítők hülyének nézik a nézőket, vagy szellemi fogyatékosnak, ha szerintük ez szórakoztató. Ezen maximum kínjában nevet az ember.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2015.03.13. 21:23:15

Ezeket a szörnyszülötteket egykori Sci-Fi Channel, mai SyFy kérésére gyártják főként. És nézettebbek ezen a kis kábeladón, mint a jelenlegi sorozataik. Nem véletlenül készül a Sharknado 3 is David Hasselhoffal.

en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sci_Fi_Pictures_original_films

A Csillagkapu franchise bővítése és a BattleStar Galactica további spinoff tervei mind kukázva lettek rég a csatornán. Helyette felemás minőségi sci-fi jellegű sorozat próbálkozásoktól kell évről évre szenvedni.

Piere de La Croix (törölt) 2015.03.14. 19:43:48

"Most lehet, hogy én vagyok hülye..." Óvatosan bánnék az ilyen megjegyzésekkel a videókban. :)
Ha valami rémlik, az USA-ban sok esetben mintha kötelező tartozéka lenne mint nálunk a mentőcsomagnak (pontosabban annak szériatartozéka). Különösen az északi államokban, főleg télen - ha lerobban az autó, szakadékba csúszik vagy valami ilyesmi esetére. (nem tudom hol játszódhat a film - mondjuk nem is érdekel). Az mondjuk igaz, hogy önvédelem esetére egy útszéléről felvett kő is hasznosabb.
Utána néznék pontosan, de valahogy nem ugrik be a jelzőpisztoly angol neve.
Amúgy bocsi, hogy megint én voltam az okoskodó. A film tényleg baaad, a videó pedig jó.

Piere de La Croix (törölt) 2015.03.14. 19:44:28

Oké, utoljára még annyit, hogy az elefánt - a legtöbb fehér vadász beszámolója szerint - tényleg nagyon csöndesen tud járni, ha akar. Mondjuk akkor meg nem lehetne a támadása alá plusz hangeffekteket keverni, tehát ugyanúgy marhaság az egész.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.03.14. 21:01:05

@Piere de La Croix: ez nem elefánt, hanem mamut, bar lehet, azok is tudtak csendben suhanni, végül is rokonok.

Piere de La Croix (törölt) 2015.03.15. 13:17:45

@Dante997: Feltehetőleg ő is, de ez nem kisebbíti annak tényét, hogy elég rosszul ábrázolták a filmben (mondjuk már azt is kétlem, hogy ez volt a cél, és nem a CGI-t szúrták el).
Egyébként aki valóban félelmetes mamutot akar látni, olvassa el ezt (a szégyentelen önreklám helye):
carcosa.blog.hu/2011/11/09/jugria_a_foldi_bika_hona

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2015.03.16. 10:28:31

Hát ez kész! A nagyfateros majmos részen szakadtam!
Majmok bolygólya legújabb része. Szövetség a Mamuttal! :D
süti beállítások módosítása