Utolsó kommentek

Baaad Movies

Sziasztok! A blogon olyan filmekről készítünk bemutató videókat, amik finoman szólva szánalmasak, illetve olyan filmeket is igyekszünk bemutatni, melyek magas színvonaluk ellenére nem kaptak elég elismerést és/vagy figyelmet ("gyöngyszemek"). Emellett találhattok cikkeket mindenféléről, de leginkább filmekkel kapcsolatban. E-mail címünk: andreee892@gmail.com

Retro Gamer csatorna

Twitter

Utolsó kommentek:

Kibernetika 2021.09.22. 23:46:10

Azt hiszem, hogy a youtube törölte ezt a videót. Pedig amúgy nagyon szép volt. Esetleg még fel lehet tenni mondjuk indára?

Bejegyzés: Novellafelolvasás - Sorter: Erdei fohász

mátrix01 2021.08.28. 19:29:43

Jó bemutató, tényleg nem olyan rossz film azért, egészen szórakoztató.

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

Kibernetika 2021.08.28. 02:42:45

Amúgy benne van a pakliban hogy ennek a filmnek anno azért lett így vége, mert még folytatni akarták a sorozatot (ami ugye továbbra is erről szólt)... És a sorozat végén nem mellesleg már az történt (és úgy), aminek itt kellett volna lennie... (habár ez a videó 2010-es, a sorozat pedig csak kb 1 évvel később ért véget, tehát ekkor még nem tudhatták, hogy mi lesz a teljes történetnek a vége...) :D

Bejegyzés: Baaad Movies - Hannah Montana: A film

BlackSheep89 · http://baaadmovies.blog.hu 2021.08.22. 08:52:23

@Flowey: Szerintem ezek a filmek már a maguk korában se számítottak jónak, ugyanakkor a Daredevil egy kellemes bűnös élvezetté öregedett, szóval még jót is tett neki az a 20 év. Nem hiszem hogy tisztességtelen újra elővenni régi kedvenceket és mai szemmel újranézni őket. Ez egy tök jó dolog, ami néha persze elsülhet borzalmasan is - például nálam az Appleseed nemrég ilyen volt - de jelen esetben pozitív élmény volt. Legalábbis a Daredevil, az Elektrát azt inkább hagyjuk.
Lehet hogy a Bosszúállók is ilyen lesz majd 10 év múlva, majd akkor visszatérünk rá! ;)

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

Flowey 2021.08.20. 23:36:29

Könnyű és tisztességtelen dolog 20 évvel ezelőtti filmeken emiatt gúnyolódni. A mai "nagyon menő" filmeket ugyanígy fogjuk kinevetni 20 év múlva, főleg az olyan "nagyon menő és vicces és kúl és újujujujujjj de isteni" alkotásokat, mint a nagyon menő Bosszúállók vagy a még menőbb "új Star Wars folytatástrilógia".

Csak annyi, hogy míg a Daredevil és az Elektra a maguk korukban tényleg jók voltak, a mai filmek még mai szemmel is rosszak a sok-sok idétlenkedés "vicces módon" előadva vagy a kötelezően beleerőltetett politikailag korrekt dolgok miatt. Miért kell egy SW filmbe PETA, Femen, melegszervezetek meg egyéb csoportok által előírt üzeneteket pakolni?

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

NewHewkas 2021.08.20. 15:22:05

Emlékszem, talán a Filmbarátok "ösztönzésére" néztem meg, hogy áhh egy szuperhős film, tuti nem lehet annyira gagyi, hát de! Miért nem hittem nektek... :D

Nekem egyébként az egész filmből az maradt meg, hogy ez a csávó egy balfék és tényleg vak, ugyanis az egyszerű, néhány civil banditán kívül kb. mindenki úgy el gatyázza, mint a sz@rt és csak a plot-device-nak köszönhetően éli túl/győz...

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

Shoruba98 2021.08.20. 00:10:19

Sziasztok, a videó sajnos hibás lett az évek folyamán, korábban ér véget, és sajnos a felbontás állítása sem segít.
Mindemellett 6 év után is köszi ezért a sorozatért!

Bejegyzés: Nicolas Cage maraton(2) - Drive Angry

Filmnéző Lehel 2021.08.19. 11:23:14

Célpont dumája, hogy "a kezemnek lőttek". Ott meghalt bennem valami. Érted, a kezének. Lőttek. :')

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

Filmnéző Lehel 2021.08.19. 11:12:28

Elektra edzős jelenete után, még egy csapat fejenként 120 kilós, tarkopasz kidobó is sírva szalad vissza az anyukája szoknyájához és mondják el, hogy "csak ne bánts".

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

Tblog 2021.08.18. 07:01:22

Sosem értettem a filmekben a homokzsák kiszurkálós jeleneteket. És valahogy a jelenet után sosem mutatják a főhőst ahogy egy seprűvel feltakarítja a padlót. :D

Bejegyzés: Baaad Movies - Daredevil & Elektra

Kibernetika 2021.07.26. 17:34:32

Amúgy most a Tokiói olimpián a páros pingpongban, ahol a japán páros legyőzte a kínait, a japán páros női tagjának a neve Mima volt (mint itt a főszereplőnek) :D.

