Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Utolsó kommentek:

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2019.04.19. 10:18:14

Nem hittem volna, hogy ezen a filmen még fogok valaha nevetni, de BlackSheep zseniális kommentárja még ezt is elérte nálam! :D

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Rendőrakadémia 7: Moszkvai küldetés

Near93 2019.04.18. 15:49:27

Nerd csinált videót a komplett szériából. Sajnos ezt a videojáték szegmenst nem emelte ki.

Amúgy az ezt követő The New Nightmare már sokkal jobban tetszett. Igen, meta és mindfuck, de pont sikerült visszahozni azt, amit Craven akart. Féljünk és szórakozzunk egyaránt.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Freddy halála - Az utolsó rémálom

xx18Rolandxx 2019.04.17. 19:42:16

Az összes folytatás közül szerintem egyértelműen a 3. legjobb bár talán az is csak a helyszínválasztás miatt lett hatásos meg persze Patricia Arquette játéka miatt akinek egyébként az volt a legelső szerepe. Az Új Rémálom meg egy érdekes eset.Az alapötlete nagyon érdekes meg minden de eddig 2x-er néztem meg és még mindig nem értem az egész filmet.

Amúgy van egy ilyen úgymond netlegenda miszerint Freddy Kruger-t valós események és emberek ihlették, a vietnámi háborúból visszatérő katonák meséltek olyan vietnámi katonákról akik egy különleges támadási és rejtőzködési módszert alkalmaztak és álmukban támadták meg az ellenséges katonákat.Persze nem tudom ebből mennyi igaz de akkor is durva belegondolni az ilyesmibe.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Freddy halála - Az utolsó rémálom

AuroraTenshi 2019.04.17. 07:19:43

Sziasztok!

Egy számomra elég fontos kéréssel fordulok hozzátok!
A körülmények ismertetése hosszú lenne, így rögtön a lényeg:
9 évvel ezelőtt, készítettetek Baaad Movies részt a Versus-ról.
Annak a bemutató (sorozatnak, mert több részes volt) készült egy trailere.

Ezt 2010.04.25 -ei időpontként van fent itt a blogotokon, "Baaad Movies - trailer" címmel.
Tudom, hogy nagyon nagyon régen volt, de esetleg meg tudnátok szerezni valahogy a zenéket amiket használtatok benne?

Az egyik kommentben megjelölitek, hogy az "Avatar zenéje" . De akkor az egy másik a videóban használt zene lehetett, ugyanis végignéztem az összes zenét az Avatarból, alaposan, de sikertelenül.

Nemrég jutott eszembe, hogy abban a videótokban hallottam azt a bizonyos zenét (én instrumentalnak mondanám).

Tudnátok esetleg segíteni? :/

Előre is köszönöm,
Egy régi követőtök :)

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Freddy halála - Az utolsó rémálom

Fromthedeep 2019.04.17. 07:19:00

@SARGE999: Bizony, ez egy elég sokszor felhozott hiba, az én headcanonom az, hogy a Jigsawnak egyszerűen nem említett természetfeletti képességei vannak, emberi lény ilyen szintű jóslatokra nem képes. Viszont, ha elfogadod ezt a premisszát, akkor máris lesz értelme a csapdáknak is, hiszen ha előre meg tud jósolni mindent, akkor azt is tudja, hogy milyen csapdát hova kell rakni és, hogy ki-merre akarna menekülni, szóval gond nélkül meg tudja előzni.

A másik közismert csapdás filmben, a Gyűjtőben is pontosan ez a probléma. Ott a rabló betör egy házba, ahol a csapdás sorozatgyilkos éppen tartózkodik és a semmiből baromi rövid idő alatt olyan szofisztikált, tökéletesen tervezett rendszereket rittyent össze a pókarcú idióta, hogy még a Jigsaw is megirigyelné. Nagyon nehéz kreatív csapdákat csinálni, és mégis valahogy a hitelesség határain belül maradni.

