Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Mi a helyzet a Baaad Movies-al?

2023.03.07. 22:03 | BlackSheep89 | 4 komment

Kicsit beszélek arról, hogy mi várható a közeli- és távoli jövőben, mire számíthattok és mire nem, mik lesznek a változások, és mi marad, egy kör jó kis Vampire Survivors-el a háttérben.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4518066614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2023.03.08. 00:30:48

Semmi gond, én megértem. Sejtettem amúgy az utóbbi videó elején és végén elmondottak után, hogy valami ilyesmit be fogsz jelenteni. Bárminél előfordul, hogy egy időre legalább le kell tenni róla. Láttam már más olyan bloggert is (köztük filmelemzőt is, pl.: Tomlion), akik jó ideje nem csináltak új videót (a blogjuk főtémájával kapcsolatosat legalábbis), köztük olyat is, aki közben visszatért. Sejthető volt, hogy majd a Baaadmovies-nak is kell ilyen időszak. Valamit mindig pihentetni kell, ha nagyon sokáig csinálsz valamit, abból egy idő után valóban kiégsz. Énnekem is volt már egy-két hasonló szokásom (persze egyik sem bloggal kapcsolatos), amikről egy idő után letettem. Aztán egy-két év múlva újra elővettem, és megint élvezetessé váltak (bízom benne, hogy ez nálad is így lesz majd).
Azért legyenek az új videók a blogra is kiposztolva (legalábbis bizonyos kategóriájú videók), illetve az évvégi összegzések is lehetnének. Hogy legalább egy kicsit mozogjon a blog.hu-szál is (uni szoktam, amikor egy csomó ideig nemcsak új poszt, hanem mégcsak új hozzászólás sincsen...). Remélem az nem jelent problémát. (persze nem kötelezlek rá)
Amúgy idén öt éve követem a blogot (érdekes visszanézni, hogy mennyire esetlenül/félreértésekkel kezdtem követni, pl.: a Csillagközi invázió 2-3 bemutatójával kapcsolatban...), ahhoz képest mégcsak a videók kb 15-20%-át néztem meg eddig, úgyhogy végülis még egy csomó pótolnivalóm van :D.
Akkor "jó pihenést" kívánok a Baaadmovies-nak!

Kibernetika 2023.03.08. 17:00:48

jav.: idén hat éve követem a blogot

rammsteinfan 2023.03.09. 19:11:16

Inkább pihenjen, mint megszűnjön!Jó pihenést, és kitartást kívánok a blognak.

Kibernetika 2024.01.02. 19:50:11

Így tulajdonképpen a tavalyi év a kezdetek óta az első olyan év volt, ami BM bemutatók nélkül telt. :D
süti beállítások módosítása