Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - Assassin's Creed

2016.12.30. 10:15 | Sorter | 4 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7212083217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RAH-66 2016.12.30. 21:51:51

Nos, én veled ellentétben végigjátszottam az összes AC-t, én rajongóként mondom, hogy ezzel a filmmel becsaptak és szemenköptek kvázi. Főleg úgy, hogy Fassbender és Kurzel is korábban azt ígérte, hogy a fan-ek jól fognak szórakozni.
A film egyetlen pozitívuma az akciójelenetek, és a parkour. De ezzel ki is fújt.
Tele van olyan logikai hibákkal, amit ha vki. a stábból játszott volna vele rögtön fel kéne, hogy fedezzen.
Pl. Ezio óta (kb. a spanyol inkvizícióval egyidőben Itáliában) nem vágják le a gyűrűsujjukat az assassinoknak. Altairnak (3. keresztes háború) még levágták, hisz ott jött ki a rejtett penge a kézfejénél.
Emiatt már a 2. percben fogtam a fejemet.
Az Animus a játékokban egy olyan szerkezet, amibe le kell feküdni és mozdulatlan benne az ember, ehhez képest Fassbender végigugrálja azzal a karos cuccal a fél filmet.
Tele van bleeding effect-tel a jelenkori szál, mikor az a játékok története szerint, csak akkor éri az alanyt, ha túl sok időt tölt az Animusban. Ehhez képest Fassbender már az első alkalom után tapasztalja...
Semmi motívációja nincs szinte az Abstergonak, az Éden Almája úgy van beállítva, mint vmi. szent grál, holott a játékok szerint nem egy ilyen ún. ősi artifact létezik csak.
A magyar szinkron külön csapnivaló, sikerült a CREED-et eskünek fordítani, holott az krédót, hitvallást jelent.
Én nem tudom, hogy a Ubisoft-nál hogy ment ez így ilyen formában át, de szegény Corey May és Darby McDevitt (az első pár rész írója) ettől álmából felkeltve jobb forgatókönyvet írt volna szerintem.

Szóval 120 milliós költségvetésből ennyit kihozni, igencsak sovány.
És továbbra is várat magára az első normális filmes játékadaptáció, talán majd a Witcher.

gery666 2016.12.30. 21:51:56

Vééégre 1 pozitív kritika sok negatív vélemény után, én is meg akartam nézni moziba de sajnos nálunk nem adják :( Játékokat meg ajánlom főleg az Ezio trilogiát :)

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2016.12.31. 11:13:40

@RAH-66: Arról már nem is szólva, hogy magyarul is azt mondják, hogy ASSASSIN! Grat.... Magyar nyelv minek.

Szijj Norbert 2017.01.01. 07:54:22

Sorter akkor ez a film is mehet a nem tudom miért utálják listára nálad?
süti beállítások módosítása