Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Vajon miért utálják?

2016.08.27. 13:21 | Sorter | 13 komment

Címkék: extra

Ilyen jellegű videó korábban még nem volt az oldalon, de azért remélem, tetszik majd. Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr111655638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Michael Dante 2016.08.27. 15:12:22

Azt a mindenit Sorter, ez egy hihetetlenül jó videó volt, mindenféle túlzás nélkül!:D Egy videóban hoztad meg a kedvem vagy tíz filmhez.. A Hippolyt remake felé irányuló ócsárlás érthetetlen.

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2016.08.27. 15:12:26

Gratula Sorter! Nagyon jó összeállítás lett. ;)

Az Elrabolva 2-vel azt hittem egyedül vagyok. Minden hibája ellenére bejött a film, míg mindenki más lehúzta és hajtogatta, hiszen nem olyan jó, mint az első rész volt.

A Valhalla viszont nem igazán tudott elkapni (míg imádom Mads Mikkelsen-t és bármiben szívesen látom), közben igen kísérletező típus vagyok. Akármilyen nehezen emészthető filmet gond nélkül végig tudok nézni. Kivéve olyan tömény naturalista darabokat egyáltalán nem, mint az Ember a Nap mögött, A halál 1000 arca és a Kések filozófiája, amelyekből képek elegek voltak bőven. Valahol már tényleg meg kell húzni azt a bizonyos határt.

A Gambit-ből semmi se maradt meg. Láttam már jó pár hasonló darabot (mint pl. Képtelen képrablás, Tomas Crown-ügy, utóbbit tartom emlékezetesebbnek) vagy sorozat formájában ott volt a White Collar, amit pont a karakterek miatt imádtam igazán, a részek között elő is fordult olykor jelentős minőségi hullámzás, kitartottam a végéig.

www.imdb.com/title/tt1358522/

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2016.08.27. 16:14:53

A Szaharát még tévében láttam először kiskoromban és nagyon bejött. NEM ÖSSZEKEVERENDŐ A Matthew McConaughey féle borzalommal!

Még annyit, hogy a Showtimeban Eddi Murphy karaktere egy színész míg Robert Deniroé tényleg zsaru. Csak egy kis baki! :)

Isti 4, 6 2016.08.27. 16:24:35

Én örülnék, ha lennének még ilyen videók, mindkét változat jó ötlet. A Szaharát én is nagyon szeretem, csak már rég láttam. Valamelyik nap meg is nézem.

Navajonkee 2016.08.27. 16:45:24

@Rainse: Nem baki, mindketten zsaruk, csak Eddie próbál színészként betörni. Nem sok sikerrel. :D

xx18Rolandxx 2016.08.27. 18:48:02

Nagyon jó videó lett :)

Amelyikkel teljesen egyetértek az a Hyppolit remake! Megnéztem az eredetit is és igen ott volt bennem, az a "tetszenie kell mert magyar, régi,klasszikus meg blablabla" feeling és ehhez képest én nemes egyszerűséggel: UNTAM! De nem azért mert régi vagy mert fekete-fehér magyar film,láttam már pár hasonló filmet ott van például a Csendes Otthon Zenthe Ferenc főszereplésével ami egy nagyon jó kis vígjáték a fekete-fehér korszakból. A Hyppolit viszont egyáltalán nem tudott megfogni és bár a remake sem tartozik a legjobb kategóriába de nagyon szórakoztató. Mondjuk én a Magyar Vándorral vagyok így mint te Sorter a Hyppolittal, sokan anyázzák de én nagyon szeretem.

És most így kimondom: SZUPERBOYZ VIDEÓT A NÉPNEK XD! légyszi...... ugyis már rég volt magyar filmről videó!

janiboy 2016.08.27. 18:48:05

MÉG, MÉG MÉG ILYET!. Jöhet a reciprok :)

MattBell 2016.08.27. 19:16:49

Hát, ha én ilyen videót csinálnék nem is tudom miket sorolnék fel... Bár a chipkatonák tuti benne lenne, mert azt kb. mindenhol fikázzák, de én mindig elszórakozom rajta (jó, nem egy nagy alkotás kb. olyan értelemben jó számomra, mint Sorternek az Eddie Murphy film az elején).

A másik a Rec2 és talán még az "új" Paranormal film amik ugyan nem jók, de nekem úgy nézhetőek, nem értem a rinyát miattuk. Bár a Rec2 kamerás bakija... Hát igen, azt jobb kivágni belőle (hajlamos vagyok "vágott" változatokat tárolni itthon ahonnan kivágom azt ami nagyon zavar - még sorozatok esetében is, pl. South Parkból az elhúzott "szarás" jeleneteket.

