Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Élménybeszámoló - A zátony & Suicide Squad

2016.08.14. 16:08 | Sorter | 8 komment

Címkék: élménybeszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1610409866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xx18Rolandxx 2016.08.14. 20:19:29

Én 2x-er néztem meg a Suicide Squad-ot egyszer egyedül másodszorra a (már csak volt ) barátommal és igen elismerem a hibáit mint pl:

- Jai Courtney ( Boomerang) atomszar alakítása és felesleges karaktere. Komolyan helyette miért nem lehetett benne mondjuk Méregcsók? Sokkal érdekesebb karakter az övé.

- A magyar szinkron helyenként jó volt de Margot Robbie hangja iszonyat béna volt ugyanis tény, hogy Peller Mariannt az egészséges 2 mp-nél tovább nem lehet elviselni , és így némelyik poénja nem ütött akkorát mint a trailerben ( a hangos például)

- Enchantress első alakban tényleg jó volt de szintet lépve úgy nézett ki mintha a Magic The Gathering-ből szedték volna.

- A film nem tudja eldönteni, hogy most komolyan veszi magát vagy nem? És ez tényleg az össze-vissza csapongó forgatókönyv miatt volt mert ha dráma van akkor a színész olyan drámázást nyom le amiért simán Oscart nyerhetne ha egy másik filmben adja elő ugyanazt.

És ami a legfájóbb: Joker alig szerepel!!! Bakker....... De minden hibája ellenére ÉN ANNYIRA ÉLVEZTEM EZT A FILMET MINT A SZÉL! Talán azért mert erre is úgy ültem be mint a Deadpoolra vagyis nulla elvárással és így nagyon jót szórakoztam rajta de kétségkívül a hibái szemet szúrnak. Amúgy Harley saját filmet kap amire én először úgy gondoltam, hogy a világ legröhejesebb ötlete mert oké, hogy ő az egyik legnépszerűbb figurája a DC-nek meg dögös meg minden de a karaktere messze nem elég erős egy önálló filmhez ( alapból is csak egy ilyen 5 perc alatt kitalált figura az övé és nem is akarták hosszabban szerepeltetni de aztán a nézők megkedvelték és így benne maradt az egészben) max egy eredetsztorihoz de az se túl érdekes, belezúgott Jokerbe és ettől bekattant , a filmben látott agykisütés nem is szerepel a képregényekben ( igen megkérdeztem erről pár embert akik olvassák a képregényeket) és meglepő de van egy külön comic sorozat ami Harley-val foglalkozik és állítólag egész jók és azok lesznek a Harley film alapjai.

Aki még tetszett az Viola Davis volt Amanda Waller szerepében aki valami eszméletlenül jól játszotta a karaktert illetve nem is hiszem el, hogy ezt kimondom de Will Smith is tetszett pedig egyrészt tőle a falnak megyek másrészt totál klisé a karaktere de mégis működik.Margot Robbie is jó volt bár ahogyan az én kritikámban is leírtam szerintem jobb is lehetett volna, Jay Hernandez sem volt rossz, Katana karaktere meg jó kis Kill Bill utánérzést adott nekem :)

Szóval össz-vissz tény, hogy nem hibátlan és szerintem is egy picit korán jött ki de én tényleg élveztem pedig nem vagyok egy nagy képregényfilm rajongó. Amúgy érdemes megnézni a 2014-es Batham: Assault on Arkham című animációs filmet is ami gyakorlatilag egy rajzolt változata ennek a filmnek, a fejrobbantást ott is eljátsszák például csak nem Kötéllel hanem KGBeast-el és abban Harley és Deadshoot konkrétan kefélnek is egymással illetve Pingvin is beköszön egy kis cameo erejéig viszont az a jelenet a film egyik legjobb része.

Amúgy az új Szellemirtókról nem lesz vidi? Annál is akkora a savazás mint az állat!

Geminus 2016.08.14. 22:53:56

Hát ha a Zátonyt nem is feltétlenül, de a Cápát biztos újranézem :)
Kis megjegyzés hogy voltak-e korábban filmben a squad-tagok: Harley Quinn volt a Batman Felemelkedésben, de kb annyit szerepelt mint amennyi időbe telik ezt elolvasni :D

MattBell 2016.08.15. 07:06:59

Hát. Sorter véleményével jobban tudok azonosulni.

