Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Kaptár-maraton (8): Resident Evil (2022)

2023.03.27. 17:52 | BlackSheep89 | 2 komment

Címkék: Kaptár-maraton

A 15. évfordulóra elkészült az első sorozatbemutatóm, amivel remélhetőleg most már végleg befejeződött a Kaptár-maraton. 

Emellett pedig összeraktam egy archívumot is, ahol egybegyűjtve elérhető az összes eddigi bemutatónk, hogy valamivel kényelmesebben elérhetőek legyenek a jövőben.

Ahogy már korábban bejelentettem, most egy időre szüneteltetni fogom a Baaad Movies-t, de nem kell aggódni, hamarosan belekezdek a Godzilla-maratonba, aminek a részeit ide is ki fogom rakni, hogy maradjon élet a blogon. Addig is:

Boldog 15. Születésnapot Baaad Movies!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://baaadmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9018081858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kibernetika 2023.03.31. 16:13:53

2017-ben a 6. rész volt.

Kibernetika 2023.04.09. 18:27:48

(Amúgy ez volt az egyetlen kérésem, hogy ide a blogra is rakd ki a dolgokat. És látom, nem kell többször mondanom) :D
süti beállítások módosítása