És igen még a Fűrész filmek amik rendszeres szerepői a "100 legrosszabb horror film" listáknak, de én szeretem a végén már csak és kizárólag "a kirakós" karaktere és gondolkodásmódja miatt.

X-men filmeknél végig az ellentétes oldalon szoktam állni, mint a többség. Ami nekik jó nekem nem, ami nekem nem az meg nekik jó.

Viszont az "ami nekem nem tetszik, de mások istenítik" lista de hosszú lenne :D (Pár példa: Harry Potter összes a harmadikat kivéve, Avatár, Vasember2, Másnaposok 1-2, Mortal Kombat, Street Fighter, új Star Trek filmek, Ace Ventura, Valami Amerika, Amerikai pite, Ideglelés és végül számomra legbosszantóbb a Transformers...

De ilyen dolog sok van, még videóblogokkal kapcsolatban is :D Én bírom ezt az oldalt amit alig ismernek és bosszantó, hogy a YT bojkoltottálta a videóitok, míg egy általam nagyon utált szintén magyar "YT videós" (ripacs bohóc celeb) meg akármit megtehet alig vagy sosem tiltják. Ez mindig feldühített.

Van még 1-2 dolog ami bosszant pl. mitől jobb a Rec3 mint a 2? Mitől job a "Paranormal Activity Tokio Night" mint az a mexiói változat? Mitől különb a Vasember 2 meg a "Bosszúállók" mint a Suicide Squad?

Ami viszont olyan, hogy "alig ismeri valaki, pedig kellene, hogy ismerjék" az a "Bolond egy napja" amiről itt évek óta reménykedek egy Gyöngyszem bemutatóban...

Shoruba 2016.08.28. 09:00:24

Ismét egy nagyon jó videó! A szakadatlan nyári aktivitással együtt köszönöm, és bármikor jöhet hasonló a témában!

Az előttem szólóval amúgy teljesen egyetértek a REC 2-őt illetően. Én pont azért nem tartottam akkora ostobaságnak az antikrisztus bevonását, mert már a horrortörténeti mérföldkő első rész vége is utal erre a csavarra, tehát nem légből kapott ötlet volt. Én eltudom képzelni, hogy ezzel akarták kreatívabb, ötletesebb szintre emelni a klasszikus fertőzéses zombisablont. Ez szerintem többé-kevésbé sikerült is, csak végtelenül eltúlozták az ezzel kapcsolatos jeleneteket (sötétben megjelenő ajtó/kád, ördögűzés). Sajnos ami nagyon betett a filmnek, az az illogikus jelenetek sora volt, amit egy kis átgondolással simán ki lehetett volna javítani. Semmiképpen sem mérhető az első részhez, de elnézve a század horrorfilmjeinek a nívóját, nálam egy erős közepes film. A technikai kivitelezés kiváló (műfaján belül), a történet és a színészi játék is elmegy. A forgatókönyv ezer sebből vérzett ugyan, de a film ellen irányuló harag inkább szólt az első rész miatti elvárásoknak majd csalódásnak, mint magának a filmnek, amit maximálisan meg is értek.

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2016.08.28. 14:27:38

OFF: Egy kérdés fiúk: Láttátok már az új Rec filmet? Ha igen lesz belőle majd bemutató? :)

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2016.08.28. 14:27:47

Az Elrabolva 2 egy picikét jobb forgatókönyvvel és egy sokkal jobb rendezővel szerintem egy méltó folytatása lehetett volna az elsőnek, így viszont számomra inkább egyszer-kétszer nézős film lett. Az, hogy anno nagyon minimális elvárásokkal néztem meg az nekem rengeteget számított és tény és való nem nézhetetlen, mint azt sokan mondják!

A filmről készített írásos kritikámat itt elolvashatjátok!
tomlion.blog.hu/tags/Elrabolva_2

Szijj Norbert 2016.08.29. 07:00:10

Baromi jó témáról egy nagyon jó videó volt ebből minden menyiségben jöhet még és a reciprokja is.
Nálam ilyen filmek voltak pl az Éhezők viadala 3 részei.

dexexe 2016.09.08. 11:09:43

én a waterworld-el vagyok igy hogy azt miért kell utálni...vagy ott a Dagon az elveszett sziget...nagyszerűen adja vissza H.P Lovecraft világát és kegyetlen az a film.jok a szereplők,a zenéje gyönyörű fülbemászó...jöhetnek még ilyen videók... :)
süti beállítások módosítása