A Fűrészekkel kapcsolatban, az igazat megvallva, szerintem ott rontották el, hogy ilyen borzasztóan túlbonyolított, több tucat felesleges karaktert megmozgató kusza izét hoztak ki a történetből, ebben lehetett volna több fantázia, ha nem ölik meg Jigsaw-t már a harmadik részben, vagy ha már mégis a 4-től kezdve valahogy jobban eltávolodnak a korábbi eseményektől, mert tényleg baromi erőltetett, ahogy minden-mindennel összefügg.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

Fromthedeep 2019.04.17. 07:18:55

Az igazat megvallva szerintem ez ugyan valóban rosszabb volt, mint a 4. és az 5. de valamivel szórakoztatóbb is. Ez az idétlen, paródiákra emlékeztető hülyéskedés legalább elsőre szerintem valamennyire vicces volt helyenként, a korábbi kettő film viszont csak baromi unalmas.

Amit a bevezetőben hiányoltam, az a Texasi Láncfűrészesek megemlítése, mert ha valamiből hát aztán abból lehet csinálni maratont. A második rész elég zavarba ejtő az elsőhöz képest, utána pedig olyan brutálisan csökken a színvonal, hogy még a Versus is megirigyelné. A negyedik rész szerintem minden idők legrosszabb filmje, rosszabb mint a Versus, a Holnap Történt, az Eszement Freddy, felfoghatatlan őrület, amiben ráadásul elég nagy kaliberű színészek játszottak.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Freddy halála - Az utolsó rémálom

SZSZFilm 2019.04.16. 23:15:18

Őszinte leszek. Elismerem, hogy ez a film az első és a harmadik részhez képest nagyon gyenge. Viszont ezt a részt sokkal jobban szeretem, mint a 5. rész-t. Mert bár a film gagyi, de legalább nem unalmas. Sokkal jobban lekötött, mint az Álomgyermek (5. rész), vagy a Freddy bosszúja (2. rész). Plusz Reviczky Gábor hangja nagyon passzol Freddy-hez! Szerintem már az első filmtől Reviczky szinkronját kellett adni Freddy-nek!

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Freddy halála - Az utolsó rémálom

Filmdoki 2019.04.16. 19:50:36

A széria mélypontja. Bár érdemes vetni egy pillantást a rendező nevére: Rachel Talalay. Bizony. Ez a drága hölgyemény készítette a Tank Girlt, azaz a Tank Arankát. Így már nem is meglepő, hogy az egész film roppant debil és sokszor fájdalmas. A 2. és 5. rész legalább próbálkozott sötét lenni, illetve volt egyfajta atmoszférájuk, de itt még az is hiányzik. Legalábbis csak nyomokban tartalmazza a széria alap atmoszféráját.
Az is érdekes, hogy John Doe azt hitte, ő Freddy fia. Na mármost, az első rész a '80-as évek elején játszódik, aztán, ha az ember elkezd kalkulálgatni, rögtön kijön az adat, hogy a 6. rész nagyjából 2000 környékén játszódik. Akkor ez a gyerek, hogy gondolta, hogy ő Freddy fia? Tinédzser, tehát még 20 éves sincs. Freddy pedig feltehetően a '70-es években halhatott meg, hiszen Nancy-ék még kisgyerekek voltak, mikor Springwoodi mészárossá vált.
De a film amúgy sem képes teljesen konzisztens maradni az alapanyaggal, meg úgy önmagával sem. Paródiának nem elég vicces, horrornak meg túl laza. Ha a 4. rész hangulatát stílusát sikerült volna elkapni, akkor oké lett volna, de így... Bár oda meg kellett egy Renny Harlin, aki a saját stílusával feldobta az egészet, így egy nagyon laza, jellegzetesen '80-as évekbeli limonádét hozott össze.
Ami ezen a foson ment, az a hozzá illő fos szinkron. Kicsit csodáltam, hogy nem emelted ki, Reviczky Gábor mennyire jó, mint Krueger. A többi karakter bárgyú szinkronja viszont csak hozzáad a gagyifaktorhoz.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Freddy halála - Az utolsó rémálom

Szijj Norbert 2019.04.16. 18:16:22

Örülök, hogy Tobin Bell ki volt emelve az összes fűrész filmben uralja a vásznat.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

Near93 2019.04.15. 23:04:40

Nálam az első két fűrész után kifújt.
A harmadikról számomra már nézhetetlen volt. És a rajongók képesek voltak még a tavalyi szennyre is beülni, és dicsérni a semmit.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