(ezt figyeltem ki)

Bejegyzés: Gyöngyszemek - Satoshi Kon (1) - Perfect Blue

Kibernetika 2021.07.21. 02:08:14

@Jerryco: Nem Puzsér volt hatással rám... Nem is szoktam őt nézni... Magamtól találtam ki, amit írtam (habár más helyekből is "merítettem")... :D

Bejegyzés: Baaad Movies - Jurassic Bark

Jerryco 2021.07.19. 21:26:57

@Kibernetika: Látom, Puzsér nagy hatással volt rád.

Bejegyzés: Baaad Movies - Jurassic Bark

Kibernetika 2021.07.14. 15:12:27

Mi a büdös űrkutyasegg volt ez az "animációs film"nek nevezett űrkutyaszarra hasonlító animációjú celluloid szarhulladék????? Most komolyan, ennél az "animációs film"nél még én is jobbat tudok csinálni XD.
Ez kb olyan, mint a The roller blade seven animációs változata űrkutyákkal és űrmacskákkal, ami a következő a kérdést veti fel: Film ez egyáltalán, vagy inkább csak egy kísérlet?
A videó pedig jó mint mindig :D. És várom azt az elején említett nagy dolgot.

Bejegyzés: Baaad Movies - Jurassic Bark

Flowey 2021.07.14. 13:56:01

Ez a filmek "Alien Anarchy"-ja :D Gagyi, gyakorlatilag egy vizsgamunka, de pár "ügyeskedő" ember pénzért árulja.

Amúgy kicsit sem hasonlít a film a plakátjára, ami alapján egy idétlen Disney-filmre hajazott, esetleg Ázájlumparódiára

Még régebben láttam egy hasonlóan "szépen" megrajzolt "mesét" valamelyik mesecsatornán, ott a szereplők ugyan mozogtak, de semmi hatással nem voltak a környezetre - amin bekönnyeztem az az a jelenet, ahol egy dinoszaurusz ráugrik egy hajóra, de kb. úgy hogy így szépen "ráesik" és semmi rezgés a hajón vagy bármi, hanem csak mintha odatették volna.

Na, ez is olyan lett volna, ha mozogtak volna. Tetszik ahogy az űrhajó ülésein is ÁLLNAK a kutyák.

A cica szinkronja viszont haláli, olyan mint az Undertale musicalben Papyrus szinkronja.

Bejegyzés: Baaad Movies - Jurassic Bark

xx18Rolandxx 2021.07.14. 03:54:44

E tényleg csak valami low budget animációs OKJ képzés vizsgafilmje lehetett mert azok szoktak így kinézni. Az űrcsata meg kenterbe veri az Űrgammákat is ami azért nagy szó.

Bejegyzés: Baaad Movies - Jurassic Bark

Boromir 2021.07.05. 09:56:42

Nekem a videód alapján tetszett kicsit a film:D Nyilván nem törekszik nagy dolgokra, faltól falig akció. Cselekményről nem is tudok beszélni. A videó vége felé reménykedtem, hogy nem magyarázzák meg mi történt itt, valami hosszas monológban, ahol összekötik mondjuk a CIAval vagy az 51-es körzettel, és azt is alaposan elmagyarázzák pontról pontra. Csak mert az ilyen filmeket nagyon meguntam és örültem hogy ez nem olyan volt. Tényleg csak akció-akció-verekedés még beszéd közben is.

Bejegyzés: Baaad Movies - Jiu Jitsu

Kibernetika 2021.06.30. 20:44:19

Jó videó. Egyébként szerintem például a Vámpírok alkonyában is van(nak) olyan lassú akciójelenet(ek), illetve a Versusban a zombik hentelése XD

Bejegyzés: Baaad Movies - Jiu Jitsu

Flowey 2021.06.20. 14:28:42

Ez a videó most annyira nem hatott rám, mint a legtöbb videó itt az utóbbi időben. Valahogy nem jön be ez a "Nicolas Cage haha" dolog, a filmek amikben szerepel pedig teljesen semmilyenek és szürke közepesek lennének a jelenléte nélkül. Csak így lehet rajta gúnyolódni. És amíg ez a gúnyolódás vicces Seagal mester esetében, Sandler "művész úr" filmjei pedig nélküle is szarok lennének általában Cage esetében ez nem jön át annyira. Bár igaz, hogy nekem maga a színész is teljesen semleges, nem tudom úgy rühellni, mint Sandlert vagy kiröhögni, mint Seagal-t.

Nekem ő olyan kis semmilyen, színészi alakításai vagy a filmes pályafutását is nézve, tipikusan olyan filmekben szerepel amiket általában "halálra unok", mert nincs bennük semmi "plusz". Kicsit a Bond filmekkel járok még így, amiket szintén áttudok aludni, de ilyenek a "pörgős akciófilmek" is, mert nincs bennük semmi olyan dolog ami érdekelne, nem tud "berántani" egy ilyen film, végig érzem, hogy színészek bohóckodnak és kaszkadőrök ugrabugrálnak spéci effektek között, szarrávágott jelenetekben. Nekem ez kevés egy film esetében.

Cage filmjei még ennél is unalmasabbak, még jobb híján sem nézem meg egyiket sem, akkor már inkább valami dokumentumfilm, mert még azokat is jobban élvezem.

Bejegyzés: Baaad Movies - Jiu Jitsu
süti beállítások módosítása