Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Besztof: Star Wars

2014.01.18. 23:01 | BlackSheep89 | 28 komment

Címkék: top 10

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr645769741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timotiyong 2014.01.19. 08:27:24

Azt hittem az a "kedvenc" részed amikor Jar Jar Binks politikai előadást tart a második részben :D

Zorrky 2014.01.19. 08:27:31

Jó lista lett Blacksheep, de én azért valahová besűrítettem volna az első (negyedik ) részben lévő tanácskozást a halálcsillagon, Vader fojtogatását beleértve, valamint Yoda, halála előtti végső tanácsai Luke-nak nálam top3-as.

kastor 2014.01.19. 08:27:41

Blacksheep miért nem vetted ide az új trilógiát, mert abban is van király jelenet, élükön anakin és obi wan csatája a 3.részben és talán még a darth maul csata, de a filmtörténelem legjobb jelenete akkor szerintem a Gyűrűk Ura a két toronyból helm szurdoki csatak.

kastor 2014.01.19. 08:27:48

Nagyon várom a SW7-et, imádom a sw filmeket az első trilógiára és a 3-ra gondoltam, de azért a GYUt sokkal jobban szeretem, a SW mese pedig no comment.

Mangekyo22 2014.01.19. 11:31:01

Jó lista lett! ;)

De mi van a "Második trilógiával", azaz az Episode I-II-III? Azokból is fogsz legalább egy Top 5 Best Of listát készíteni?

MovieManiacs 2014.01.19. 11:31:38

Nagyon jó lista lett! Libabőrös voltam végi :D Nekem is nagyon nagy kedvencem a Star Wars, de bevallom én nehezen tudnék Top10-es listát összeállítani, mert rengeteg a szívemhez közel álló jelenet. A birodalom visszavágból majd az egész filmet be tudnám rakni, ott szerintem rengeteg olyan momentum van pl.: Luke az erővel a wampa barlangban magához húzza kardot; Luke megérkezése a Dagobah-ra; Han-ék menekülése a csillagrombolók elől; Yoda tanítása az erőről amikor Luke már feladná; mikor Luke elindul, hogy szembeszálljon Vader-rel Yoda és Ben pedig marasztalja (na ott amikor Luke azt mondja: Megértettem! és Yoda milyen boldog lesz, hogy na tévedett, és maradni fog, az minden pénzt megér); és én még a végét imádom amikor a lázadó flotta csendesen vonul az űrben arra a zseniális zenére.
Bocs hogy ennyit írtam, de annyi zseniális dolog van ebben a filmben, illetve az egész trilógiában, amit nehéz felülmúlni.
A videó pedig tényleg jó volt, öröm volt hallgatni amilyen beleéléssel beszéltél. Az Erő legyen veled! :D
Üdv: Riki

xx18Rolandxx 2014.01.19. 13:08:51

Most lehet hogy begyűjtök egy pár ellenséget de én nem vagyok oda a Star Wars-ért. Azt elismerem hogy kultfilm,a zene megunhatatlan és tényleg egy mestemunka amit Lucas bácsi összehozott de engem mégsem érdekel túlzottan az egész bár talán közrejátszhat abban az is hogy nem csipázom annyira a Sci-Fi dolgokat. Viszont a paródiáját az Űrgolyhókat imádom,remélem bemutatjátok majd a Gyönygyszemekben,megérne egy bemutatót :)

Darrell 2014.01.19. 16:28:08

Örülök hogy végre a Star Wars is szóba került :) És remélem nem ez az utolsó besztof videó :) A hetedik rész társírója jj mellett Lawrence Kasdan, aki közreműködött az ötödik és a hatodik részben. És szinte tökéletesen biztos vagyok benne hogy az egész ewok mizéria lukács agymenése. Sokkal jobb lett volna hogyha sima hétköznapi emberek segítenek a lázadóknak, és akkor kicsit tágíthatták volna a világot is. Talán a kérdezz felelek során említetted, hogy jó lenne kicsit bemutatni hogy milyen ott az emberek élete. Érdekes azért hogy a trilógia legjobb darabjához (ami szerintem egyértelműen az empire) alig volt köze lucas-nak, nem szerepelt a forgatókönyv írók közt, és a rendező sem ő volt :) Na mindegy, a lényeg hogy így tovább, és várjuk a következő besztof videót! :)

