Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Baaad Movies - Csillagközi invázió 2

2017.06.19. 10:56 | BlackSheep89 | 7 komment

Címkék: 11. évad

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9012605347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2017.06.19. 20:36:11

Na végre!
Amúgy jó lett a videó és az első rész(amit azóta megint megnéztem) tényleg többet érdemelt volna.
El kell mondanom valamit pár filmről, amit még akkoriban mutattatok be, amikor ezt megigértétek, hogy bemutatjátok. Valami olyasmi(legalább is ezek közül kettőre vonatkozik inkább), minthogy kiderült, hogy a Versus-t nálunk Magyarországon sokan szeretik köztük én is. Egyébként én ezek közül mindhármat láttam mellékesen. Ebből két filmet Sorter mutatott be és ezek csak a valós helyzetre vonatkoznak, mert lehet, hogy nem olyan "senkinek sem ajánlható filmek", mint ahogyan ti beállítottátok őket. Illetve a harmadikat Blacksheep mutatta be anno és ez inkább csak személyes vonatkozású. A címük: Szupersuli, Egy boltkóros naplója, Holló 2.
A Szupersulira anno azt mondtátok, hogy gyerekfilmként sem működik. Sajnos ez nem így van ugyanis ez nem csak az én véleményem, hogy működik, mint gyerekfilm, hanem a port.hu-n is sokan írták, hogy a gyerekeik nagyon szeretik. Szóval valójában működik, mint gyerekfilm. És én is így érzem.
Az Egy boltkóros naplójáról pedig állítottátok, hogy semmilyen emberi lénynek nem ajánlható. Sajnos nem így van. Ugyanis ezt is a port.hu-n olvastam, hogy sokan jót írtak róla sőt valaki még azt is írta, hogy "tökéletes film". Éshát bizonyos lányoknak való. És azért néztem meg, mert szeretem az "idegzeti kihívásokat". Tudom ez elég hülyén hangzik, de így van. Éshát John Goodman azért szerepelt benne, mert nem olyan anti mérföldkő ez a film, mint ahogy beállítottátok(jó nem is egy mestermű). Az csak a személyes véleményetek volt. És nem biztos, hogy megnézném többször, de fiú létemre is egyszer simán végig tudtam szenvedni a lényeg, hogy van kinek ajánlani.
Amit a Holló 2-ről írok az pedig inkább csak személyes vonatkozású lesz. Remélem, hogy ez nem lesz fájdalmas, de nekem az tetszik a legjobban. Ráadásul pont azok a dolgok, amiken te anno kiakadtál: a szétkent hajú, össze-vissza sminkelt kitetovált rosszfiúk és az Iggy Pop számok illetve azért olyan dolgok is, amik neked bejöttek pl: az alagút. Éshát a hangulata meg valahogy az enyhe Batman filing. Éshát holló kettő.nullával tudtam valahogy leginkább azonosulni, sőt néha neki képzelem el magam. Igazából a harmadik tetszett a legkevésbé, a negyediken meg legalább jót tudtam röhögni. Az elsőt meg tiszteleted jeléül megnéztem és tudom is ajánlani. Éshát egyébként legelőször a másodikat néztem meg, amit én annyira nem tartok nézhetetlennek. És énszerintem egyszer végig lehet szenvedni és az egyetlen problémája szerintem csak a kultikus első rész. És a saját izlésemmel és a személyes véleményemmel inkább maradok a másodiknál(amiről az az érzésem, hogy szerintem csak nekem készítették el). Ugye nem baj?
Amúgy nekem a Viharmadarak kb olyan, mint nektek a Mortal kombat(amit most már én is megnéztem). Mit válaszolsz az előbb elmondottakra?

Twitch 2017.06.19. 20:36:31

Emlékszem, ezt közvetlenül az első rész után láttam ( mivel nagyon tetszett az első, azonnal toltam be a következő kazettát ) és nem viccelek, a minőségbeli zuhanás hatására fizikailag rosszul lettem...emiatt is köszönöm ezt a videót BlackSheep, egy rossz emléket sikerült jóra váltani :)

Tblog 2017.06.20. 14:13:40

Ez a 2. tényleg siralmas, az első és a harmadik viszont nagy kedvencem. Úgyhogy megvettem az egész trilógiát eredetiben. :)

Tblog 2017.06.20. 14:14:01

Az egyik nagy gond a 2. résszel az, hogy végig sötét van a filmben. Tehát a történet nem túl érdekes, üzenete nincs, a párbeszédek és monológok fárasztóak, nincs bennük se humor, se "cool" faktor, (amin a magyar szinkron még ront is), a CGI gyenge és akkor ehhez jön hozzá hogy a filmben mindig k-va sötét van és nagy részében alig lehet látni valamit. Ami sok horrorfilmnél néha jó dolog, de ennél a filmnél nálam egyáltalán nem működött. :)

Skate · http://sorozatpiller.wordpress.com/ 2017.06.21. 07:13:16

Animációs formában jobban működhet egy újabb film (mint a Resident Evil-nél is)

www.youtube.com/watch?v=ZJStUxak2sw

Near93 2017.06.21. 14:16:24

Nekem akkoriban az volt a legfurább, hogy a nagydarab katona nő, Brenda Strong konkrétan az első részben hajókapitányként jelent meg. Nem tudom, miért rakták ide bele, egy teljesen más szerepben, de lehet, hogy csak éppen ott volt a díszletek között, és bevették a filmbe. :D

Rolai 2017.06.22. 09:43:48

A katóna nő azért ellenált a bogárnak mert telenyomta magát valami nyugatótval vagy mi. Mutatják is a lábában az egy vagy két tűt.
süti beállítások módosítása