Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Jurassic Bark

2021.07.13. 21:27 | BlackSheep89 | 5 komment

Címkék: after évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr5916626974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2021.07.14. 03:54:44

E tényleg csak valami low budget animációs OKJ képzés vizsgafilmje lehetett mert azok szoktak így kinézni. Az űrcsata meg kenterbe veri az Űrgammákat is ami azért nagy szó.

Flowey 2021.07.14. 13:56:01

Ez a filmek "Alien Anarchy"-ja :D Gagyi, gyakorlatilag egy vizsgamunka, de pár "ügyeskedő" ember pénzért árulja.

Amúgy kicsit sem hasonlít a film a plakátjára, ami alapján egy idétlen Disney-filmre hajazott, esetleg Ázájlumparódiára

Még régebben láttam egy hasonlóan "szépen" megrajzolt "mesét" valamelyik mesecsatornán, ott a szereplők ugyan mozogtak, de semmi hatással nem voltak a környezetre - amin bekönnyeztem az az a jelenet, ahol egy dinoszaurusz ráugrik egy hajóra, de kb. úgy hogy így szépen "ráesik" és semmi rezgés a hajón vagy bármi, hanem csak mintha odatették volna.

Na, ez is olyan lett volna, ha mozogtak volna. Tetszik ahogy az űrhajó ülésein is ÁLLNAK a kutyák.

A cica szinkronja viszont haláli, olyan mint az Undertale musicalben Papyrus szinkronja.

Kibernetika 2021.07.14. 15:12:27

Mi a büdös űrkutyasegg volt ez az "animációs film"nek nevezett űrkutyaszarra hasonlító animációjú celluloid szarhulladék????? Most komolyan, ennél az "animációs film"nél még én is jobbat tudok csinálni XD.
Ez kb olyan, mint a The roller blade seven animációs változata űrkutyákkal és űrmacskákkal, ami a következő a kérdést veti fel: Film ez egyáltalán, vagy inkább csak egy kísérlet?
A videó pedig jó mint mindig :D. És várom azt az elején említett nagy dolgot.

Jerryco 2021.07.19. 21:26:57

@Kibernetika: Látom, Puzsér nagy hatással volt rád.

Kibernetika 2021.07.21. 02:08:14

@Jerryco: Nem Puzsér volt hatással rám... Nem is szoktam őt nézni... Magamtól találtam ki, amit írtam (habár más helyekből is "merítettem")... :D
süti beállítások módosítása