AgentHunt 2014.01.19. 16:28:22

Mivel a videó az új trilógia soundtrackjével zárult, így van egy "enyhe" gyanúm, mi lesz az az izzasztó top10-es lista :P amúgy nagyon tetszett a videó, bár szerintem a csillagok háborújának nem egyes jelenetei a zseniálisak, hanem összességében ad olyan élményt, amit csak keveseknek sikerül felülmúlnia. Épp ezért konkrét kedvenc jelenetet nem is tudnék mondani.

FaKe.beL1eVe 2014.01.19. 16:28:29

Nagyon impozáns lista! Gratula! :)
A következő meg ha jól sejtem az új trilógiából lesz összeválogatva, a videó végén felcsendülő epic zenéből következtetve.. :D

GoldenHeartChris 2014.01.19. 16:28:38

Nagyon tetszett ez a lista, bár mostanában annyira nem foglalkozok az SW-vel, mint régen, de meghozta a kedvem hozzá! :)

Aminek pedig nagyon örülök, hogy az első két helyezett nálam is ugyanaz! :) (Ráadásul nekem mind a hat film közül, mert számomra mindegyik ugyanúgy kedves. :) )

Habbobitas 2014.01.19. 16:28:45

Szerintem túlságosan leértékeled a Jedi visszatért.
Nekem ez a kedvenc részem a régi trilógiából. De nem az ewokok miatt, hanem a többi jelenet miatt.

Callinicus 2014.01.19. 16:29:01

@xx18Rolandxx: Fucking, fucked, fuck nem SCI-FI a Star Wars!

Nem, azt mondtam hogy nem! :D

www.youtube.com/watch?v=Eal4fep7pK4

Callinicus 2014.01.19. 16:30:02

Bakker, pont most akartam volna a játékunkban nehezebb Star Wars idézeteket feladni. :D Most elhalasztom egy darabig.

Az Avatar Naviai szerintem sokkal nyomibb ellenfelek, mint az ewok macik. Ha kapnék a kezem alá egy olyan hadsereget, mint ami ott volt, biztos nem nyomna le egy csapat kék óriásgorilla. Bár egy jó kis mai amerikai hadtest jobb lenne, megnézem hogy nyilazzák át az Abrams tankot. Meg azt sem értettem, miért nem a nyilakra fittyet hányó, óriási munkagépekkel nyomultak a Navik ellen.
Nekem fura csak, hogy a Navi egy betűben különbözik a Nacitól? Egymás mellett is van a két betű, könnyű elgépelni.

Az ewokok kemények, kannibálok, nem félnek tetszőleges túlerőnek neki menni.
Gondolj bele, az ewokok egyszer ültek birodalmi légi robogóra, és egyből tudták vezetni! Milyen gyorsan tanulnak ezek? Ott maradt nekik egy légiónyi birodalmi felszerelés.
Szerintem a Star Warst úgy kéne folytatni, hogy az Ewokok asszimilálták a birodalmi technológiát, építettek űrflottát, és veszélyeztetik a galaxist. :D Elég csak abba belegondolni, hogy az ewok űrhajókon nagyjából 1 méter magasak lehetnének a folyosók, lehetetlen lenne elfoglalni őket! :D Rengeteg helyet spórolnának vele és a vadászaik is űberkicsik (nehezen eltalálhatóak) lehetnének.
Olyanok mint a japánok, új ötletük nincs, de mindent eltanulnak és tovább fejlesztenek.
Mythbustersnek mostanában volt Star Wars special editionja, több ewokos rész is benne van, meg kéne már néznem. :D (Pl. a farönkök által kifejtett erőt próbálták ki.) Meg zombi special is nemrég volt, azt is le kéne vadászni.

A digitálisan felújított változatból kivágták az egyik kedvenced, remélem tudod.

