Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Versus Part 8

2021.04.08. 21:14 | BlackSheep89 | 6 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7016494880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2021.04.09. 00:27:44

Nagyon jó a videó, érdekes volt ilyeneket megtudni...

Na vajon mi lesz a folytatással... Vajon-vajon mi lesz? :O-O .

Flowey 2021.04.09. 02:05:57

A folytatásnak szerepelnie kell itt. A blog létalapja kérdőjelezne meg, ha nem jönne ide a Versus-gárda újabb filmje. Sortert is visszahozhatnátok erre a különleges eseményre :D

Amúgy nagyon jó videó volt, sokat nevettem. Jó látni, hogy Simon az életben is ugyanaz a keménykedő-bunkó figura, mint a filmben is. A japán nevek szörnyűek, szerintem a Hubba-Bubba meg az Ízirájder viccesebbek, mint a videóban hallható japó változataik.

És ez a kifejezés, hogy "grindzs" mit jelent? Több videósnál is hallottam már, általában a "ciki" kifejezés szinonimájának tűnik.

Kibernetika 2021.04.28. 00:49:04

Amúgy arra a bakira a hetedik videóban talán az az elméletem van, hogy esetleg annakidején a CD lemez megakadhatott és átugorhatta azt a jelenetet. Vagy ha letöltve volt, akkor valszeg nem az igazi volt, hanem valóban egy a feltöltők által megvágott verzió, mert esetleg ők is meg akarták a közönséget attól, hogy azt a fárasztó végső harcot (is) végig kelljen nézniük (vagy ti magatoknak szerkesztettétek meg úgy annakidején, hogy annyival kevesebbet kelljen szenvednetek a filmmel, és (talán a videó összerakásában való elfáradástól) elfeletkeztetek róla, hogy a filmben az nem úgy van, hanem csak ti szerkeztettétek meg úgy...) XD.

Más okot nem igazán találok...

Kibernetika 2021.04.28. 00:50:07

*meg akarták óvni a közönséget.

Kibernetika 2021.04.28. 20:51:10

És így végképp felvet a vége kérdéseket:

Egy, hogyhogy nem működött a "feltámadás vére", ha egyszer elmagyarázták, hogy működni fog...???

Kettő, hogy lehet életben Hubbabubba 99 évvel később, ha egyszer már meghalt???

...

Kibernetika 2021.05.04. 16:45:04

Mikor lesz új bejegyzés amúgy?

(ezeket a kérdéseimet amúgy nem is feltétlenül a siettetés miatt szoktam feltenni, hanem azért hogy legyen valami változás a blogon (akárcsak minimális pl a kommentszekcióban) :D)
süti beállítások módosítása