Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Kérdezz-felelek Part 4.

2010.04.23. 19:58 | BlackSheep89 | 6 komment

Most csak egy videót raktam fel, többhöz se erőm, se kedvem nem volt. Valószínűleg holnap délelőtt jön a következő.

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr931946400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thommyboy'COM 2010.04.23. 20:54:07

sziasztok! a bőrnyakúak nekem is nagyon tetszett! nagyon jó lett a videó!!! én sem tervezem a beszívást, de halleluja másnapos senm voltam még! ha minden igaz első hozzászóló vagyok, és már egyből mondom, ne offoljatok le, de nagyon jó lett ez is (igaz hogy csak beszéltetek, de nagyon sok mondent sikerülte egyetlen válaszolgatásba belegyömöszölni!!!! na pá!!

Isti4.6. 2010.04.23. 23:18:42

Nagyon rendesen és korrektül válaszoltatok a kérdésekre. Nem gondoltam volna hogy még középsuliba jártok. Sok szerencsét a sulihoz. BlackSheep az informatika nagyon komoly és telített szakma úgyhogy igyekezz nagyon.
Sorter ha nem jön össze neked az asztalos szakma mit akarnál még csinálni?
A beszívást én se tervezem ti is jól jártok ha nem teszitek. Én most vagyok kilencedikes kereskedelmi szakközépben egyik osztálytársam nemrég teljesen hazavágta magát úgy beszívott.

Sorter: A múltkori válasz e-mailodra írtam még egy kérdést. Kérlek majd válaszolj rá ha lesz időd.

Sorter 2010.04.24. 09:47:14

@Isti4.6.:
Asszem jó lenne, ha újra elküldenéd a kérdésedet, mert sehol sem találom a levelet.

mozso89 2010.04.24. 14:33:12

Sziasztok!
Remek videókat készítettek csak így tovább!!
Annyit fűznék hozzá hogy nemrégiben szerencsém volt egy filmhez melyet az Asylum stúdió készített. A legtöbb filmjük borzalmas az eredeti közelébe sem ér de ez kivétel ez alól a film címe Paranormal Entity (igen ez a paranormal activity koppintása) és sztem legalább olyan jó lett mint az eredeti apróbb logikai hibákkal (amik sztem az eredetiben is előfordultak)de sokkal 'durvább jelenetekkel. Ha lesz időtök lessétek meg:) üdv

Logan23 2010.04.24. 15:32:10

Igen, én is meglepődtem, amúgy azért kicsit több logikai baki van. Tegnap este néztem meg. Amúgy ez lett volna a legdurvább dolog, ha elrontják.
1. Nagy költséget nem igényelhetett. 1 kis videokamera, 3 kamera állvánnyal, 1 laptop, plusz 1 ház, ketchup, na persze 1-2 zsinór az ajtók bevágásához. Na most ez mennyibe is kerülhet?
2. Nem kellett a látvánnyal foglalkozni.(Nem mintha foglalkoznának vele).
3. Az adott sztorit könnyű volt lemásolni, és egy kicsit kiegészíteni.
Szerintem azért csinálok 1 bemutatást róla, persze nem fog nagy lehúzást kapni, meg legalább lesz 1 aránylag jó Asylum film az oldalon.

Combat Gear Admin · http://combatgear.blog.hu 2010.04.25. 13:44:26

Sziasztok!

Igen, David Schwimmer benne van az Elit Alakulatba.
süti beállítások módosítása