Top 10 Star Trek filmet is! :D (Az első kettőt nálad tudom, a többi 8 érdekelne.) Vagy jelenetet, de kizárólag különböző filmekből.
Egyébként amire számítok tőled, az pl. egy Csupasz Pisztoly top 10, bár különösebben nem érdekel, tudom, hogy szereted és meg is érdemli az öreg paródia mester emléke.

De szép lenne kétlábú lépegetők tucatjaival látni egy olyan jelenetet a jégben. (Határvidék Farkasai, (Harcos 1 és 2 között játszódik) Misery csata, 5 csatamech ezred, 5 másik ellen. :D )

Blacksheep, bár a SW rajongó teszteden én anno megbuktam, szerintem az igazi Star Wars rajongónak az is mércéje, hogy nem hiányolja a legkisebb utalást sem az új trilógiára. Magyar nyelvterületen kifejezetten szerencsések vagyunk, mert a régi még Csillagok Háborúja, az új meg már Star Wars néven került forgalomba.

Ja és a Star Wars akkor sem sci-fi! :D Nein, nein, nein!

MovieManiacs 2014.01.19. 18:55:01

@Darrell:
Én úgy tudom eredetileg a Vukik bolygóján lett volna a harc, csak Lucas mondta, hogy nem hát ők modern technológiákat használnak (lásd Chewbacca), szóval vágjuk ketté őket, és legyenek ewokok.
Elég hülye ötlet volt az tény, bár engem az ewokok nem idegesítenek annyira. tudom, hogy hülye a példa, de anno a faszagyerek amerikaiakat is megfingatta rendesen pár szandálos vietnámi. Úgy tudom elfogadni hogy az ewokok jobban ismerték a terepviszonyokat, a birodalmiak meg rendesen alábecsülték őket. A könyvben is azt hiszem magasról szartak az őslakosokra. Meg azért ahogy lerendezik az AT-ST-ket az überkirály!

allievo 2014.01.19. 21:43:25

Kiváló videó, ahogy azt már hosszú ideje megszokhattuk. Ezek után jöhet a Vörsztof: Star Wars, avagy a 10 LEGROSSZABB jelenet az ÚJ trilógiából! :)

2014.01.20. 18:38:49

Mindig meg tudtok lepni engem. Mindent vártam, csak top 10es listát nem. Még jobban meglepődtem, amikor a kedvenc SW jeleneteiteket mutatjátok. Én szeretem a SW filmeket, még A Jedi visszatért is. Az új trilógiáról sejtéseim szerint még kifejthetem a véleményem egy másik videónál. Igazán kedvenc jelenetem nincs az eredeti eposzból, bírom mindhárom filmet ewokostul, mindenestül (egyébként én nem emlékszem a Chewie-féle lengésre). Ha már a videóban megemlítetted, akkor lehetne egy 10 kedvenc jelenetes videó a FG paródiájából is. Még ha a Birodalomé és a Jedié hagy kívánnivalót maga után.

Habbobitas 2014.01.20. 18:38:53

@allievo: Hamár vörsztoff, akkor nálam az első helyezet: "Nem szeretem a homokot, túl durva, érdes, sima és behatol mindenhova."

Commissar Morak · http://wolfgangsharfke.wordpress.com 2014.01.20. 18:39:07

Azt miért felejti el gyakorlatilag mindenki, hogy a Na'vikat legyőzték? Amúgy láttátok a filmet? Abban az volt, hogy egy epikus légicsatában de végül alulmaradtak a modern technológiával szemben, a szárazföldi csatában meg egyszerűen kék masszává aprították a mangamacskákat.

"Aki" legyőzte a zsoldosokat az Gaia vagy mi volt a neve, szóval maga Pandora lelke, a természet, vagy mondjuk ki nyíltan, maga a bolygó. És ez is csak azért sikerülhetett, mert mindenkit meglepett, hogy az a vallási maszlag - bár szerintem csodálatos, de mindegy - amiben a Na'vik hittek, hogy a bolygón minden élőlény egyetlen hatalmas közös tudatnak a része az tényleg igaz. De ha erre is felkészülnek az emberek, akkor az orrszarvúizék rohamát is kiállják. Szvsz.

