Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Macskák

2020.12.17. 17:51 | BlackSheep89 | 10 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr6716348556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2020.12.18. 08:10:03

Egyszerűen a modern világ csodája, hogy hogyan találtak erre finanszírozót. Mit élhettek át az animátorok, akik beleadhattak mindent, a végeredmény akkor sem lehetett jó, mert ez alapból már ötlet szinten el kellett volna, hogy hasaljon.

Köszönöm a bemutatót, így biztos, hogy ezt tuti nem akarom megnézni soha, ez a látványvilág nem tolerálható hosszútávon, mert ezt megszokni sem tudnám

xx18Rolandxx 2020.12.19. 15:42:01

Ez a film csak azt bizonyította be,hogy nem minden musicalnek vagy más színpadi műnek kell filmadaptáció. Még talán elment volna ha rajzfilmként csinálják meg de ez így egy teljes katasztrófa de még így is Judi Dench a film legnagyobb casting fail-je mivel a karaktere eredetileg hím macska. James Corden illetve Rebel Wilson meg....hát no komment.

A videó meg tökéletesen visszaadja azt az állapotot amit a film előidéz.

Flowey 2020.12.21. 07:49:41

Ezt a bemutatót nem néztem végig, bocsánat érte, de ez a "józan ember részegnek tetteti magát" humor sosem jött be, sőt annyira taszít, hogy inkább kihagynám.

A film viszont tényleg extrém rossz, nem is értem a koncepciót mögötte. Sok pénz ment el a semmire...

CookieMonster 2020.12.22. 14:53:36

Ez a film szó szerint nézhetetlen. Már ezt a 20 perces bemutatót is fizikailag fájt végignézni, hiába próbáltam a látottak helyett BlackSheep kommentárjára koncentrálni. Tudtam, hogy ez szörnyű lesz, de erre nem voltam felkészülve. Ez megmagyarázza a 2020-as évet. Nem kedvelem az agresszív vallásokat (kereszténység, iszlám stb.), de ha én lennék Isten, én is megbüntetném az emberiséget, amiért képesek ilyesmit legyártani.

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2020.12.22. 17:09:32

@Flowey: Abszolút meg tudom érteni ha nem tetszik ez a fajta humor, viszont csak kb a videó negyedében van ez, úgyhogy lehet érdemes lenne mégis adnod neki egy esélyt. ;)

SARGE999 2020.12.23. 08:35:31

Eddig azt hittem, hogy a 97-es Anasztáziánál nincs idegesítőbb musical, de úgy látszik sikerült azt is alulmúlni. A Victoria szexi kis furry benne, de annyi erotikát nem nyújt, hogy miatta megérje megnézni ezt a trágyát. A CGI olyan szintű, mintha a 90-es években készült volna.

Kibernetika 2021.01.05. 12:16:20

Nagyon jó videó, jókat nevettem rajta. Kell több videót is bepótolnom, mert az utóbbi bő fél évben eléggé elszakadtam a Baaadmovies-tól. A We can be heroes-t pedig már alig várom.

mátrix01 2021.01.06. 19:43:30

Tényleg borzalmasnak tűnik. Ez a CGI... Én sem értettem soha, hogy lehet ilyen népszerű ez a macskának öltözős musical.

Ulámá 2021.02.05. 03:38:19

Én őszinte leszek: Olyan mérhetetlenül a béka segge alatt voltak az elvárásaim a kritikák után, hogy számomra ez a látványvilág még egészen elment. Egy 10 perces best off moments verziót ebből a filmből simán meg tudnék nézni anélkül, hogy bevérezne a szemem a látványtól. Nem mondom hogy szép, de legalább valami új inger. A városkép pedig helyenként behúz. Ha nem a macskák vonaglását nézed hanem a hátteret, máris új értelmet kap a látvány. Ilyet nem láttam még soha. Nyitott vagyok a világra, és egynek elmegy. Mármint, ha lenne belőle egy 10 perces verzió. Az egész filmet már csak azért sem nézném meg, mert utálom amúgy a Musical műfajt. Ha ez mondjuk egy Disney animáció lenne, valamilyen kalandfilm, akkor talán adnék neki egy esélyt. Persze, ahány ember annyi vélemény, de én így látatlanban megkockáztatok a filmnek egy 4/10-es osztályzatot, mert lelkesedés, és munka tényleg volt benne. Csak sajnos félrement. Szegény főszereplőnőt sajnálom a legjobban, mert ebből a lelkes szárnybontogatásból csak egy irgalmatlan nagy huzatkeltés lett, ami ki is repítette a jövőjét az ablakon, pedig ő aztán tényleg nem szolgált erre rá.
süti beállítások módosítása