Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Napokban láttam - Leaving Neverland

2019.03.24. 09:52 | Sorter | 2 komment

Címkék: Napokban láttam

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2614713003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2019.03.24. 12:13:31

Szerintem ez tipikusan az a film amit nyugodtan nevezhetünk a pofátlanság netovábbjának. Egy dokufilmnek beállított de valójában gusztustalan besározása egy halott embernek aki úgyse tudja megvédeni már magát.

Oké az tény, hogy Jacko élete meglehetősen sok kérdést vet fel de ne feledjük, hogy neki alapból szar élete volt hiszen az apja már gyerekként a színpadra küldte a testvéreivel együtt és kihajszolta a lelkét is ezért kvázi nem volt gyerekkora és emiatt egyfajta Pán Péter szindróma alakult ki nála.Aztán felnőttként egyik botrány jött a másik után főleg a kifehéredő bőrével kapcsolatban és a filmben is említett pedofil botrányokkal amiket egész életében tagadott.

Én azon a véleményen vagyok hogy egy halottat hagyjanak békében nyugodni dehát ugye Kevin Spacey-t már elintézték egy életre most akkor jöjjön Jacko. Azért meg kell hagyni, hogy az úgynevezett áldozatok vallomásai eléggé ellentmondásosak de hát a "biztos lefizette őket" indokot mindenki képes bekajálni de az egyikük a halála után nem sokkal vallotta be, hogy az egészet a szülei találták ki, hogy leakasszanak róla pár millát ami azért az interjú alanyok arcain is megfigyelhető bár állítólag pénzt egyikük sem kapott a felvételért ( kacc kacc ).

Én azon kevesek közé tartozom akik nem foglalnak állást az ügyben mert nem az én dolgom. Lehet csúnyán hangzik de tényleg nem érdekel mert ez egy olyan téma ami megosztja az embereket és van aki elhiszi van aki nem. Amit azonban Jacko énekesként letett az asztalra az bele van írva a zenetörténelembe és engem csak ez érdekel. Azt meg még gusztustalanabbnak tartom, hogy ezért kizárják a dalait valahonnan de hát ezzel szart sem érnek el amíg a neten meg lehet hallgatni őket.

Serrin 2019.03.25. 20:35:20

1. Ha mindkét oldal (pl.: MJ családja, volt ügyvédjei, stb.) megszólalt volna a filmben, akkor esetleg hívhatnánk dokumentumfilnk, de anélkül csak vádaskodás bizoníték nélkül. Ha mindez élő ember ellen menne, akkor az simán perelhetne.

2. Akkor rögtön miért nem lehetett szólni, ha igaz a történet? Nem számít, hogy kiről van szó, ha van bizonyíték. Ebben az esetben maguk a zülők bűnösek, bármekkora sztár volt MJ.

3. Inkább simán csalásról van szó, egyrészről a film bevételei miatt, másrészről valahogy akarnak pénzt kiszedni majd valakiből.
süti beállítások módosítása