Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - A gonosz ébredése

2009.07.31. 16:24 | Sorter | 3 komment

Címkék: 3. évad

A gonosz ébredése című zombifilmet úgy kezdtem el nézni, hogy semmit nem vártam, de az első fél óra után meglepve tapasztaltam, hogy amit látok, az egész tetszetős! Elkezdtem reménykedni, hogy talán ez a film a Gyöngyszemek közé kerül be, de nem volt ekkora szerencsém. A film második fele olyan, mintha néhány óvodás eljátszaná az Élőhalottak éjszakáját a tízperces szünetben, mivel az erősebb gyerekek elvették a homokozólapátot!

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr341279982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terror Dzsoni 2009.07.31. 18:31:36

Ismét egy korrekt és hangulatos bemutató!

az első felével nekem sincs nagy bajom, de a többi...
" A film második fele olyan, mintha néhány óvodás eljátszaná az Élőhalottak éjszakáját a tízperces szünetben, mivel az erősebb gyerekek elvették a homokozólapátot!" :D
Konkrétam majd beszartam, mikor olvastam! :D

A szerintem legbénább jelenetet be sem raktad, az alagutasra gondolok. Ami valami hatalmas átjáró a két vidék között, azt egy kb 5 méteres szennyvíz csatorna részről van szó!
Ami nekem még feltűnt: nem vették el a lelőtt főszereplő felszerelést, fegyvereit(pedig egy olyan világban, ahol elvileg már senki nem gyárt fegyvert meg lőszert eléggé nagy baromság).
Nem világos az sem, hogy miért kell zombik újját levágni, élő emberé mé' nem jó?
A ház, ahol vége-hentelés játszódik,gyanusan rendben van tartva, szépen nyírt gyep, tiszta ház. A bezombult kertész unatkozik halálában is, vagy mi?

Morgomir5 2009.08.01. 10:15:27

Remek bemutató,mint mindig!

A himlős dolgot én úgy értelmezem,hogy ha már egyszer megharaptak-megfertőztek,és valamilyen csoda folytán túléled,akkor az többször nem fog ártani...Vagy csak nemszabad elkaparni a zombi harapást? :D

Gunny · http://gamesandmovies.blog.hu/ 2009.08.01. 13:01:53

jó videó. Amikor eőször megláttam a filmet olyan színvilága volt mint a terminator 4-nek az elején.
süti beállítások módosítása