Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Pókinvázió Part1

2015.08.21. 14:39 | Sorter | 5 komment

Címkék: 9. évad

Többen ajánlottátok már a Pókinvázió című förtelmet, és valóban... hát nem egyszerű alkotás, de legalább visszataszítóan borzalmas.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr907723576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante997 · http://books-movies-series.blog.hu/ 2015.08.21. 15:42:35

Amikor vörös színben látjuk a pókokat, akkor szerintem az egyik pók szemszögéből latjuk, miközben nézi a többit...bar, ez nem biztos, csak szerintem. Meg most mit bámulja a többieket? Na mindegy.
Amúgy meg jobb lett volna, ha elviszik a barlanghoz azt a hülye pics@t, ha szerencséjük van, megeszik a pókok.

xx18Rolandxx 2015.08.21. 16:08:13

Akkor asszem meg is van a 9.évad legrosszabb filmje :)

Na már most azok a pókok valamiféle stop-motion technikával lettek megcsinálva? Csak mert a mozgásuk eléggé olyan. Az összes retardált közül szerintem messze a profbá a legidegesítőbb mert habár eddig nem szerepelt sokat de ha megszólal akkor úgy beszél mindenkivel mintha ő szarta volna a spanyol viaszt de komolyan :/ Remélem is, hogy minél előbb egy pók gyomrában végzi.

Szijj Norbert 2015.08.21. 23:42:30

Mennyivel jobb lenne a mérges pókok c filmet nézni.

Rico69 2015.08.22. 09:44:44

Na, basszus, a saját facebookomra irtam hozzászólást. :)
Szóval, a pilóta melyik Top Gun suliban végzett, hogy a csúszó, széteső, másodpercenként valaminek ütköző gép kormányát még mindig finom mozdulatokkal korrigálja ? :P Se futómű, se kormányfelület (igazából már se szárnyak, se vezérsik) de a csávó még ezerrel tekerget.

Vega Mc 2015.09.04. 15:58:07

Szerintem a készítők azt gondolták hogy:amikor a pókokat a vörös szűrővel látjuk akkor gondolom én egymást nézték?........passzolom,eddigiekből nagyon emlékeztet a...halálsziget(vagy valami hasonló című)borzalomra....
süti beállítások módosítása