SARGE999 2019.04.15. 23:04:36

Kihagytad a leglényegesebb hibát. Mindjárt kifejtem. Alapból ez az egész egyik szobából a másikba átjutó, csapdákat megfejtő és közös vonással rendelkező játékosok ötlete a Kockából ered. Onnantól kezdve semmi értelme erőltetni, mert nem új elgondolás. Elég nagy hülyeség a brazil szappanoperás kiderülések, ahol mindig egy újabb és újabb ember be volt szervezve és a háttérből figyelt, és irányított. Valóban érződik rajta, hogy utólag lett kitalálva, mint az öreg jóslatai is. Azzal még nincs problémám, hogy a játékosoknak össze kellett volna fogniuk, de inkább egymás ellen fordultak, mert ez sajnos a való életben is gyakran így történik sokféle szituációban, csak itt elég ötlettelenül lett megoldva, és érdektelen szereplőkkel. Viszont ami tényleg a fő hiba, és hiányoltam a videóból, hogy HONNAN A RÁKBÓL VAN ENNYI TECHNIKAI FORRÁSUK A CSAPDAÁLLÍTÓKNAK??? Meg ilyen mérnöki képességeik. Tök lazán bármelyik felállít egy olyan arénát, ahol egy teljesen elhagyatott épületet gond nélkül kihasználnak. minden egyes csapda óramű pontossággal, komputer vezérléssel, a megfelelő tizedmásodpercben végzi a dolgát. Mindenki akkor ébred, amikor kell. Minden páncélozott, törhetetlen, vághatatlan, hatalmas gépek dolgoznak tökéletes összhangban. LOL Egyáltalán honnan a picsából csapolnak meg ennyi elektromos áramot, gázokat, meg vizet? Az első részben alig van pár csapda, amiket bármelyik műszaki mérnök meg tudna csinálni, de nekem már a harmadik résznél leesett, hogy egész helységek vannak motorizálva, gépesítve. Gyakorlatilag robotokból állnak a csapdák, amiket mesterséges intelligencia irányít. Röhej. Ennek az 5.-nek is a végén egy szuper mechanikával mozgatott, golyóálló koporsó leereszkedik a föld alá, majd két tömör acél fal elindul két oldalról, amit olyan erős gépek tolnak össze, mintha egy daru motorja hajtaná őket minimum. Egyszer el is hangzik egy ilyen mondat, hogy: „Készíts elő egy játékot!” Hát igen. Ennyi, és a csávó már megy is és egy fél gyárat átépít hightech szupergépekkel, meg komputervezérléssel. Szerintem a valóságban már az a csodálatos makett sem menne neki. Szóval nekem ez volt a legfőbb gondom a filmmel, hogy itt a csapdák elkészítése így soha nem valósulhatna meg, mert ehhez legalább 100 olyan ember tudása és ereje kell, akik egytől egyig szakértők. Továbbá feltűnés nélkül be kell csempészni a sok a gépet az adott épületbe.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

KULTgame 2019.04.15. 23:04:32

Várjunk, most komolyan? Ha nem vágnak tartkón akkor észre se veszem de az ott az 5 áldozat közül a drogos az Joseph Seed? :D

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

Kibernetika 2019.04.14. 09:47:10

Jó vidi, a befejezés pedig zseniális volt!

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

dareal15 2019.04.13. 20:40:20

nagyobb fordulat volt a videóban, mint a filmben xd

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

rammsteinfan 2019.04.13. 20:40:17

Megállás nélkül jönnek a bemutatók :D .Király.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Fűrész 5

SZSZFilm 2019.04.11. 19:59:00

Warwick Davis még szar filmben jó alakítást tud nyújtani. Ő volt az egyetlen pozitívuma a filmnek.

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Gyilkos Kobold 4

Ragnois 2019.04.11. 08:21:00

Hehe! Azért a koboldhoz köthető pár emlékezetes pillanat, bármelyik filmből. De ez az igazi guilty pleasure, annyira rosszak ezek, hogy már jók! :D

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Gyilkos Kobold 4

KULTgame 2019.04.10. 20:09:18

Ebből az arcból hogy hogy nem lett meme?

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Gyilkos Kobold 4

rammsteinfan 2019.04.09. 15:37:19

Remek lett, de én azt hittem ettől ótvarabb film lesz bemutatva.Ugye a Szamuráj Zsaru 2 is terben van!!!444!!!A nagyszerű Tommy wiseu-val.A katasztrófaművész c. filmet láttátok?

Bejegyzés: Baaad Movies 11 - Cápa 3D