Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Oscar pályázók (2)

2011.08.25. 20:20 | BlackSheep89 | 9 komment

xx18Rolandxx - Love Hine Again

 

 

Uccse - Gyönyörű lányok

click4mychannel - Batman

Terror Dzsoni - A szökés

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr353180484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben No.1 2011.08.25. 22:12:35

Nekem ebből a pakkból Click4mychannelé és Terror Dzsonié tetszik. Rövid, ütős, frapáns és lényegretörő beszamolók :D

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.25. 23:38:18

@Dj G@ben: Osztom! Szerintem is ez a két videó kiemelkedő a kis csoportból, és a mezőny elitjében is helyet kapnak nálam.

TheClownPrinceofCrime 2011.08.26. 11:12:12

Nekem ebből az adagból Click4mychanel a befutó de persze félreértés ne essék a többi videókészítő is remek videókat dobott össze, és remélem majd az én videóm is elnyeri valamelyikőtök tetszését :)

T-rex 2011.08.26. 12:45:35

Teljesen azon a véleményen vagyok mint Dj G@ben! Nekem is click4mychannel és Terror Dzsoni bemutatója tetszik!

HegeRoberto 2011.08.26. 13:25:26

Click4mychannelé viszi a pálmát ebből az adagból ^^ Egyértelmű. hogy miért van ilyen sikere egy ilyen nosztalgikus stílusú bemutatónak, hiszen gyermekkorom elfelejthetetlen kedvence volt a WB régi Batman sorozata. Sajnálatos, hogy manapság a tv csak úgy önti a mondanivalóban hiányos és művészi rajzolást hanyagoló rajzfilm sorozatokat, míg az igazán jó rajzfilmeket elnyomja a média, mert "túl agresszívan a gyerekeknek". Főleg a magyar média, mert a magyarokban bele van épülve, hogy a rajzfilmek gyerekeknek valók. Nagyon tetszett továbbra Terror Dzsoni elemzése is, ami annak ellenére, hogy nem lehúzó kritikált csinált, és a szóban forgó film nem is vígjáték, de még csak nem is vidám a film hangulata, jópofa poénokat sikerült felvezetnie a filmet ^^

FroG · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2011.08.26. 15:00:04

Ami nálam egy kicsit lehúzza Click4MyChannel videóját, az a hangtorzítás. Valahogy nekem kicsit irritáló volt, de a videó ezen kívül hibátlan.

bence4ever 2011.08.26. 22:28:59

ezek közül tényleg chanel a favorit. kiválló választás, és nem kis munka volt egy egész sorozatról egy csupán 6 perces videót készíteni. valójában ha negatívumot is kellene keresnem akkor azt mondanám hogy összeszedettségéhez képest is túl rövid lett és még szivesen néztem volna 2x ennyi ideig:) emellett tetszett az intró ( a szám címét légyszi írd meg)
a torzított hang is jó ötlet volt (bár nekem a videó elején kicsit olyan divizio88as feelinget adott)

LaciG · http://spoilerfilm.blog.hu/ 2011.08.27. 11:36:13

Az én véleményem a kritikákról:

xx18Rolandxx: Lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, de számomra kb a videó felénél derült ki, hogy milyen típusú kritikát csinálsz, vagyis, hogy a film szerinted jó, vagy sem. Meg úgy alapból, nem vagyok oda az ilyen animékért. De összességében azért elég jól felépített videó lett, jó poénokkal.

Uccse: A videód több okból is tetszett. Jól fel van építve, jól elmondtad a különböző szálak tartalmát, és emellett felkeltetted az érdeklődésemet a film iránt, ami nagy plusz pont, tekintve, hogy az ilyen jellegű videóknak ez a célja. Még egy plusz pont az, hogy szerelmes vagyok Natalie Portmanbe ^^

click4mychannel: A hangtorzítással nem foglalkozom, engem nem zavart. Viszont! Ami szintén cél volt, hogy felkeltsd az érdeklődésem a sorozat iránt, itt nem történt meg. A sorozatot eddig nem láttam, de a videó után nem kezdtem el lázasan keresgélni, hogy hol tudnám megnézni. A másik, ami miatt tőlem rosszabb kritikát kapsz az, hogy eddig a hangtorzításon kívül csak jó kritikákat kaptál, és kell a változatosság :D De tény, hogy folyamatos, és választékos beszéd, jól felépített.

Terror Dzsoni: Bocsi, a te videódra már nem annyira emlékszem, és most nem akarom újranézni csak emiatt, de arra emlékszem, hogy tetszett ez is ;)

BKV Ticket 2011.08.27. 17:02:27

click4mychannel bemutatója nagyon tetszett.Kicsit összeszedettlennek éreztem és sajnálom hogy nem tettél említést a zseniális zenei aláfestésről.Az introért külön respekt,akkor még értett valamihez a Disney :D
süti beállítások módosítása