Blacksheep-el most annyira nem.

Ez a film számomra nem volt rosszabb, mint a "Vasember 2"... Azt nagyon utáltam, az egész gagyi volt, főleg a végén a "nagy harc"(???) a sztori is unalmas volt számomra, egyedül a "Monacoi nagydíj" ami úgy tetszett.

A fikázást csak azért nem értem sokaktól, mert "bezzeg a Bosszúállók"... Emlékszem anno úgy néztem meg, hogy előtte dicshimnuszokat kellett végighallgatni róla (még itt is!) és egyáltalán nem volt ANNYIRA jó. Mondjuk mióta a Dizninél van a Marvel azóta egy filmjük se lesz szimpatikus... (Diznifóbia :D)

Bár bevallom járok ugyan moziba, a legtöbb film akkor tetszik is, de mind olyan egykaptafás már nekem. Nem hiszem, hogy 20 év múlva úgy fogjuk idézgteni Vasember poénkodásait, mint most a régi idők filmjeinek ikonikus mondatait.

Nekm a felvezetéssel nem volt bajom, mert a karaktereket annyira nem ismertem - kiv. Joker meg Harley, de a többiek annyira nem - igaz azt hiszem vannak páran akik nem kellettek volna. Bumeráng Jocó teljesen felesleges volt, vártam mikor döglik már meg. Abból a reptoidból többet ki kellett volna hozni.

Diablo nekem is tetszett, jó karaktere volt, a színészi munka is jó volt.

Sorter színuszával nagyon együttérzek, és igen pont az a jelenetkombó volt nálam is durva mikor "kocsmáztak"... Egy jóra egy nagyon szar.

Illetve giccses a végén, hogy "a bajszos fószer nője azért túléli". Ha ha. Deadshot-ról nem is hallottam még, de nagyon szimpatikus lett és észre se vettem, hogy Will Smith... (Tudtam ugyan, de valami idétlen ripacskodást vártam).

Joker késes beállása is nagyon megmaradt nekem.

A végén minenképp érdekes volt a befejezés, jó talajt aad egy folytatáshoz - mármint Jokerre és Harley-ra kihegyezve, a többiek sztorija lezárult. Deadshoté rendben van, bumerángon csak röhögni lehettet, Killer Crok meg WTF? Kábeltévé?

Egy biztos: nem fogom jobban utálni, mint a bosszúállókat, bár pont azért, mert ezt fikázzák azt pedig betegesen ajnározzák. Túlzás. Anno aa Mortal Kombat-ot is emiatt utáltam meg.

A szellemirtók film pedig mehetne egy Baaad Movies bemutatóra. Lehetőleg Blacksheep tálalásában az ő fikázásai erősebbek, jók a hasonlatai, Sorter inkább tárgyilagos, stílusa kifinomultabb (ezt a stílus hozzám közelebb áll)

M.Zozo 2016.08.19. 13:31:20

Sorter, ajánlanék egy otvas szar Kevin Sorbo sci-fit:

Survivor (2014)

Valamiért a kedves magyar címadóknak az az ötlete támadt, hogy adjuk már neki egy létező régebbi film címét!

Így lett ez a förmedvény magyar címe:

Az utolsó csillagharcos!

zecske 2016.08.21. 18:21:24

Na ok ismét vissza esett hát mi van itt marvel vs dc,néha aszt gondolom a filmet abszolut meg se nézve pontozzák le eggyesek,ezek utánn tuti hogy imdb nem nézem jo szemmel és csak sajátomba hiszek,eszt ajánlom nektek is.

zecske 2016.08.21. 18:21:26

Az imdb 7.2 hüm nem gondoltam volna 6.9 röl ez nem semmi,és a film nem lesz bukás ,igaz tul nagy profittal se fog büszkélkedni.

zecske 2016.08.21. 18:21:29

Én moziba néztem,igen manapság ez is nagy szó,nagyon tetszett a film,ennyi.

Timotiyong 2016.08.24. 07:24:26

Az összes Marvel film: 2/10
Suicide Squad: 4/10

Ilyen alapon végülis egész jó, hiszen kétszer olyan jó mint a rivális.
süti beállítások módosítása