SW videóhoz: Zseniális. Pontosan azokra a hibákra világít rá, amiket a mai napig nem tudok megbocsájtani, amik miatt nem tudom maradéktalanul élvezni a Jedi visszatért. De azért az űrcsata a Jedi visszatérben az nagyon atom. Kár volt kihagyni a fejét beverő rohamoszi kedvéért.

Amúgy az ewokok hiába kannibálok, meg tanulékonyak, 60 centis plüssmackók fadárdákkal. Nincs az az okfejtés amit el tudnék fogadni arra vonatkozóan, hogyan tudtak nyerni. Az egyetlen ami előtt meg kell hajoljak az ez: "Mert csak. Mert a Star Wars űropera, ahol a jónak KELL nyerni. Mert a jó MINDIG győz.".

Rainse · http://bugnews.blog.hu 2014.01.20. 18:39:20

Nincs "It's a trap!" ? XDDDDD Pedig az akkora meme lett már! XD Vagy Porkins halála! XD Ez is legalább annyira híres lett mint a " Ez csapda!" :)

www.youtube.com/watch?v=NFPI54fOWoo

kastor 2014.01.20. 18:39:24

@allievo: Abból is lehetne jó jeleneteket keresni, szerintem a sw 1 és a 3 nem olyan rossz, egyébként az úk trilógiában szerintem a legjobb anakin vs obi wan, és darth maul csata, a sw 2 viszont szörnyű.

Darrell 2014.01.20. 18:39:52

@MovieManiacs: Jó hasonlat. Annyira talán tényleg nem idegesítőek, csak jobban tetszett volna az a történetszál hogyha nem ilyen WTF pillanatok lettek volna benne :D Amúgy tényleg lebecsülték őket a birodalmiak, dehát kik ők egyáltalán hogy fölényesen viselkedjenek, mikor közvetlen közelről se találnak el senkit :D

MovieManiacs 2014.01.21. 07:43:26

@Darrell: Ja vannak amúgy hülye dolgok az ewokokkal pl.: az engem egy kicsit zavar, hogy hogy a búbánatba tudtak olyan ruhát összedobni Leia-nak. Meg emiatt egy kicsit nagyon tündérmeseszerű lett ott az ewokfaluban játszódó rész. De Ez van, legalább még mindig értelmesebb mint sok mai film.

BlackSheep:
Ahogy látom az eredeti verziókból vágtál be jeleneteket. Ha igen, mit szólsz a Jedi visszatér eredeti ewok dalos befejezéséhez? :D
Aki nem ismerné:
www.youtube.com/watch?v=WBrLHMCTDAA

A másik pedig az eredeti banda Jabba palotájában. Szerintem ez az eredeti verzió sokkal jobb. Kicsit gagyi a bábu, de legalább nem annyira szánalmas a dal, mint a felújított változatban.
www.youtube.com/watch?v=cLjFjp8Fm6U&src_vid=dV0LD-QAzg0&feature=iv&annotation_id=annotation_676175

Darrell 2014.01.21. 18:19:16

@MovieManiacs: Hát igen, voltak dolgaik, volt azért 1-2 tényleg humoros jelenet. Na de persze értelmesebb, mint néhány film, ez tény. Tudom nem nekem írtad, de az ewok dalos befejezéstől mindig elered az orrom vére xD Na de úgy egészbe a filmet szeretem azért, jobban is mind az előzményfilmeket, mert azért a jó SW atmoszféra megvan úgy egészében :)

Callinicus 2014.01.21. 18:19:24

@MovieManiacs:

www.youtube.com/watch?v=Xezn-0xottw

Ebben a témában hellogreedo munkásságát merem ajánlani. :)

A többit már megtaláljátok a csatornáján.

zecske 2014.01.22. 07:30:40

öszintén mondom ez szép volt,gratulálok.

tojas01 2014.01.23. 12:56:27

Én kiskoromban láttam, és apámék voltak olan rendesek, hogy nem lőtték le az "Én vagyok az apád" szöveget:D Nagyon nagy élmény volt:D
süti beállítások módosítása